O OneEyedJack ⭐ 19y 18 yil once #41 Shocked TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
BOSPHORUS ⭐ 19y 18 yil once #42 talhanın char biraz ezik gibi geldi bana 56 lvl silah la yatırdım bir kaç sefer bu arada ben de 64 lvl crossbow yaptım Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _AvRiL_ OP ⭐ 19y 18 yil once #43 dagger da skill var hani def ı %75 dusuren onla tabi vurursun:D cirtleri sole bakim 19 k crit yedigini heueheu sniper a 75 k crit attım aam ss alamadım nasıl attın diye sormayın uzun hikaye:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GangsteR ⭐ 19y 18 yil once #44 Omg Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 18 yil once #45 tek kelima mannyak bişi ama crossbow daha çok vurur kanımca TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil