Arkadsalr herkules serverında 59 lvl hybird char satılıktır. Garm. set +4 swordu ve shiledi vardır. 3m parası 58 lvl wolfu suresi bitmiş tavsanı vardır. Nick DuelMasters isteyen varsa daha herhangi bi fiyat belirlemedim. 4 lvl olmak uzere guildi vardır(master). Oyunda gold silk yada ytl kontor karsılıgı hersey olabilir. Tekliflerinizi bekliyorum oyundan ya _ACID e yada ASIT e pm atabilirsiz. Burayada yazabilrisniz. Ss isteyenler falan varsa oyundan baska bi char acıp gorebilirler. Ver bi bakayım falan yok yani. Aynı _ACID te olan yapılandırma var bu charda da ciddi dusunenler OFFERSS..
59 Lvl hybird ve 60 lvl full str bow char satılık
· 30 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
ahaahhaah.aynısı değil. senin 15 kere str ye verilmiş.nuke az vuruyo.
zuahahahahahahah
zuahahahahahahah
metin abi 13 lvl str verilmiş zaten full 780e kadar int verildimi aynısı oluyo:D
yerı burası degıl... headbang2ft9
appo chara ne kadar istion?
noob apo 😊 sevmedim charını.
şaka len şaka.oğlum şu charın sslerini koy.daha rahat satarsın. çünkü lvl ine göre farmı ve skilleri süper.
şaka len şaka.oğlum şu charın sslerini koy.daha rahat satarsın. çünkü lvl ine göre farmı ve skilleri süper.
ab, kim ugrascak simdi 60 lvl charın ssleri koymak için:D satarım ben onu elbet isteyen olursa sslerini gondeririz
Muco napıyon len naılgidiyo persia bak orda suan Gin i yani selimiin charı kasıyom bi sure bende. Arda bi pm atta konusalım. Bu arada bitane daha 60 lvl full str bow satılıga cıkıcak 1 hafta sona falan almak isteyen olursa hazır olsun. Nicki I3r0ken_B0W dusuneneler varsa teklif versin bekliyorum:)
hediye isterim 😊
😊
😊
Aşı pLs !
G
GLaViE_KiNG_
⭐ 19y
kardeş ben carına talibim oyunda _ACID e pm atıyorum bi cevap yazmıyosun Rolling Eyes
pm deilde mesaj atarsanız sevinirim bazen basında olmuyorum gormemiş olabilirim
apo 59 a ne istiorsunn??
3 TANE 250 KONTOR:) DİREK MSNDEN HALLEDİCEZ İŞİ BANKA FALAN YOK YANİ ustunde pet global devekusu biraz silkte var bide iyi farm yapılmıstır
T
TurKKillS12
⭐ 19y
apo kardeş bi de 60 lığı tanıtırmısın ????
60lık daha suan 53 lvl onu acadmey için 60 olmasını bekliyorum 60 olunca soleim full str bowcu char fakat bu farmsız.
T
TurKKillS12
⭐ 19y
60lık daha suan 53 lvl onu acadmey için 60 olmasını bekliyorum 60 olunca soleim full str bowcu char fakat bu farmsız.
ok extraokk
Fiyat 2 tane 250 kontor olmustur. Oyundan yada burdan isteyenler solesin bu fırsat kacmaz
char satılmıstır arkadslar 500 kontore
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap