jangan cave de ekran kartı hatası ile oyun kapandı şimdi chara girdigimde char daha açılmadan tekrar ekran kartı hatası ile oyun kapanıyor 10 larca kez denedim halaa aynı 2 kez güncelledim ekran kartını değişen bir şey yok ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim....
ekran kartı hatası
· 14 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
oyunu tekrar kur dene ,bide buraya bak viewtopic.php?f=280&t=56538
oyunu tekrar kur dene ,bide buraya bak viewtopic.php?f=280&t=56538
o topicte kileri yaptım sorun devam ediyor düzelmedi malesef .. oyunu tekrar kurmak mantıklı gelmedi ama onu denicem artık sanırım başka care bulamıyorum..
ekran kartı driver ini guncelle
A
AdrianaLima
⭐ 16y
jangan cave de ekran kartı hatası ile oyun kapandı şimdi chara girdigimde char daha açılmadan tekrar ekran kartı hatası ile oyun kapanıyor 10 larca kez denedim halaa aynı 2 kez güncelledim ekran kartını değişen bir şey yok ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim....
en güzeli windows7 yükleyeceksin bu hatalardan kurulacaksın 0 hata XP ile vista ile sro oynanmas
en güzeli windows7 yükleyeceksin bu hatalardan kurulacaksın 0 hata XP ile vista ile sro oynanmas
+1(Forever w7 Ultimate 64 Bit)
bugünki updateden sonra aynı hatayı bende alıyorum. özellikle baronet görevi için arenaya ışınlandığımda direk atıyo hala içeri girmiş değilim..
ekran kartı hatasımıdır bilmiyorum hiç bir uyarı vermiyo oyun ekrandan kayboluyo ve hata belirtmiyor.
windows7 kullanıyorum.
ekran kartını güncelledim (ati hd5770)
sorun devam ediyor.
şimdi oyunu kaldırdım ve yeniden kurdum birde öyle denicem
ekran kartı hatasımıdır bilmiyorum hiç bir uyarı vermiyo oyun ekrandan kayboluyo ve hata belirtmiyor.
windows7 kullanıyorum.
ekran kartını güncelledim (ati hd5770)
sorun devam ediyor.
şimdi oyunu kaldırdım ve yeniden kurdum birde öyle denicem
oyunu silmekte fayda etmiyor
yapmadığım şey kalmadı düzelmiyor spport a msj attım bekliyeceğim artık
daral:
daral:
tigriste oynuyorsan herkezde varmış bu olay ekran kartından kaynaklanan bişey değilmiş boşuna oyunu yeniden kurmuşum
tigriste oynuyorsan herkezde varmış bu olay ekran kartından kaynaklanan bişey değilmiş boşuna oyunu yeniden kurmuşum
malazgirt te oynuyorum.. oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi ...yan charlara ve farklı serverler deki tüm charlarıma girebiliyorum lag bile yok. rahat oynuyorum birtek malazgirt teki kaldı öyle daral:
malazgirt te oynuyorum.. oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi ...yan charlara ve farklı serverler deki tüm charlarıma girebiliyorum lag bile yok. rahat oynuyorum birtek malazgirt teki kaldı öyle daral:
oyunda temple, cave, baronet görevi için military campa ışınlanmalarda dc veriyor
ve görev aldığında görev bittiği an bir dc daha
oyundan kaynaklanan bir problem arkadaşlara da sordum onlarda da aynı dc problemi var
bi sorunu düzeltiyorlar (esc ile staldan cıkınca dc) bir diğeri başlıyor haftaya bu sorunda düzeltilir...
evet sorun oyundaymış görevlerde send error veya dc veriyormuş serveri 1 saat kapatıp sorunu çözdüler ..Herşeye ragmen tşkr joymax diyelim ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap