T tan ⭐ 19y 18 yil once #21 char satılmıstır arkadslar 500 kontore hayırlı olsun apo kontürlerini güle güle harca 😊 extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #22 char satılmıstır arkadslar 500 kontore hayırlı olsun nice mesajlaşmalar extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LibLibi ⭐ 19y 18 yil once #23 tzzzz ... apo o chari sana verdim 35mna sende kontöre satmisin heLaL <3 ama oLm benim su 35mnu bi ara ver Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _AClD OP ⭐ 19y 18 yil once #24 sattık dedik ama alan arkadsa istemedi ben tatildeyken baska char almıs bedavaya ondan benim char yalan oldu Laughing isteyen varsa 500 konotre verebilirim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LibLibi ⭐ 19y 18 yil once #25 ben istemiyom -.- eLimde bir sürü char var hediye ediyom saga soLa vallabir 51 hediye ettim bir 61 bir 53 faLan 3 charim kaLdi Confused TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ ___CrAzY___ ⭐ 19y 18 yil once #26 Hacım yanlıs yere yazmıssın yaw.. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SlayeR61 ⭐ 18y 18 yil once #27 61 lw glavie le takas eder mısın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tan ⭐ 19y 18 yil once #28 61 lw glavie le takas eder mısınKardeşim Char Satılmış Diyo ya Adam ?!!!!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil