CezaAlp OP ⭐ 19y 12 yil once #1 Acil yardım 😳 😳 Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 12 yil once #2 -Oyunun yeniden kurulması-DirectX güncellenmesi-Ekran kartı sürücüleri güncellenmesi çözümlerinde bulunulmuş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp OP ⭐ 19y 12 yil once #3 data.pk2 yi çıkarırken hata veriyodu ,rar repair tool ile fixledim fakat çıkarırken 50mb eksik çıkarıyor dosyayı sanırım yeniden indirmem lazım 😞 Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 12 yil once #4 Ekran kartı ile alakalı olduğunu sanmıyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 7 yil once #5 @CezaAlp eee bulabildin mi 🎭 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Burak Yoğun ⭐ 11y 7 yil once #6 @CezaAlp eee bulabildin mi 🎭7 yılın ardından gelen o sihirli post 🤣 2TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp OP ⭐ 19y 7 yil once #7 Allahın cezası internet ya , sürekli kesiliyor , paket eksik geliyordu. Bak yine sinirlendim 🤣 Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 7 yil once #8 türkiye nereden nereye geldi gördün mü bak. birgün bu günlere de geri kalmışlık diyeceğiz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil