Icerige atla
Extraloob

Cold Glave mi, Force Glave mi ?

· 23 Yanıt · 3.2K görüntüleme
M
mustapphaa OP ⭐ 19y
çok tatışılan ama birtürlü cevabı bulunamayan bu konuda herkes görüşlerini sergilerse glave çar açacak arkadaşlara biras yardımcı olmuş olurz diye düşündüm ve benim görüşüm cold-fire-heruksular glave olduğunu söylemek istedim tabiki herkese göre bu değişir ve tartışılır ama bir tank glave çar istiyorsanız bence cold olmalı ama vuruşlarım çok olsn yediğim damage fark etmez diyorsanız tabikide force her ikisininde birbirine göre hendikapı var ama benm seçimim cold çünkü bu güne kdr hep cold glave gittim 😄
23 Yanıt
B
BiLqiN ⭐ 18y
Force Fire Glavie tek geçerim Neden ;
90 lwlde acılan division asırı sekılde ıse yarıyor
Neden cold Degilde Force ;
Defansa fazla gerek yok diyorum ...
Force Fire Glavie Garment +7 glavie ile yıkarsın ortalıgı
M
mustapphaa OP ⭐ 19y
Evet sana katılıyorum fakat 90 lvl için bu geçerli bi durum ama gelen 100 lvl sınırıyla neyin nası olacağı tam olarak belli değil bide forece sadece pvp de 1e1 de çok etkili ama cold giderse fw de çok daha etkili olabileceğine inanıyorm
B
BiLqiN ⭐ 18y
zaten bowlar gidicek cold olmayınca bow charların etkılı olucagını sanmıyorum ...
ama bow glavie vs sınde glavie diyorum ...
Ps : 100 lwl gelsinde bi hayırlısı ile 😄 skiller , itemler kimin daha iyi ise o alır 😄
M
mustapphaa OP ⭐ 19y
evet dediğin gbi kimin itemleri iyiyse o çar iyidir zatn bu oyunda iyi çar yoktur + lı çar varıdr en çok + ya en çok blue ya sahip çar iyi çardır
T
TanerUNER ⭐ 19y
bence bu oyunda butun karakterler hemen hemen eşit eşitliği bozan item lerın ustunlugu ne skiller ne ırklar ama ıntlerın biraz pasif oldugu kannatindeyim
B
BiLqiN ⭐ 18y
eşit degil ... Çünkü bi forumda okumustum her karakterin bir ustalıgı varmış Mesela ;
- Resim Silinmiş.

yukarıdaki karakter Glavie ustası 🍺
M
mustapphaa OP ⭐ 19y
duruşundan belli 😊
B
Baha i ⭐ 18y
çinliyse varım İP man bu olmalı
B
BiLqiN ⭐ 18y
çinliyse varım İP man bu olmalı

amacın ne bro 😈
L
Cold Glavie her zaman seçimimdir.Sadece glevlerde değil tüm chinese STR çarlarda fire den sonra cold açılması gerektiğini savunurum.
B
BiLqiN ⭐ 18y
Cold Glavie her zaman seçimimdir.Sadece glevlerde değil tüm chinese STR çarlarda fire den sonra cold açılması gerektiğini savunurum.

Force geldi mertlik bozuldu 😆
L

Force geldi mertlik bozuldu 😆

Force değilde Europen çarları geldi mertlik bozuldu.
B
BiLqiN ⭐ 18y
Gelmeseydi oyunun zevki kalmazdı ...
Herkes genelde aynı buıldden açardı ...
Ve pwpnin hiçbir zevki kalmazdı ...
L
Sen wizard larla ve rogue lerden yaptığın pwp den zevk alıyomusun? :?
B
BiLqiN ⭐ 18y
Sen wizard larla ve rogue lerden yaptığın pwp den zevk alıyomusun? :?

anlamadım ?
L
Diyorumki wizard ve diğer tüm eu çarlarından yaptığın pwp de zevk alıyormusun?
J
JbS ⭐ 17y
Diyorumki wizard ve diğer tüm eu çarlarından yaptığın pwp de zevk alıyormusun?

ben almıyorum sahsen

90 glaive carım var cold-fire heuksal
chin blade olsun nüker olsun tüm chin carlarla yaptıgım pwp ler daha eglnceli daha güzel oluyo

arkadasa katılıyorum eu geldi mertlik bozuldu

wizard bi carın senin arkandan gelip tek atması veya 3-4 tane eu carın birlesmesiyle hangi car onları yatıracak bilemiyorum legend 3 chin carlar için kötü oldu belki ama umarım legend 4 daha iyi olur
M
mustapphaa OP ⭐ 19y
konunun gidşinden anlaşılıyorki heruksular-fire-cold 3 lüsü ideal üçlü bu arada size katılıorm eu geldi mertlik bozuşdu artık pvp ler 1e1 değil .oğul oynanıyor her çarın arkasında bir cleric yada bir bard var
S
Sniker ⭐ 19y
Kesinlikle force.Force Glavierim var 90 FF, SUN +9 glavie yatırmışlığım var, ki zaten normal +5 set +7 weaponun yapabileceği birşey değil.FW de zyıf kalma konusuna gelince,buff alan adam zaten ölmüyor,90 cold açmışın açmamışın farketmiyor öyle action yapıyorsanız.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: