Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE EARTH GHOST TOWN GÖRÜNTÜLERİ

· 25 Yanıt · 11K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE EARTH GHOST TOWN GÖRÜNTÜLERİ

Forgotten World Dungeons ( Kayıp Dünya Zindanları ) Earth Ghost Town görüntüleri yayınlanmıştır.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Silkroad Online KSRO Legend X Egypt Weapon

Special thx to extraloob.com ❤️

- Resim Silinmiş.
25 Yanıt
B
babbe0 ⭐ 17y
-
B
Belarj ⭐ 17y
-
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
-

👋
V
Viski ⭐ 18y
Hayırlı Olsun 😉
S
bu neymiş 😄
S
SametOkur ⭐ 18y
Ellerine sağlık. 🙏
E
EliteTurk ⭐ 18y
Süpersin dude her gün Legend X için nefesimizi tutmuşuz yeni haberler bekliyoruz bu haberleride ilk http://www.extraloob.com dan başkası vermediği için başka site yönetim ekibide bizim sitemizde farklı nicklerle takılıyor farkımız budur. ❤️ 😘 🍺
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Süpersin dude her gün Legend X için nefesimizi tutmuşuz yeni haberler bekliyoruz bu haberleride ilk http://www.extraloob.com dan başkası vermediği için başka site yönetim ekibide bizim sitemizde farklı nicklerle takılıyor farkımız budur. ❤️ 😘 🍺

😎
[ek #12654]
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
yine ilk bizde taze taze ❤️
C
Canova ⭐ 17y
legend X geldiginden beri key cıkıcak diye bekliyorum 1 kere forgotten world cikti ama keyi alabilmek icin yanında cıkan championlarıda kesmek lazım, onlarda yattiğim icin keyi alıp ısınlanamadım daral:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
legend X geldiginden beri key cıkıcak diye bekliyorum 1 kere forgotten world cikti ama keyi alabilmek icin yanında cıkan championlarıda kesmek lazım, onlarda yattiğim icin keyi alıp ısınlanamadım daral:

kayıp dünyaya girdiğinde ekran görüntüsü atarsan çok sevinirim.
J
Judas ⭐ 19y
blade silahını batırmışlar 😄 , sword idare eder , shield eh , glavie a güzel b one öle 😄 , spear güzel .
Eu silahları hep güzel yapıyolar zaten 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
xbowlar ne öyle 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
blade silahını batırmışlar 😄 , sword idare eder , shield eh , glavie a güzel b one öle 😄 , spear güzel .
Eu silahları hep güzel yapıyolar zaten :D

harbiden eu'lar çok daha güzel bundan sonra gelecek olan islam ırkında da eminim en güzel modeller olacak katar silahını merak ediyorum bakalım nasıl yapacaklar 💃
T
TheBigDady ⭐ 19y
Ellerine sağlık Okan abi , silahlar idare eder ama en iyi yine Eu silahları ^^
M
MaNFReD ⭐ 17y
İlginç bir yere benziyor 😄
C
Canova ⭐ 17y

kayıp dünyaya girdiğinde ekran görüntüsü atarsan çok sevinirim.

tabi atabilirim fakat forgotten world un resmini çekebilmem için ilk önce oraya girebilmem gerekiyor 😆 şuanda trade yapiyorum kasılmaya başladığımda çıkarsa forgotten world atarım 🍺
ps: bu arada arkadaşlar girdi normal mob lar varmış içinde:) örn: 51-60 arası mobların olduğu yere girdiğinde en baştan başlıyormuş ve her odadaki moblari kesince bir üst lwl in olduğu kapı açılıyormuş:) sonrada uniq çıkıyormuş merakla bana düşmesini bekliyorum 🙄
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Sulu boya çalışması mı bunlar 😄
I
Legend X de yeni silahlarmı gelecek.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: