Icerige atla
Extraloob

Cold meteor acil yardım

· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme
R
Redline_TR OP ⭐ 18y
arkadaşlar bunlardan hangsi cold meteor skilli havadan buz parçaları yağdırma yani????? kaç lewelde açılıyo???

- Resim Silinmiş.
8 Yanıt
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Başlıgını Kuculturmusun ❗
B
Braunx ⭐ 19y

dostum bırakın artık su uyarıları bırakın gereken kişiler söylesin bunu herkezin işine karışmayın post kasmak istiyosan sana yerde açmış adamlar Burdan gir istedigini yap bilmiyosan bosuna yorum yapma(yin) artik yok basligi kucult yok bu konunun yeri burasi digil bırakın adminler moblar da işini yapsın herkez admin kesildi sitede anlamıyorum

dostum Snow Storm Serisi 2. nuke tam lvlini bilmiyorum ama 52+ dan sonra açılıyo diye hatırlıyorum ve 16 lwlde max lanıyo
A
Aleral ⭐ 18y
tam olarak 50lvl cold nukelerinin 2. kitabı ?!!!!!!!
R
Redline_TR OP ⭐ 18y
cevap için teşekkürler;)
C
CapsLock ⭐ 19y
arkadaşlar bunlardan hangsi cold meteor skilli havadan buz parçaları yağdırma yani????? kaç lewelde açılıyo???

- Resim Silinmiş.

snow storm 2cisi
M
merto.s ⭐ 19y
cold meteor xD
J
jumper ⭐ 19y

dostum bırakın artık su uyarıları bırakın gereken kişiler söylesin bunu herkezin işine karışmayın post kasmak istiyosan sana yerde açmış adamlar Burdan gir istedigini yap bilmiyosan bosuna yorum yapma(yin) artik yok basligi kucult yok bu konunun yeri burasi digil bırakın adminler moblar da işini yapsın herkez admin kesildi sitede anlamıyorum

dostum Snow Storm Serisi 2. nuke tam lvlini bilmiyorum ama 52+ dan sonra açılıyo diye hatırlıyorum ve 16 lwlde max lanıyo

ne demek yaa mod ların gorevi bu forum kuralı vede sende bu forumdasın kurala uymuyosa uyarma hakıında var mod admin olmana gerek yok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: