- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

1 Arena Coin kazandım, Deli lag vardı hiç keyf almadım, saatleri bekleme süresi çok keyfsiz geldi o tek nova için 300 coins falan imkanı yok toplanmaz.

- Resim Silinmiş.

Sonunda girmişsin okan abi 😁
Sonunda girmişsin okan abi 😁
walla yırta yırta girdim keşke girmeseydim ama acayip lag var hiç keyf alamadım ki kale savaşında bile bu kadar lag olmuyor alan dar mobs çok playerda var ortam tam bir curcuna sro sunucu işini wow gibi yapması lazım böyle olmaz ki ben daha asla girmem mesela :(
3 tane alan var 8v8 / 16v16 / 32v32 olarak ama 8v8 bile böyle minicikse işimiz zor çok hayal etmiştim burayı ama beklediğim gibi çıkmadı.
ya anlamadığım şu 28 eylüle kadar sürecek bu 28 eylüle kadar 28 gün var her gün kazansan 28x5 140 coins ediyo 140 coinse nova var mı
Hmm iyimiş o zaman herkesin elinde nova olur 3 ay sonra :D
emin ol kimsenin elinde olamaz o novalar çünki şartlar çok ağır her galibiyette 5 coins alsan ayda 150 coins eder 3 ayda 1 nova item alırsın ki bir nova item weapon hariç 700-900m fazla değil stall kur al sat yap 1 haftada toplarsın o parayı haa illaki bunun müdavimleri çıkacaktır ama onlarda lvl 110 ff charlar olacaktır ve öyle hergün kasılacak bir mekan değil kısacası en babası 5 ayda bir weapon alabilir tüm seti almak 1 yıl sürer ehehehee 😁 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap