Eğer avrupa olmasaydı, çin karakterlerle party kurmak zorunda kalsaydınız 8 kişiyi hangi buildlerden seçerdiniz?
Çin Party Kurmak
· 85 Yanıt · 5.9K görüntüleme 0 okuyor
85 Yanıt
3 nuker, 2 bower, 1 force cold blader, 2 glavier.
Special thx to Flexi1force blade -6 nuker - 1glavier

hmmm nukerleri ne yapardınız s/s, spear?
Spear
Spear
peki partyde dayanabilecek mi ?
warrior, cleric yok 😊
Zorda kalınca force blader yatır atabilir , force skillerinin verdiği faydalardan yararlanabilir , bowerlar ittirebilir pek sorun olucağını sanmıyorum
Zorda kalınca force blader yatır atabilir , force skillerinin verdiği faydalardan yararlanabilir , bowerlar ittirebilir pek sorun olucağını sanmıyorum
Soruyu yanlış anlamışsın, şuanki eu partyler gibi düşün hepsi bot 7/24 kasacak.
hmmm nukerleri ne yapardınız s/s, spear?
6nukerin 4ü spear 2si s/s. Eu partyler gibi kendinden yüksek lvl moblarda kasamazsın ama onun dışında dayanır , tabi setleri full npc olmamak kaydı ile. Force char teraphy bastıktan sonra 😜

Nukerlerden 1 i s/s biri spear biri de bow olucak. 2 bower pure str. force blader pure str zaten. glavier ler den 1 i fire 1 i cold.
Special thx to FlexiTamam 3 tane spear nuker koy attackker diyebiliriz sadece nukelerle , 1 tane force cold blader attackı önemli değil cold imbuesi yeterlidir + force , 2 tane bower uzak mesafeli çalışıyor , 2 tane de glaiver mobları kendine çekmesi yeterli olacaktır , teke tek de yatmaz hiçbir char ^^
Nukerlerden 1 i s/s biri spear biri de bow olucak. 2 bower pure str. force blader pure str zaten. glavier ler den 1 i fire 1 i cold.
Ama bu şekilde seri olmaz ki pt :/
daha sacma bi build olamaz 🙄
[F New]Solo Gitarist
Sonuç olarak ben nukerlerin spear olması taraftarıyım ve en az bir charda cold imbue olmalı diye düşünüyorum , force da eksik olmamalı ^^
hmmm 6 spear nuker, 1 cold bower , 1 force bower nasıl olur?
Sonuç olarak ben nukerlerin spear olması taraftarıyım ve en az bir charda cold imbue olmalı diye düşünüyorum , force da eksik olmamalı ^^
o zaman blade dışında bir şey düşüneceksin force cold blade gibi bir build iş yapmaz.
[F New]Solo Gitarist
Nukerlerin mobları çekmesini pek uygun bulmuyorum ama cold imbueli bower butterfly serisi ile bota bırakılırsa etkili olabilir bence 😜
o zaman blade dışında bir şey düşüneceksin force cold blade gibi bir build iş yapmaz.
Force blade olsun , cold pacheon olsun ? 🙄
Nukerlerin mobları çekmesini pek uygun bulmuyorum ama cold imbueli bower butterfly serisi ile bota bırakılırsa etkili olabilir bence :P
mantıklı... 6 spear nuker, 1 force bow, 1 cold bow iyi mi ☕
Force blade olsun , cold pacheon olsun ? 🙄
ama force charda atak yapacak forcede sadece res skili var cleric gibi sürekli sabit durup heal yapamazki onuda attacker olarka düşünmek gerek.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Silkroad r Merv serverinda party kurmak isteyen arkadaslar Server Kurmak İstiyorum. Eu Ve Çin KarakretLi. CERES BÖLÜMÜ ARKADAŞLAR WİZARD / ÇİN OKÇU / WARRİOR / NUKE ÇİN / 100 - 110 LEVEL ARASIDIR. TOPLU TEK SATIŞ VAR Caspian Party - Noob Party =p Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler