Icerige atla
Extraloob

Büyük Patlama[Big Bang] ..! [21 Ekim 2008]

· 153 Yanıt · 8.0K görüntüleme · Sayfa 3 / 8
Yanıtlar
S
bizim vali kesin okulları tatil eder xD

😁 😁 😆 😁 😁

Kar'aDelik 'den Dolayı Okullar 3 Gün Tatil Edilmiştir. 😁 😜
M
Midbroke ⭐ 18y
bizim vali kesin okulları tatil eder xD

😁 😁 😆 😁 😁

Kar'aDelik 'den Dolayı Okullar 3 Gün Tatil Edilmiştir. 😁 :P

lol... 😄
M
Macro ⭐ 19y
çok abartı birşey yok karadelik yok bilmemne. Aslında keşke olsa da kurtulsak
O
Old School ⭐ 19y
çok abartı birşey yok karadelik yok bilmemne. Aslında keşke olsa da kurtulsak

Olsun ya monoton hayat baydı beni
A
AcSK ⭐ 18y
e böyle bir duruma böyle mi konu açılır sanırsam fransa/isviçre toprakları arasında 40 yıldır inşa edilen adını unuttuğum araştırmayı diyorsun ağustosta yapılcaktı ama teknik arıza çıktığı için ertelenmişti dünyanın oluşumu/allahın olmadığını öğrenmek/kanıtlamak için yapılıyor 2 bilimadamı karadelik oluşuğ dünyayı yutabileceği için araştırmaya kapatma davası açmıştı..

Allah'ın olmadığını öğrenmek ha ? Nasıl bu kanıya varabildin ? Bilim adına çalıştıkları için mi ?

bing bang ın gerçek olduğunun kanıtlanması allahın olmadığının kanıtı sayılmazmı
N
Nebula ⭐ 19y
Kara delik mi ? :S Ben inanmıyorum böyle bişley yapabileceklerine...
R
RollsRoyce ⭐ 19y
e böyle bir duruma böyle mi konu açılır sanırsam fransa/isviçre toprakları arasında 40 yıldır inşa edilen adını unuttuğum araştırmayı diyorsun ağustosta yapılcaktı ama teknik arıza çıktığı için ertelenmişti dünyanın oluşumu/allahın olmadığını öğrenmek/kanıtlamak için yapılıyor 2 bilimadamı karadelik oluşuğ dünyayı yutabileceği için araştırmaya kapatma davası açmıştı..

Allah'ın olmadığını öğrenmek ha ? Nasıl bu kanıya varabildin ? Bilim adına çalıştıkları için mi ?

bing bang ın gerçek olduğunun kanıtlanması allahın olmadığının kanıtı sayılmazmı

Herşey tesadüf mü yoksa saçmalama 😈
A
AcSK ⭐ 18y
inançlı birine saçmalıyormuşum gibi gelmesi doğaldır sanırsam..
M
mavi_ ⭐ 19y
saçma bence bu dünya böle şöle olacak diolardı halan bişi yok:D
R
- Resim Silinmiş.
bilim adamları uyarıyor: "Dünyayı yutabilecek mini kara delikler ortaya çıkabilir."

😁 😁 balkanlardan gelen soğuk hava dalgası yurdu etkisi altına alacak. kazağınızı giymeden dışarı çıkmayın gibi bir uyarı mı bu 😜 😁

arkadaşlar bunlar hurafe 😉 bu güne kadar bir kaç kez zaten laboratuvar ortamında minik kara delikler oluşturuldu. dünyayı yutacak olsa kimse böyle bir deneyi yapmaz. bırakın dünyayı; deneyi yapan bilimadamını bile yutmaz. çünkü eğer yutacak olsa deneyi yapmazlar 😉 bunlar sadece rant çekmeye çalışan birkaç soytarının uydurdukları... siz rahat olun 👍
R
Bence bunu duyan kötü şeylere başlayabilr 😈
G
gncosmnli ⭐ 18y
Ya bu Amerikadan çıkıp dünyayı sarsacak buluş gibi olacak malumunuz şu benzinsiz çalışan ŞEY gibi yani bunun sonuda fıss bana göre.
M
Macro ⭐ 19y
Hele bi çarpıştırsınlar da kara delik oluşursa telefonlara sarılırız heralde 😆
J
Journalist ⭐ 19y
Hele bi çarpıştırsınlar da kara delik oluşursa telefonlara sarılırız heralde 😆

o zamanda telefonlar kilitlenir telsiz falanmı alsak acaba 😁
X
XER0 ⭐ 19y
Okullar açılmadan yapsalar bari xD
C
Karadelik oluşmayıpta half-life gibi çağlayan olayı meydana gelirse daha sakat bir durum oluşur.(her tarafı headcrab-zombie vs basar)
I
Daha karpuz kesecektik :D

😁 😁 😁 HAHAHA
C
ChrsNYC ⭐ 18y
tamam 8 gün sora cenabet olmamaya dikkat edin 😈
A
Adith ⭐ 18y
Bizdeki şans bize birşey olmaz 😆 bize kadar gelir durur 😁 8 eylüle alsalarya 😜

hahahhhha süpper yorum tebrik ediyorum 🙏 😘 🍺
S
sLaYeR_ ⭐ 19y