Icerige atla
Extraloob

Evet Glavie mi ? Blade mi Vol#121654150

· 35 Yanıt · 9.6K görüntüleme
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Arkadaşlar çarım şuan spear rakiplerim allem edip kullem edip snowu bitirene kadar oyalıyor sadnessla1 Bende çarı str çevirmeye karar verdim ve biraz araştırma yaptım sanki Blade glavie' ye göre biraz daha sönük vuruyor ne yapsam kararsız kaldım 🤔 Bu arada Eğer blade yaparsam çarı shield'im rare +12 olucak setim serverın geneline göre baya sağlam ama gel gelelim snow bıtınce cortayı çekiyorum sin: (Set full +7 legend pro, Acc 1x+12 3x+7 Statlar full +80 cool2: Dipnot:Yakında 13 degre update olucak gibi Statları bozmamak adına seti garm a çevirmeyeceğim 2 3 hafta )
35 Yanıt
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Yorum yapmak isteyen yok mudur ?
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bir ara glavie blade çar yapmıştım sağlam oluyordu ama bug ile tabi eğer buga izin verilmiyorsa blade çar yapsan daha hoş olur 120 capta çok iş yapıyor.
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Bu mesaj The Godfather rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bir ara glavie blade çar yapmıştım sağlam oluyordu ama bug ile tabi eğer buga izin verilmiyorsa blade çar yapsan daha hoş olur 120 capta çok iş yapıyor.

Ya bladenin 100 k canı yatır batır ile keseceğini pek düşünmüyorum açıkcası buga gerek duymam gerçi ama izlenimlerime göre Glavie daha iyi gibi oynadığım serverda jop set olduğu için devili +10 yaptığımda 103 k felan can olucak dıye düşünüyorum herşey maximum bluede jop sette bide şimdi skill restoreye para vermek koyuyor svde silk sıkıntısı var 1 silk 20m den gıdıyor 😆 Sanırım kararımı verdım 🤤 Spearımı satıp yerine bi silah alıcam 🤘
.NET
.NET ⭐ 19y
blade 100k canı öyle bir bitiriyor ki...

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist
F
frityus ⭐ 17y
Bro blade yatırdan sonra batırlarla bir crit girmeye başlar sen bile şaşırırsın..
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Blade kesemez dememin sebebi şu, yeni 120 yatır skilli yatır attığı karakteri biraz geri itiyor ve blade 1. batırma skilini vurmak için biraz yürümek zorunda kalıyor 1. yi vuruyor fakat 2. yetişmiyor sadece eski yatır skillinde yatır yerse 2 adet batır atabiliyor.
.NET
.NET ⭐ 19y
Surekli gecerli degil bu. KD tuttugu zaman her zaman KB tutmuyor ama yatir yemedigi zaman %100 KB tutuyor yani karsindakini geriye itiyor atagi kesiliyor
[F New]Solo Gitarist
X
Xperyon ⭐ 15y
Tartışmasız zaten oyundaki dengesizliği herkez biliyordur.Blade op şuan oyunda 1v1'de eşit setlerde alabilecek bir karakter tanımıyorum.
Z
Zippy ⭐ 15y
Bu mesaj Melkor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tartışmasız zaten oyundaki dengesizliği herkez biliyordur.Blade op şuan oyunda 1v1'de eşit setlerde alabilecek bir karakter tanımıyorum.

Warlock/Rogue summer3:
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
@Zippy
mbot kullanırsa kalkanıda sağlam olursa warlock çarı alır ki cleric/rogue çarla 3-2 yenilmişliğim var 😞

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Z
Zippy ⭐ 15y
@Zippy
mbot kullanırsa kalkanıda sağlam olursa warlock çarı alır ki cleric/rogue çarla 3-2 yenilmişliğim var 😞

Mbot'u saysanda saymasanda her zaman iyidir Warlock.Ki Stun attığında crit gelmesi yetiyor.Tabi shield'in crit block'u var ama tutuğunda inletir.

Ayrıca mbot kullanan biriyle niye pvp yapasınki.Ben bırakıyorum abi pvp'yi öyle biri karşıma çıktığında
Windy
Windy ⭐ 19y
Pompa buildi en iyi build bence makara:

Buda +13 pompa makara:
Spoiler

makara:
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi

Warlock/Rogue summer3:

Warlock rogue esit setlerde imkani yok ki kesebilsin haci
[F New]Solo Gitarist
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
@Zippy

Mbot'u saysanda saymasanda her zaman iyidir Warlock.Ki Stun attığında crit gelmesi yetiyor.Tabi shield'in crit block'u var ama tutuğunda inletir.

Ayrıca mbot kullanan biriyle niye pvp yapasınki.Ben bırakıyorum abi pvp'yi öyle biri karşıma çıktığında

Malesef shield biraz sıkıntı serverda yani elimde şuan +12 rare shield var legend alamam ama sanırım rare +12 legend +8e eşit
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Surekli gecerli degil bu. KD tuttugu zaman her zaman KB tutmuyor ama yatir yemedigi zaman %100 KB tutuyor yani karsindakini geriye itiyor atagi kesiliyor

Ben çok nadir gördüm açıkçası 120 yatırı atıp arkadan 2 adet batır atanı. 🙄
T
tenpanter ⭐ 17y
Spoiler
Derdini ... butonu :P
Z
Zippy ⭐ 15y

Warlock/Rogue summer3:

Warlock rogue esit setlerde imkani yok ki kesebilsin haci

Hocam eşit itemlerin verildiği birkaç pserver'da blade ve warlock çok denedim.Ha adamın 2 kd ard arda tutarsa pertsin ama blade'e dur diyebiliyor.Mbot olmadığında zaten sürekli stun-sleep-imp spam yapıyorsun divi geldiğinde dmg gürlüyor resmen.Mbot var ise adam seni yatırmadan prick ve mortal wound'un crit gelmesi için dua ediyorsun ama genelde 120 de eklenen amaçsız op'un üstüne op ekleyen kb skill'ini yersin 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
Fire acan blade de bekliyordu bana divi sleep yedirsin diye 😄 Esit itemlerden kastim +20 blade shield +20 dagger degil. Skill adini yanlis hatirlayabilirim ama bi prick vur o zaman zaten blade yatar 😄
[F New]Solo Gitarist
Z
Zippy ⭐ 15y
Fire acan blade de bekliyordu bana divi sleep yedirsin diye 😄 Esit itemlerden kastim +20 blade shield +20 dagger degil. Skill adini yanlis hatirlayabilirim ama bi prick vur o zaman zaten blade yatar :D

😄
Ben uzaklaşıp xbow extreme ile beni yatıran görmüştüm 😄.Bende düşünüyorum wall'ı açınca pvp'yi bırakan çocuk çok oluyodu buda onlardandır diye crit bi geldi 2. skill'e yattım 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: