Icerige atla
Extraloob

Extraloob'un Simyası [ +5 Basmanın Yöntemi ]

· 255 Yanıt · 60K görüntüleme · Sayfa 9 / 13
Yanıtlar
P
Prada ⭐ 19y
Bnm arkadaşım Gözümün önünde 72 lik blade ve kalkana +7 bastı tek deneyişte bnce tmamen şans işi!

tabiki şans işi öyle olmasaydı zati bas geç +11 yapardın ama herşeyinde bir yolu yordamı tabiri caiz ise raconu vardır :?!!!

Aynen öyle ?!!!!!!!

Beyler bu yöntemler denenmiş yüksek yüzdeyle başarılı olunmuş yöntemlerdir.. Denersiniz denemezsiniz size kalmış.. Kafanızdakileri yapın olmazsa gelin birde bunu deneyin hesabı ?!!!!!!! çok biliyosanız kafanıza göre paso +5 basıyosanız zaten bu topicte ne işiniz var 🎅
R
raporlu45 ⭐ 19y
ben hayatımda bu kadar sacma bir yontem duymadım.Valla sana ne dıyecegımı bilmiyorum yetmezmiş gibi birde cold imbue dan bahsetmıssn peh peh peh ben kendımı yormayayım
J
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

* Güncellenmiştir.
S
sorale ⭐ 19y
+7 simyası istiyoruz bide kaybolmayan sakız ?!!!!!!.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
+7 simyası istiyoruz bide kaybolmayan sakız ?!!!!!!.

yırtılmayan C-String versek olmaz mı 😈 😁

20070711_cstring.jpg
Dosyalar (1)
S
sorale ⭐ 19y
G-string boşmu dolumu 😈
_
% kac ihtimal tutması acaba ?? denicem
_
_
S
sorale ⭐ 19y
Ben bu yöntem ile bir kaç tane bastım % 85 diyebilirim ama şunu unutma bu işte sabır önemli
bazıları şans işi diyor tabi ki öyle ama gün beklemeden çok artılı silah basmak mucize gibi bişidir
ben elbiselerime önce +2 basar 2 gün oynarım 2 gün sonra oyunda şehre gelince elimde varsa pro elixir i basarım hemen ama kalabalık olmayan bi yerde ör:/hunter merchant ların etrafı
%90 +3 oluyo
2 3 gün oynadıktan sonra gene tenha bi yerde önce steady basarım sonra +4 ü basıyorum oda büyük bi ihtimalle oluyo ama burda şuna dikkat ediyorum üzerimde + basılı elbise takı silah ne varsa çıkarıp kasaya koyuyorum. ben böle yapıyorum +5 için de lucky stone dan yararlanıyorum
M
meneldur ⭐ 18y
abi saol da neden 100 tane wep elixir? o kadarı nerden bulcaz
S
100 tane elixir weap , silah ve 50 tane lucky powder alana kadar o parayla +5 alınır ^^
Ayrıca benm mantık alın bi sürü elixir lucky gidin +4 basın 2 hafta bankada bekletin 2 hafta sonra silaha +5 sonra +6 deneyin (bende tuttu) sonra sonra immortal astral basın +7 ve +8 deneyin (bu da tuttu) sonra +9 denemeyin ^^
S
sorale ⭐ 19y
100 tane elixir weap , silah ve 50 tane lucky powder alana kadar o parayla +5 alınır ^^
Ayrıca benm mantık alın bi sürü elixir lucky gidin +4 basın 2 hafta bankada bekletin 2 hafta sonra silaha +5 sonra +6 deneyin (bende tuttu) sonra sonra immortal astral basın +7 ve +8 deneyin (bu da tuttu) sonra +9 denemeyin ^^

😁
S
savatapo ⭐ 19y
en iisi 75 tane eLix prot.50 tne eLix. acc. sora 40 tane eLix wep.aLın sora siLahı,setinizi,aksesuarLarı,+5 oLana kadar basın oLur 😄
A
aragan31 ⭐ 18y
*
A
aragan31 ⭐ 18y
*
A
aragan31 ⭐ 18y
*
C
CoCKTaiL ⭐ 18y
Yaw ztn 100 tane wep elexir alcağıma 10 tane +5 silah basarım 😄 😄
D
darkblade ⭐ 18y
*

senin dediklerine bak sonra birde haywana bak delimisin
A
Maliyet silahın parasından daha fazla.
Tabi yazıldığı dönemde akıllıca olabilir ama şimdi pek akıllıca değil.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: