Icerige atla
Extraloob

Büyük Patlama[Big Bang] ..! [21 Ekim 2008]

· 153 Yanıt · 7.9K görüntüleme
4
4eweRSro OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
10 Eylül'de "asrın deneyi" yapılacak. "Büyük Patlama" (Big Bang) teorisini doğrulayacak deney için bilim adamları uyarıyor: "Dünyayı yutabilecek mini kara delikler ortaya çıkabilir."

Ayrıntılı Bilgiye Ve Resimlere Buradan Ulaşabilirsiniz.

Büyük Patlama Başladı !
- Resim Silinmiş.
Dünyanın en büyük parçacık hızlandırıcısı "Büyük Hadron Çarpıştırıcısı"yla (LHC) yapılan deneyin ilk aşaması başarıyla tamamlandı.

Ayrıntılı Bilgiye Ve Resimlere Buradan Ulaşabilirsiniz.
153 Yanıt
C
Caprice ⭐ 19y
Daha karpuz kesecektik 😄
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Daha ramazan ayı bitmedi yavv.. 😜 😆
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
I
Bari okullar açılmadan bitse şu iş.
L
evt 😄
S
SnowFlake ⭐ 18y
zamanlama güzel okullar açılıyor ve Sedef anneyi görebiliyorum 🎅 (müdür yardımcısı 😄 )
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
zamanlama güzel okullar açılıyor ve Sedef anneyi görebiliyorum 🎅 (müdür yardımcısı 😄 )

😁 😜
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Olan Dünyaya olcak bizi ilgilendirmez :D:D:D:D
4
4eweRSro OP ⭐ 18y
Olan Dünyaya olcak bizi ilgilendirmez :D:D:D:D

Sen Dünyada Yaşamıyormusun ❓
T
Torquel ⭐ 19y
Doya doya yaşayalım mı hayatı şimdi???BEn bu bahane ile 2 gün okula gitmem 😜
M
Midbroke ⭐ 18y
Sarsılacağız mı acaba ^^
O
Old School ⭐ 19y
Heyecanlandım şimdi acaba ne olcak
B
BlackLighT ⭐ 19y
bu deney sonucunda ne elde etmiş olacaklar ❓ 🤔
T
Torquel ⭐ 19y
bu deney sonucunda ne elde etmiş olacaklar ❓ 🤔

Galiba Dünya'nın nasıl oluştuğunu daha iyi anlayacaklar.BEn resimlere baktım brz tırstım.com :?
Eh ölürsem faturası kime çıkıcak,bi deney yapmasalar ölmezler 😎
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Heyecanlandım şimdi acaba ne olcak
S
Sniker ⭐ 19y
Ne güzel
A
AcSK ⭐ 18y
e böyle bir duruma böyle mi konu açılır sanırsam fransa/isviçre toprakları arasında 40 yıldır inşa edilen adını unuttuğum araştırmayı diyorsun ağustosta yapılcaktı ama teknik arıza çıktığı için ertelenmişti dünyanın oluşumu/allahın olmadığını öğrenmek/kanıtlamak için yapılıyor 2 bilimadamı karadelik oluşuğ dünyayı yutabileceği için araştırmaya kapatma davası açmıştı..
M
Midbroke ⭐ 18y
e böyle bir duruma böyle mi konu açılır sanırsam fransa/isviçre toprakları arasında 40 yıldır inşa edilen adını unuttuğum araştırmayı diyorsun ağustosta yapılcaktı ama teknik arıza çıktığı için ertelenmişti dünyanın oluşumu/allahın olmadığını öğrenmek/kanıtlamak için yapılıyor 2 bilimadamı karadelik oluşuğ dünyayı yutabileceği için araştırmaya kapatma davası açmıştı..

Allah'ın olmadığını öğrenmek ha ? Nasıl bu kanıya varabildin ? Bilim adına çalıştıkları için mi ?
S
Konu Hakkında Ayrıntılı Bilgiyi Daha Önceden Vermiştim ; viewtopic.php?f=97&t=74334

Ayrıca : Bu Deneyin Dünyayı Yutma Gibi Bir Tehlikesi Yoktur , Bilim İnsanları Bu Kısımını Çok İyi Düşünmüştür.
Emin Olabilirsiniz...

Ps : Deneye Katılan Türk Bilim Adamının Konuşmasını İzledim ve Gayet Tatmin Ediciydi.
M
Midbroke ⭐ 18y
Konu Hakkında Ayrıntılı Bilgiyi Daha Önceden Vermiştim ; viewtopic.php?f=97&t=74334

Ayrıca : Bu Deneyin Dünyayı Yutma Gibi Bir Tehlikesi Yoktur , Bilim İnsanları Bu Kısımını Çok İyi Düşünmüştür.
Emin Olabilirsiniz...

Ps : Deneye Katılan Türk Bilim Adamının Konuşmasını İzledim ve Gayet Tatmin Ediciydi.

Yutsaydı yav . 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: