Icerige atla
Extraloob

darkBORN Toparlanıyor !!!

· 79 Yanıt · 10K görüntüleme
S
SherwaN OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Batunun online olamaması ve guildin kanı 5 Kuruş etmez adamlar tarafından satılması dolayısıyla büyük kayıplar verdik ama guildi şimdi tekrardan toparlamayı düşünüyorum...

Bana yardımcı olacak arkadaşları ve Unionları Bekliyorum...
Guild şu anda 4LVL ama çok yakında 5 LVL yapacam... kahvekeyfi

Herkese başarılar dilerim... Bol eğlenceli oyunlar... Cool

Guilde gelmek için yada Union olmak için bana pm atarsanız sevinirim... detective

darkBORN'lu Doğduk, darkBORN'lu Ölecez... Twisted Evil
79 Yanıt
_
_L33t_ ⭐ 19y
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
C
CreaTioN ⭐ 19y

Arkadaşlar Batunun online olamaması ve guildin kanı 5 Kuruş etmez adamlar tarafından satılması dolayısıyla büyük kayıplar verdik ama guildi şimdi tekrardan toparlamayı düşünüyorum...

Bana yardımcı olacak arkadaşları ve Unionları Bekliyorum...
Guild şu anda 4LVL ama çok yakında 5 LVL yapacam... kahvekeyfi

Herkese başarılar dilerim... Bol eğlenceli oyunlar... Cool

Guilde gelmek için yada Union olmak için bana pm atarsanız sevinirim... detective

darkBORN'lu Doğduk, darkBORN'lu Ölecez... Twisted Evil

knka şu kanı 5kuruş etmez adam kim merak ettim valla_? extraokk extrabeer extrabeer
F
fearstar ⭐ 19y
....
T
TaRHaN ⭐ 19y
Union Meselesi kafamı Karıştırdı???
L
LaNCeLoT ⭐ 19y
Mst Arkadaşımada BaşarıLar diLerim ..

Bende Orda oLmak İsterdim Açıkçası.. Umuyorumki Sen Bazı ŞeyLeri Başarıcaksın!.

Kolay GeLe Dostum ..
S
Sp4rr0w ⭐ 19y
darkBORN - 4ever to[2]gether olacak ..

DiyarTeam (dT) Kardeşliği Ömür boyu sürecektir..

My name's Sp4rr0w .. captaiN jack Sp4rr0w
F
fearstar ⭐ 19y
cıx cıx cıx
L
LaNCeLoT ⭐ 19y
!! KonuşmaLarın EditLenmesini İstiyorum..
G
GaLaHaD ⭐ 19y
Eğitim şart!!! :?!!!

İnsancası olmuyor! Hayvancası denenmeli...!!!

Tez elden sirklerdeki maymun yetiştiricilerden bir kaçı , bir iki veteriner ve bir baytar lasımdır...

WTB BAYTAR ... PM _AwRiL_ FAST... :?!!!
L
fearstra senin agzına tükürürüm adi serefsiz ceneni topla Bursaymısta adresmişte kimsin sen bebe dua et burda belli bir yerim war yoksa bu kadar hafif yazmazdım akıllı ol aklını alırım senin ve suanda itibaren ıp ban yiceksin bidahada bu siteye senin gibi seviyesiz serefsizler giremiyecek defol git Evil or Very Mad
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
bak bak bak toparlanmadan cıktınız nereye gelmiş sizler hep gece cıkıyorsunuz gece kuşları bana da eglence cıkıyor^^
L
Hee walla sorma kanka ortalık artist dolu yaa ama o yaslarda olur abisi üstüne gitme ehuehuehue extraokk
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
bunları silkroad serverlaında gormek gerenk burda yapınca cekirdekleri yiyemiyoruz ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bunları silkroad serverlaında gormek gerenk burda yapınca cekirdekleri yiyemiyoruz ^^

ehehehee bize akşam eğlencesi çekirdek neşesi gerekli gelin yeni servera globalinizde boldur sizin Mr. Green
W
darkBORN 4 Ever !!
G
GaLaHaD ⭐ 19y

e görüşelim...
B
DarkBORN dağıldıktan sınra batu'ya pm attım geri DarkBORN'e gelmek için cvp gelmedi ne yazıkki zaten DarkBORN'den bizi satanlarda oldu nese zaten bu saatten sonra BALYOZ ve _Spy3068_ nerdeyse bende ordayım DarkBORN'e başarılar..
L
Lord_Rings ⭐ 19y
benım elemanları sneın guilde gondereyım eleman sıkıntın varsa eğer yada para ..rallici33 çok durust bı ınsandır sırrf on için ..bı sorunuunz olursa bana haber verın..para-eleman vsvs
G
GaLaHaD ⭐ 19y
düşünmen yeter saolasın!

asLında bence darkBORN un elemana değil gerçekten güvenilir dostLara ihtiyacı var!...

Ben şu anda _Mavi_Cafe_ guildindeyim ama dikakt ederseniz hala darkBORN da ki biri gibi konuşuyorum. Çünkü hala darkBORN un elemanıyım....

darkBORN 4 ever...

Selametle!...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: