Icerige atla
Extraloob

Çin Party Kurmak

· 85 Yanıt · 5.9K görüntüleme
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Eğer avrupa olmasaydı, çin karakterlerle party kurmak zorunda kalsaydınız 8 kişiyi hangi buildlerden seçerdiniz?
85 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
3 nuker, 2 bower, 1 force cold blader, 2 glavier.
Special thx to Flexi
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
1force blade -6 nuker - 1glavier
C
Cobalt OP ⭐ 18y
hmmm nukerleri ne yapardınız s/s, spear?
F
FruitFly ⭐ 18y
Spear
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Spear

peki partyde dayanabilecek mi ?
warrior, cleric yok 😊
F
FruitFly ⭐ 18y
Zorda kalınca force blader yatır atabilir , force skillerinin verdiği faydalardan yararlanabilir , bowerlar ittirebilir pek sorun olucağını sanmıyorum
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Zorda kalınca force blader yatır atabilir , force skillerinin verdiği faydalardan yararlanabilir , bowerlar ittirebilir pek sorun olucağını sanmıyorum

Soruyu yanlış anlamışsın, şuanki eu partyler gibi düşün hepsi bot 7/24 kasacak.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
hmmm nukerleri ne yapardınız s/s, spear?

6nukerin 4ü spear 2si s/s. Eu partyler gibi kendinden yüksek lvl moblarda kasamazsın ama onun dışında dayanır , tabi setleri full npc olmamak kaydı ile. Force char teraphy bastıktan sonra 😜
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Nukerlerden 1 i s/s biri spear biri de bow olucak. 2 bower pure str. force blader pure str zaten. glavier ler den 1 i fire 1 i cold.
Special thx to Flexi
F
FruitFly ⭐ 18y
Tamam 3 tane spear nuker koy attackker diyebiliriz sadece nukelerle , 1 tane force cold blader attackı önemli değil cold imbuesi yeterlidir + force , 2 tane bower uzak mesafeli çalışıyor , 2 tane de glaiver mobları kendine çekmesi yeterli olacaktır , teke tek de yatmaz hiçbir char ^^
C
Cobalt OP ⭐ 18y

Nukerlerden 1 i s/s biri spear biri de bow olucak. 2 bower pure str. force blader pure str zaten. glavier ler den 1 i fire 1 i cold.

Ama bu şekilde seri olmaz ki pt :/
.NET
.NET ⭐ 19y

daha sacma bi build olamaz 🙄
[F New]Solo Gitarist
F
FruitFly ⭐ 18y
Sonuç olarak ben nukerlerin spear olması taraftarıyım ve en az bir charda cold imbue olmalı diye düşünüyorum , force da eksik olmamalı ^^
C
Cobalt OP ⭐ 18y
hmmm 6 spear nuker, 1 cold bower , 1 force bower nasıl olur?
.NET
.NET ⭐ 19y
Sonuç olarak ben nukerlerin spear olması taraftarıyım ve en az bir charda cold imbue olmalı diye düşünüyorum , force da eksik olmamalı ^^

o zaman blade dışında bir şey düşüneceksin force cold blade gibi bir build iş yapmaz.
[F New]Solo Gitarist
F
FruitFly ⭐ 18y
Nukerlerin mobları çekmesini pek uygun bulmuyorum ama cold imbueli bower butterfly serisi ile bota bırakılırsa etkili olabilir bence 😜
F
FruitFly ⭐ 18y

o zaman blade dışında bir şey düşüneceksin force cold blade gibi bir build iş yapmaz.

Force blade olsun , cold pacheon olsun ? 🙄
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Nukerlerin mobları çekmesini pek uygun bulmuyorum ama cold imbueli bower butterfly serisi ile bota bırakılırsa etkili olabilir bence :P

mantıklı... 6 spear nuker, 1 force bow, 1 cold bow iyi mi ☕
C
Cobalt OP ⭐ 18y

Force blade olsun , cold pacheon olsun ? 🙄

ama force charda atak yapacak forcede sadece res skili var cleric gibi sürekli sabit durup heal yapamazki onuda attacker olarka düşünmek gerek.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: