Icerige atla
Extraloob

Başka bir ülkede yaşamak ister miydiniz?

· 20 Yanıt · 2.9K görüntüleme
W
Winterspring OP ⭐ 18y
Eğer cevabınız ''evet'' ise yeri ve nedeninide belirtin lütfen.

Ben Fillandiya'da yaşamak isterdim mesela.Nedenini bilen bilir 😜 Şaka bir yana Türkiye'nin şuanki durumuna içler acısı , başka bir ülkede yaşamayı çok isterdim.Asgari ücretin 550 lira olduğu Türkiye'de hiçbir şey için gerekli ortam yok...
20 Yanıt
K
Kobe ⭐ 19y
asla ancak hayatım bi kaç senesini diğer ülkelerde geçirmek istiyorum
A
Ülkemi seviyorum. Daha önce Danimarka'ya gitmştim. Tabi böyle olağanüstü bir şehir bekliyorum copenhag kriterleri felan var ya. 😜 Orada sokakların kenarında afedersiniz ne olduğunu anladınız söylemiyorum. Ya da kalçalarını geçmeyen eteklerle bisiklet sürenleri mi dersiniz, kaldırımın ortasına oturmuş öpüşen bir çifti mi dersiniz... Enteresandı. 😄
A
Anthrax ⭐ 17y
İstemezdim sroda mroda Türkiye hep ezik görülüyo sadece bundan deil birçok nedeni var
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
iskandinav ülkeleri favorimdir, blonde rulezzzzzz ^^
D
drotalion ⭐ 19y
başka bir ülkeden kastınız benim durumumu yoka sizin durumunuzumu kastederekten soruldu 😄 *lol*
W
Winterspring OP ⭐ 18y
başka bir ülkeden kastınız benim durumumu yoka sizin durumunuzumu kastederekten soruldu 😄 *lol*

Yaşadığın ülke dışında bir ülke diyelim 🍿
F
Furina ⭐ 19y
Kesinlikle isterdim.. Rusya , İsveç gibi yerler olabilir mesela 😁
A
Agilla ⭐ 18y
Türkiyeden Memnunum İyide Olsa Kötüde Olsa Sonuçta Vatan

ps: arjantinde Olmak İsterdim Havaları Sıcak Kızları Hot 😄
P
Eğer cevabınız ''evet'' ise yeri ve nedeninide belirtin lütfen.

Ben Fillandiya'da yaşamak isterdim mesela.Nedenini bilen bilir 😜 Şaka bir yana Türkiye'nin şuanki durumuna içler acısı , başka bir ülkede yaşamayı çok isterdim.Asgari ücretin 550 lira olduğu Türkiye'de hiçbir şey için gerekli ortam yok...

Finlandiya , fillandiya değil ^^
D
destiny ⭐ 18y
Eskidende Amerika'da yaşıyordum ve 5 yıl sonra hayatımın sonuna kadar orada yaşayacağım.
B
Bartowski ⭐ 17y
Türkiye tabikide Cennet vatan oturdugunuz yerden guzelliklerin gelmesini beklemeyin 😊 gezin görün anlarsınız nasıl guzel bır ülkede yaşıyoruz (maddi sıkıntıları es geçelim:D)
D
drotalion ⭐ 19y

Yaşadığın ülke dışında bir ülke diyelim 🍿

yok ben almanyadan memnunum 😄 xD
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Türkiye'den başka bir yerde yaşamam 😎
A
İskandinav ülkerlerine bir kere gitmiştim. Ama bülbülü altın kafese koyma vakası cereyan etti. 🙄
S
ingiltere olabilir. panjurlu garajlı bahçeli iki katlı evlerine bayılıyorum:)
K
Kajmeran35 ⭐ 18y
annemin olduğu her yerde yaşarım yeterki annem yanımda olsun 😁 🍿 anne özlemine dayanamam heralde 🎭
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
İskandinav ülkeleri 😘 😘
R
Romeo ⭐ 17y
tabi ki ülkemden ayrılmam vermem dünyaları alsamda bu cennet vatanımı ben burada doğdum burada büyüdüm ve yaşıyorum devleti sadece size ne kadar para verdiğiyle değerlendirmeyin ben ülkemden başka bir yerde ziyaret dışında yaşayamam
B
bahrey ⭐ 19y
venezuela da yaşamak isterim harika bi yer.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: