Öncelikle Merhaba arkadaşlar.
Benim şu anda 60 lvl charım var.Oynamak istediğim kesinlikle glavie olduğu için glavie buildi kurdum.Hevesim gereği Glavie 60-Fire 60-Force 60 gidiyordum.920k sp'de var.
Fakat forumlarda okuduğum Force hakkında olumsuz eleştiriler kafamı karıştırıyor.Bu kadar emek edipte hibe etmek te istemiyorum.
Siz olsanız iyi yaptın Force devam mı dersiniz , yoksa kardeşim yol yakınken dön Cold'a geç mi dersiniz?
Cevaplarınıza yorum katarsanız sevinirim 🙄
Glavie-Fire-Force mi Cold mu ?
· 17 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Bu şekil devam et istersen baktın ilerde beyenmedin dönersin 😉 😜
Bu şekil devam et istersen baktın ilerde beyenmedin dönersin 😉 :P
^^
up.. Extraloob cevabın bekleniyor ^^
FeeLMyLowee
⭐ 16y
blade deseydın dön derdım ama böyle devam et 🤝
kesinlikle force bence.
cold force farketmiyor sanki force biraz daha iyi gibi gözüksede ben buna katılmıyor ama ikiside uygundur ben mob'ları cold ile dondurup kesmekten zevk alıyorum sen force ile pvp yaparken zevk alırsın.
yorumlar için teşekkürler ^^
V
Vermillion
⭐ 18y
Bence force çünkü bütün clericlerde holy varken coldun pek kazancı olmuyor.
Bence force çünkü bütün clericlerde holy varken coldun pek kazancı olmuyor.
hmm saol 🤝
D
DesertRose
⭐ 17y
Bence kesinlikle Cold. Örn; extraloob gaia'nın kralı nasıl oldu sence ? fire-cold-glavie sayesinde. kinq build 😎
Bence kesinlikle Cold. Örn; extraloob gaia'nın kralı nasıl oldu sence ? fire-cold-glavie sayesinde. kinq build 8)
bro seal of nova setim olsa force ile de kral olurum ^^
Force bu konuda her türlü anlatım yapabilirim ,
Force bu konuda her türlü anlatım yapabilirim ,
memnun olurum (:
B
Ba[DC]0mpanY
⭐ 19y
Öncelikle Merhaba arkadaşlar.
Benim şu anda 60 lvl charım var.Oynamak istediğim kesinlikle glavie olduğu için glavie buildi kurdum.Hevesim gereği Glavie 60-Fire 60-Force 60 gidiyordum.920k sp'de var.
Fakat forumlarda okuduğum Force hakkında olumsuz eleştiriler kafamı karıştırıyor.Bu kadar emek edipte hibe etmek te istemiyorum.
Siz olsanız iyi yaptın Force devam mı dersiniz , yoksa kardeşim yol yakınken dön Cold'a geç mi dersiniz?
Cevaplarınıza yorum katarsanız sevinirim 🙄
Cold a dön 1e1 de lokma yapıp yutarlar seni 😄 hele eu larla pvp yapma 😄
S
SergauVastom
⭐ 17y
Glaive - Fire - Cold...
cold
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap