- Resim Silinmiş.
10 Eylül'de "asrın deneyi" yapılacak. "Büyük Patlama" (Big Bang) teorisini doğrulayacak deney için bilim adamları uyarıyor: "Dünyayı yutabilecek mini kara delikler ortaya çıkabilir."
Ayrıntılı Bilgiye Ve Resimlere Buradan Ulaşabilirsiniz.
Büyük Patlama Başladı !
- Resim Silinmiş.
Dünyanın en büyük parçacık hızlandırıcısı "Büyük Hadron Çarpıştırıcısı"yla (LHC) yapılan deneyin ilk aşaması başarıyla tamamlandı.
Ayrıntılı Bilgiye Ve Resimlere Buradan Ulaşabilirsiniz.
Büyük Patlama[Big Bang] ..! [21 Ekim 2008]
· 153 Yanıt · 7.9K görüntüleme 0 okuyor
153 Yanıt
Daha karpuz kesecektik 😄
Daha ramazan ayı bitmedi yavv.. 😜 😆
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Bari okullar açılmadan bitse şu iş.
L
last_knight
⭐ 19y
evt 😄
zamanlama güzel okullar açılıyor ve Sedef anneyi görebiliyorum 🎅 (müdür yardımcısı 😄 )
zamanlama güzel okullar açılıyor ve Sedef anneyi görebiliyorum 🎅 (müdür yardımcısı 😄 )
😁 😜
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! I
iwontcry4u
⭐ 19y
Olan Dünyaya olcak bizi ilgilendirmez :D:D:D:D
Olan Dünyaya olcak bizi ilgilendirmez :D:D:D:D
Sen Dünyada Yaşamıyormusun ❓
Doya doya yaşayalım mı hayatı şimdi???BEn bu bahane ile 2 gün okula gitmem 😜
Sarsılacağız mı acaba ^^
O
Old School
⭐ 19y
Heyecanlandım şimdi acaba ne olcak
B
BlackLighT
⭐ 19y
bu deney sonucunda ne elde etmiş olacaklar ❓ 🤔
bu deney sonucunda ne elde etmiş olacaklar ❓ 🤔
Galiba Dünya'nın nasıl oluştuğunu daha iyi anlayacaklar.BEn resimlere baktım brz tırstım.com :?
Eh ölürsem faturası kime çıkıcak,bi deney yapmasalar ölmezler 😎
Heyecanlandım şimdi acaba ne olcak
Ne güzel
e böyle bir duruma böyle mi konu açılır sanırsam fransa/isviçre toprakları arasında 40 yıldır inşa edilen adını unuttuğum araştırmayı diyorsun ağustosta yapılcaktı ama teknik arıza çıktığı için ertelenmişti dünyanın oluşumu/allahın olmadığını öğrenmek/kanıtlamak için yapılıyor 2 bilimadamı karadelik oluşuğ dünyayı yutabileceği için araştırmaya kapatma davası açmıştı..
e böyle bir duruma böyle mi konu açılır sanırsam fransa/isviçre toprakları arasında 40 yıldır inşa edilen adını unuttuğum araştırmayı diyorsun ağustosta yapılcaktı ama teknik arıza çıktığı için ertelenmişti dünyanın oluşumu/allahın olmadığını öğrenmek/kanıtlamak için yapılıyor 2 bilimadamı karadelik oluşuğ dünyayı yutabileceği için araştırmaya kapatma davası açmıştı..
Allah'ın olmadığını öğrenmek ha ? Nasıl bu kanıya varabildin ? Bilim adına çalıştıkları için mi ?
S
StarkDrache
⭐ 19y
Konu Hakkında Ayrıntılı Bilgiyi Daha Önceden Vermiştim ; viewtopic.php?f=97&t=74334
Ayrıca : Bu Deneyin Dünyayı Yutma Gibi Bir Tehlikesi Yoktur , Bilim İnsanları Bu Kısımını Çok İyi Düşünmüştür.
Emin Olabilirsiniz...
Ps : Deneye Katılan Türk Bilim Adamının Konuşmasını İzledim ve Gayet Tatmin Ediciydi.
Ayrıca : Bu Deneyin Dünyayı Yutma Gibi Bir Tehlikesi Yoktur , Bilim İnsanları Bu Kısımını Çok İyi Düşünmüştür.
Emin Olabilirsiniz...
Ps : Deneye Katılan Türk Bilim Adamının Konuşmasını İzledim ve Gayet Tatmin Ediciydi.
Konu Hakkında Ayrıntılı Bilgiyi Daha Önceden Vermiştim ; viewtopic.php?f=97&t=74334
Emin Olabilirsiniz...
Yutsaydı yav . 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap