Icerige atla
Extraloob

bow imbue cold mu fire mi?

· 61 Yanıt · 20K görüntüleme
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
ark.lar öncelikle gereksiz konu açtıysam özr diliorum
benim 36 lvl cold bowcum var ama son günlerde gödüğüm bütün bowcular fire ve iyide vuruolar
acaba imbueyi fire yemi çevirsem diorum ama fire imbue istiosam bowcu açmama gerek yoktyu glavie veya blad eaçabilirdim bowcunun özelliği dondurmasıdır die düşünüorum napmalıyım önerilerinizi bekliorum
61 Yanıt
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Bowcunun özelliği dondurmasıdır gibi birşey yok.Eskidendi onlar.Yeni güç fire.Gerek imbue su olsun gerek fiziksel atak arttırıcı buffları olsun gerekse mag. defans buff ı,ve "dondurmaya karşı" fire shield serisi olsun...fire daha kullanışlı.Cold artık int çarların en büyük dayanağı.
X
XER0 ⭐ 19y
Fire
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
saolun
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
Bowcunun özelliği dondurmasıdır gibi birşey yok.Eskidendi onlar.Yeni güç fire.Gerek imbue su olsun gerek fiziksel atak arttırıcı buffları olsun gerekse mag. defans buff ı,ve "dondurmaya karşı" fire shield serisi olsun...fire daha kullanışlı.Cold artık int çarların en büyük dayanağı.

mantıklı geldi düşünücem
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Cold Bow ötesi yalan.

bow uzak dövüş silahıdır ve uzaktan atar yaratık size gelmedende donması sağlanır ki hasar almayın ayrıca tutoriallara bakarsanız anlarsınız.
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
Cold Bow ötesi yalan.

bow uzak dövüş silahıdır ve uzaktan atar yaratık size gelmedende donması sağlanır ki hasar almayın ayrıca tutoriallara bakarsanız anlarsınız.

ee buda mantıklı geldi:D:(
B
Buzmavisi ⭐ 18y
tabikide cold
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Cold Bow ötesi yalan.

ee buda mantıklı geldi:D:(

Evet kasarken cold çok çok daha iyi.Ancak 90 lvl olup farmı tamamladıktan sonra fire ın gücünü ararsınız 😉
X
XER0 ⭐ 19y
Cold kasarken yardımcıdır 😉 ama pvpde çoğu kişi reduce basacağı için boşuna damage düşürmüş olacaksın. (Ben Cold-Fire dual imbue yapmak fikrindeyim ama sp kasmakla uğraşamayacağım için fire)
N
fire..
C
ClenzA ⭐ 18y
Cold Bow ötesi yalan.

et dediin doru ama cold bow sadce mob kesmene yarar onun içn sn bnce fire aç str-fire süper 2'li 🙏 🤘 e
1
11anil11 ⭐ 19y
önemli olan pvp dir kesinlikle fire
S
serkanaras ⭐ 18y
arkadaşlar bow str ise bence cold a herek yok neden mi saten str olduğunuzdan defansınız oldukça fazla mob size wurmuş wurmamış pek anlamı yok 😊
P
fire >.>
B
BiGG_BoSS ⭐ 19y
eğer 90 cold 90 fire yapıosan ikisinide açmak snn için avantajlı olur mesela bir intle kapışırken cold el yakmasını kullanır bi kısma onu yavaşlatmış olursun snow bittikten sonrada ateşle vurur adamı öldürmeni kolaylaştırmış olursun
D
doruQue ⭐ 18y
cold imbue 90 lvden sonra güçlendi bence...dondurma lvlerine baktıgımızda effect 156 lvl küsür birşey yazıor...fakat fire-shield max Lv 78 effect çözüyor... fakat bu cold imbue açın dediğim anlamına gelmez...

şöyle diyelim açacaksan 90 pacheon 90 fire 90 cold 30 light ile fire kadar olmasada yine iyi vuruşlar yaparsn fakat lightız bir bowda düşünülemez....

sen 90 pac 90 fire(imbue) 90 light 30 cold şaşma...

cold ve light imbue bnce fire açmayan Int çarlar içindir...swordlar cold imbue spearlar ise light imbue olrsa yararlarına olr kanımca 😉
D
djfko ⭐ 18y
Arkadaşım ben bowcuyum.cold imbue kullanıyordum.bende diğerlerinden fire'yi gördüm daha iyi olduğunu düşündüm ve upladım.benim levelimde bir bowcuyla pvp yaptım.onun imbuesi colddu.benim atağım yüksekti fire ile ama adam beni sürekli dondurduğu için o yüksek atağın benim için bi anlamı kalmadı.bilmem anlatabildimmi? 😉 😉
P
Prestij ⭐ 18y
PvP ciyim diyorsan Cold tabiki. Unique peşinde koşacaksan fire derim yüksek damage ler için 😄
A
AnatoliaFire1 OP ⭐ 18y
Cold Bow ötesi yalan.

et dediin doru ama cold bow sadce mob kesmene yarar onun içn sn bnce fire aç str-fire süper 2'li 🙏 🤘 e

e kardeşim blade fire glavie ligh- yada fire nukerde aynı ozaman cold imbueyi nie koymuşlar oraya boşu boşunamı yoksa kafa karıştırmak içinmi anlamadım gitti

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: