Icerige atla
Extraloob

Bitcoin Muhabbet Köşesi $

· 334 Yanıt · 167K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Burada bitcoin ve altcoinler hakkında muhabbet ediyoruz.
334 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Valla bende deli gibi bitcoini izliyorum , 1 ay once 1.500 dolarken gireyim dedim girmedim hayatimin hatasini yaptim. Simdi oldu 2 bin uzun zamanda kalir diye dusunuyorum boyle.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
1 ay önce biz de arkadaşlarla konuşuyorduk girelim girmeyelim mi diye 😄
velhasıl 3 gün önce cüz'i bir para ile ethereum'a girdim. Onun daha istikrarlı bir yükseliş göstereceğini düşünüyorum. Ama bitcoinin de durgunlaşacağını sanmıyorum. Artmaya devam
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1 ay önce biz de arkadaşlarla konuşuyorduk girelim girmeyelim mi diye 😄
velhasıl 3 gün önce cüz'i bir para ile ethereum'a girdim. Onun daha istikrarlı bir yükseliş göstereceğini düşünüyorum. Ama bitcoinin de durgunlaşacağını sanmıyorum. Artmaya devam

Ethereum pek bilinmiyor ve riskli gibi geldi bana. Hayirlisi diyelim.

Hep boyle tereddutler icinde oldugumdan kaybediyorum...

Edit : ethereumu nereden satin aldin ?
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Ethereum pek bilinmiyor ve riskli gibi geldi bana. Hayirlisi diyelim.

Hep boyle tereddutler icinde oldugumdan kaybediyorum...

Edit : ethereumu nereden satin aldin ?

Ethereum'un teknolojisi biraz daha farklı hocam diğer karaborsa coinler ile karşılaştırılmamalı.

Direk satın almadım, var olan btc'yi dönüştürdüm
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Dün buraya konu açarken $150 dolaylarındaydı. Bugün 200$ gördü şu an 190$
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Dün buraya konu açarken $150 dolaylarındaydı. Bugün 200$ gördü şu an 190$

147'ye düştü , bitcoinde çok hızlı bir şekilde düşüyor , millet paraları çekmeye başladı herhalde.
search deeper now
İll defa duydum desem :S

Hemen bu cahilliğimi giderip geliyorum.
Maynard
Maynard ⭐ 14y

Bitcoinede güvenden dolayı bi türlü giremedim,bunada güvenemiyorum GTA'da bile borsa girdiğimde batıyordum. 😆
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
çok uğraştım da anlayamadım bu "smart contract" mevzusunu falan. işin o tarafına bulaşmadan cahilce bi 10 ether alabilirim tekrar 10-15$ civarlarına düşerse bir gün. 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
GTA'da bile borsa girdiğimde batıyordum.

Ben GTA da bile borsaya girmedim sen düşün 😄 Gçenlerde dolar aldım dolar düştü. Seçimden önce yine dolar aldım yine düştü 😄 Ne kadar düşerse düşsün uzun vadede kazandıracağı kesin.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
147'ye düştü , bitcoinde çok hızlı bir şekilde düşüyor , millet paraları çekmeye başladı herhalde.

Tekrar $200
Yükseliş uzun vadede devam edecek. Dalgalanma olması normal kısa vadeli yatırımcıların işlemlerinden kaynaklanıyor
Tweety
Tweety ⭐ 19y
0.02 civarı BTC mevcut bende, arada girip oynaşıyorum biraz poloniex'de, dün gece XMR işlemleri ile %15 civarı kâr elde ettim 😊 Bir arkadaşıma da 18GPU luk bir ethereum farm'ı kurmasına yardımcı oluyorum... Fazla iyimser gördüm onu aslında, o kadar masrafa gerek yoktu 1saat sonrası belli olmayan bir durum için...

Hiçbir zaman fazla hırs yapmaya gerek yok 😊
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
E
Extrowe ⭐ 16y
Bende geçen biraz araştırdım Lite Coine gireyim dedim 95 liraydı.Koinim.com'a üye oldum belge falan istediler hesabı onaylattım ama nedense pek güven vermediler almadım,1 gecede 115-120 bandına çıktı.Yatırım riskinden çekinmiyorumda yatırdıktan 3-5 gün sonra ortadan kaybolmayacak bilinen bir platform bilen varmıdır Lite Coin için.
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Nasıl alınır? bir bilgisi olan varmı? fiyat düşmüşken alayım diyorum.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Nasıl alınır? bir bilgisi olan varmı? fiyat düşmüşken alayım diyorum.

Cex.io ben bakiye yukledim biraz daha dusmesini bekliyorum. 2 gun once 145 dolardi...
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Evet beyler kim zengin oluyorsa birşeyler bekliyoruz ortalıktan kaybolmak yok 😜
Maynard
Maynard ⭐ 14y
@Chorus

Çekim yapacağın zaman bana bi mesaj atabilir misin abi? bu aralar yoğunum bende çekmeyi düşünüyorum hesap açtım sadece yatırma işlemi kaldı 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Chorus

Çekim yapacağın zaman bana bi mesaj atabilir misin abi? bu aralar yoğunum bende çekmeyi düşünüyorum hesap açtım sadece yatırma işlemi kaldı :D

Hacim dakikalik degisiyor fiyatlar o yuzden beni beklersen kacirirsin fiyat artabilir. Dusuk gordugun anda koyman lazim. 150-160 civari girmeyi dusunuyorum ama bakalim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Chorus

Çekim yapacağın zaman bana bi mesaj atabilir misin abi? bu aralar yoğunum bende çekmeyi düşünüyorum hesap açtım sadece yatırma işlemi kaldı :D

Ethereum 50 , bitcoin 600 dustu. Su an girmek icin iyi bir zaman olabilir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: