Icerige atla
Extraloob

dagger daggerdır lvl 60 ^^(artık 64)

· 45 Yanıt · 3.3K görüntüleme
_
_AvRiL_ OP ⭐ 19y
bu da 64 hali cok tehlikeli bu buildler aman kacın:D

-Resim Silinmiş.
45 Yanıt
L
Looper ⭐ 19y
tek kelimeyle muhteşemsin cnm ^^. one oyle ya 11k crit lvl 60 extraokk
B
bannedddd ⭐ 19y
Omg! Shocked
T
Tweaked ⭐ 19y
Hıı Shocked Very Happy
Z
Zardock ⭐ 19y
ezük seni Mr. Green
S
Sparky ⭐ 19y
bizde koyuyoz öyle süper bi sey bu europan charlar manyak ya rogerlar özelikle
L
Liu ⭐ 19y
vay be abı harbı ne bu yha ucurmuslar oyunu bu lordda yok bow yok ınt mıs bunlardan ortalıkta olmazsa anca onlar yarısır ama ortada eu warsa hıc urasma derım ben bundan sora yha
N
Narqotic ⭐ 19y
Süper biliyorum 😊 daggerı müthiş cri. vurur
S
selo_c4 ⭐ 19y
vay be extraokk
D
DeepdarK ⭐ 19y
Shocked Shocked Shocked Shocked
M
mai_mai ⭐ 19y
Damn babe u r so sexy Mr. Green
E
Espio ⭐ 19y
Dual olarak bard mı cleric mi açtın talha abi?
_
_AvRiL_ OP ⭐ 19y
cleric o da cok zevkli 40 ta acılan recovery division var pot olayını bitirdi cok hoş oldu char
S

cleric o da cok zevkli 40 ta acılan recovery division var pot olayını bitirdi cok hoş oldu char

ya cleric açtım diosun da bard daha iyi deilmi hem hızlı koşma hemde özelikle Noise skili.. agresif canavarların dokunmaması çok güzel oluyo hemde avrupalı çarlarda pot kullanma süresi sınırlı olduğu için özellikle kullanılması gereken bir skill deilmi? ayrıca dagger için daha gerekli bence. çünkü mobun dibine girip skil vurman gerekiyo.
ama senin dediğinde çok güzel geldi pot kullanımının bu kadar önemli olduğu eu çarlarda cleric olup kendine recovery basmak ..
hagisini açayım karar veremiyorum!!!
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
pot olayı nasıl bitti len akşam görüşelim bi Mr. Green

_
_AvRiL_ OP ⭐ 19y
ilker canım sana yok^^ bi lvl 61 e delvl yaparsan belki solerim ya da ticketın oldugunu solersen:D
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
Shocked Shocked
_
_AvRiL_ OP ⭐ 19y
guncellendi^^
B
bannedddd ⭐ 19y

guncellendi^^

Talha bu char ne böyle yaaa harbi hayatımda görmedim böyle bir şey. Şimdi orda kasıyorsun ve mükemmel exp gelir sana. 80 olduğunda düşünemiyorum. Shocked
_
_AvRiL_ OP ⭐ 19y
arada kendim kasıyorum işte pt moblara dalmadıkca sorun yok 7/24 kendimi kastırıyorum^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: