Bana earth ghost helmet çıktı. pacificteyim. şu anda onların fiyatı pahalımıdır? sınırlı bir süremi kullanılacak ve fiyatı ne kadar eder? şimdi satma dediler daha sonra pahalı olurmuş. peki siz ne önerirsiniz? satsammı yoksa beklesemmi?
Earth ghost helmet??? *Yeni halloween itemi
· 17 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
turşusunu kur Wink
turşusunu kur Wink
Twisted Evil Twisted Evil
Very Happy yaw harbiden ne kadar eder? ne yapayıım? biri globalden earth ghost helmet arıyorum dedi. ne kadar edeceğni bilsem gidip satarım belki ama bilmiyorum işte Very Happy
bu topicin yeri burasimidir sizce Question
ben yeniyim. wallahi yardim bölümü baktim fakat bulamadim :S
Silkroad genel bilgiler bolumune tasiyorum topicini o zaman Wink
tamam tesekkür ederim. soracağim bir kaç soru daha var öğrenmiş olurum o zaman 😊
Bana earth ghost helmet çıktı. pacificteyim. şu anda onların fiyatı pahalımıdır? sınırlı bir süremi kullanılacak ve fiyatı ne kadar eder? şimdi satma dediler daha sonra pahalı olurmuş. peki siz ne önerirsiniz? satsammı yoksa beklesemmi?
ya bence sen onu biraz sakla sonra satarsın
cıkanı npc ye dırek ne sevımsız bı seydır o ya böö
Very Happy bazılarıda çok yakıştı dıyolar Very Happy Very Happy
F
fatihhan46
⭐ 19y
saklarsan baya bi süre sora gerçekten ii para eder ama suan para etmez herkese çıkıyooo mesela bende 2 günde 16 tane oldu maske male ve femaleden bir seri saklayacağım ilerde bi işe yarar belki Mr. Green
O
Old School
⭐ 19y
saklarsan baya bi süre sora gerçekten ii para eder ama suan para etmez herkese çıkıyooo mesela bende 2 günde 16 tane oldu maske male ve femaleden bir seri saklayacağım ilerde bi işe yarar belki Mr. Green
Tabikide hergün 2 tane çıksa 1 haftada 14 tane sen Hepsini saklasan 1 aya Depo yetmez Twisted Evil
T
The_DifferenT
⭐ 19y
aynen katılıyom yaw fıstık gibi charı b*ka donusturuyo 11 tane fln çıktı hepsinide yan charlara koyacam
monster scroll çıksa 111111111 kat daha iyidi
ben pek beğenmedim.
biLdigim kadarıyLa iLerde cok Lazım oLucak....duydugum bir kac muhabbetten bu kafaLıkLara ınt veya str basıLabiLecek yani sakLamanızda fayda var Wink
T
The_DifferenT
⭐ 19y
biLdigim kadarıyLa iLerde cok Lazım oLucak....duydugum bir kac muhabbetten bu kafaLıkLara ınt veya str basıLabiLecek yani sakLamanızda fayda var Wink
valla ortası beni ilgilendirmiyo stala konsun yeter 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap