Icerige atla
Extraloob

90da blade mi glave mi??

· 85 Yanıt · 13K görüntüleme
C
Conseited OP ⭐ 18y
90 lvlda sizce blade mi daha ii olcak yoksa glavie mi yorumlarınızı bekliyorum :?!!
85 Yanıt
F
ffearless ⭐ 19y
90lvlde heuksala gelen skillerle bicheona gelen skilleri karşılaştırırsak bence bicheon daha öne çıkar
ben olsam blade kullanırdım ama diğer skillerininde önemi büyük..
T
Tarantella ⭐ 19y
bow ?!!!!!!...
G
ghostly ⭐ 19y
kesinlikle blade 😉
D
delicious ⭐ 19y
glavie yeni gelicek skilleri süper bnce glavie ztn bnde glavieciyim ?!!!!!!!
D
Dr.Kuduz ⭐ 19y
4ver bow(40)crı
R
RoyalFlush ⭐ 19y
blade mi glavie mi
bowmu int mi
nuker mı wizard mı

arkadaşlar bu konuları tartışmak çokda gerekli değil.
her çarın kendine göre üstünlüğü var.kim neyi isterse onu açar 90 lvl için şuanda bildiklerimiz çok az.o yüzden 90 lvl la ilgili kimse net bir şekilde yardımcı olamaz.
C
Conseited OP ⭐ 18y
ben yorumlarını almak istedim yorumun yoksa niye yazıyon!! :?!
R
Romeo_ ⭐ 19y

Herkesin yorumu farklıdır.Lütfen birbirimizin yorumlarına saygı duyalım.Ben olsam Glavie'yi seçerdim
E
erdi35 ⭐ 18y
arkadaşlar böyle konuları trtışıyor olmanıza inanamıyorum bide böyle bi konu acan arkadaşım sana sunu söylemek isterim saglam olan skiller değil senin itemlerindir.
skilleri zaten herkes biliyor önemli olan saglam item dizmektir.
R
RoyalFlush ⭐ 19y
edit:neyse büyüklük bende kalsın.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
blade'in elinde shield olduğu sürece emin olun glavie kadar güçlü vuramaz çünki gücünden kısıp defansına ağırlık verilmiş bir chardır glavie kadar güçlü olsaydı bir de shield ile tank ötesi char olurdu :?!!

kısacası GLAVIE Rulezzzzzzzz ?!!!!!!
stalebug
stalebug ⭐ 19y
bladele glavie birbirini asla yatıramas yatırsa bile balına crit gecerse falan uzun sürer pvp
X
xmambasx ⭐ 19y
% 100 blade daha ii olıcak
A
agasarli ⭐ 19y
arkadaşlar oyunda skillden sora item itemden sora tecrübe geliyo.. her char birbirini öldürür o güçlü bu güçlü olaydı herkes tek bi char kullanırdı diğerlerini açmakta aptallık olurdu
S
sorale ⭐ 19y
glavie yeni gelicek skilleri süper bnce glavie ztn bnde glavieciyim ?!!!!!!!

AYNEN DELİCOUS GLAVİE DERİM BENDE BLADER AZ VURUYO YATIR VAR AMA YATIRAMADIMI ?!!!!!!!
F
firavun ⭐ 19y
avrupa gelişi işleri değiştirdi birde snow çıktı mertlik bozuldu artık pvp hakkında konuşmak bile güzel değil 😢
A
agasarli ⭐ 19y
avrupanın ben.......... çinlilerle başladık çinlilerle gideydik sarardı istanbul gelsin sorun diilde avrupalı charlar gelmeseydi
C
Conseited OP ⭐ 18y

Herkesin yorumu farklıdır.Lütfen birbirimizin yorumlarına saygı duyalım.Ben olsam Glavie'yi seçerdim

tmm işte bnde öyle diyom ama o yorum yapmıyo ki neden açtın konuyu diyo :?
M
MakmeN ⭐ 19y
bence 90 gelince glavie iyice duscek glavie bence 90 da en kotusu olucak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: