Icerige atla
Extraloob

32 lvl staffli 60 lvl wizler dolaniyor ?

· 5 Yanıt · 1.5K görüntüleme
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
benyler ben sungsunglarda car kasiyorum elinde sos 32 staff ama 60 lvl set ve skill kulannan wiz ler mob kesiyor.
İşin garibi su 60 lvl adama her mob dan item ve para dusuyor sanki lvl linde mob kesiyor gibi benim 54 lvl wiz e bile arada sirada para ve item dusuyor ama bu 60 lara her kestiginden cikiyor.
bi bug falan mi onu ogrenmek istedim
5 Yanıt
S
semmex ⭐ 16y
bence adam 60a kasıyor ve sonra level düşürüyor
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Eu charlar skil uplamışlarsa lvl düştüklerinde upladıkları seviyenin itemini giyebiliyolar. Ama bu yinede saçma 32 lvle kadar düşürsende lvl kasıp hergün 40 lvl olacaktır o wizler...
K
kaos77 ⭐ 18y
geçen gün hotanda gordum bi dünya gold bot ip gibi cizilmiş arka arkaya gidiyolar merak etdim takip etdim hotanın dışında örümceklerin olduğu yerdeler ama oraya ölmek için geliyolar, ölen çar tekrar gidiyo geliyo o kadar çok gold bot varki çar zinciri olmuş hotanın içerisi ile ölmek için gidilen yer arası tesbik gibi çar dolu uç uca. lvl düşürmek için yapıyolar sanırım, ne sp vardır o çarlarda:)
D
60 dan 45 e düşüyor 7 deg giymek için sağlam olmak için 60 lwl oluyor mobdan para item filan düşsün diyede lwl düşüyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: