Evet arkadaslar bi farmı daha arkadasıma sapa saglam teslim ettim 40 gün bi süre boyunca sorunlarla işlemcisiz günlerle 20-25 iş günü durmadan ks yemeden yagmur cagmur demeden kar kış demeden calıstık we nerdeyse 2m spye ugrastık ama benım yine bir sabırsız arkadasım bekleyemedi (:.. Premizde hazırdı ama kısmetı kasmayaymıs 😊.Hedefimiz ilk başta 2mdi sonra 2.5m kasalım dedik sonra arkadas bekleyemedi 1.947.949 sp kastık (:.Buyrun resimler
Canım arkadasımın Farmer'ı burdan sevgiler Mo <3
- Resim Silinmiş.
xYakamoZx : Vazgecilmez Plvlcimiz <3
- Resim Silinmiş.
Ve emegi azda olsa gecen bütün charlarıma giren arkadaslarıma tesekkurler <3
Not: Cocugumu yuvadan ucurmus gibi hissediyorum nese:
Not 2: Pacificte yeni bi kral dogdu bugun FuriousOne (Warrior/Xbow)
Başka bir farm sonu daha (: ..
· 27 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Hayırlı olsn. Warior / xbow bence gayet güzel bir seçim 😊 Daha iyi yerlere geleceğine eminim . Başarılar
Çok bile kasmışın seni 98FF yapsın gerisi kolay 105 cave bildiğin gibi değil günde 100kyı aşıyosun
Ps:Tehlikeli Build
Ps:Tehlikeli Build
Tesekkur ederim (: En az 105 FF yapsın yoldada alırım diye dusundum ben hayırlısı artık ok yaydan cıktı yorumlar ıcın saolun 😘
T
TheCunninG
⭐ 19y
k.gelsin
S
SilentLord
⭐ 17y
Hayırlı olsun fena emek vermişsin (:
Tesekkur ederim (:
@SilenLord
Verdik tabi ya verilmezmi ne kadar kısa surede kassakta cok emek verdik ksyi kovduk mılletle ugrastık uykumdan caldım dlvl yaptım falan 😄
@SilenLord
Verdik tabi ya verilmezmi ne kadar kısa surede kassakta cok emek verdik ksyi kovduk mılletle ugrastık uykumdan caldım dlvl yaptım falan 😄
hayırlı olsun 😄 2m e çok azcık kalmış be 😜
Bana da teşekkür et. 😜
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Aynı yollardan bende geçtim. 2 milyon 350k sp yaptım. Warior Rogue benimki de, bütün gerekli skiller açık (Xbow dagger 2h full açık sadece 1h ve axe da birkaç gereksiz atak skili kapalı.) 98 FF oldu bugün itibariyle ve 1m sp kaldı. Hayırlı olsun...
warrior xbow mu xd rogue demek istedin heralde
Herkese Tesekkurler..
@ajdaraa
ne fark war -.-
@ajdaraa
ne fark war -.-
War ile var arasındaki fark Türkçe'mizin katledildiğini nasıl apaçık bir şekilde ortaya koyuyorsa bu da bir bakıma öyle sayılır ciciş.
>>>There r 3 wayz 2 do sth<<<
True Way
Wrong Way
N' MY WAY 🙄
Bunu ben yazmıyorum madem turkce katlıamına onem verıyorsun
>>>Bişeyi yapmanın 3 yolu vardır<<<
Doğru Yol
Yanlış Yol
Ve benim yolum 🙄
Diyebilirsin 😉
True Way
Wrong Way
N' MY WAY 🙄
Bunu ben yazmıyorum madem turkce katlıamına onem verıyorsun
Doğru Yol
Yanlış Yol
Ve benim yolum 🙄
Diyebilirsin 😉
güzel dostum banada sözünü unutma beraber bi farm çarı kascaz GaDa_LayN ı düzdüm sonunda eskisinden daha iyi oldu 😄
>>>There r 3 wayz 2 do sth<<<
True Way
Wrong Way
N' MY WAY 🙄
Bunu ben yazmıyorum madem turkce katlı***** onem verıyorsun
Doğru Yol
Yanlış Yol
Ve benim yolum 🙄
Diyebilirsin ;)
Ay yapma Allah aşkına...Arada dünya kadar fark var.Ben seni yazım hatan yüzünden seni suçladım fakat sen tamamen farklı bir telden çalıyorsun.Olmadı böyle.Konuşmamdan da belli zaten Türkçe'min ne kadar düzgün olduğu.Yazım hatası yapan sensin,ben değil.Fakat gerek yok tartışmaya.Malum,çektikçe uzar ;]
Benim yazım hatam yok o zaten Warrior sırf W turkcede degıl diye V yazamam o zaman asıl yazım yanlısı olur..
@Sw33Ty
Kasarız ben kasmaya basladım 😄
@Sw33Ty
Kasarız ben kasmaya basladım 😄
Benim yazım hatam yok o zaten Warrior sırf W turkcede degıl diye V yazamam o zaman asıl yazım yanlısı olur..
@Sw33Ty
Kasarız ben kasmaya basladım :D
Warrior da nereden çıktı canım?Var yerine war kullanmışsın bu sayfanın başında lütfen ama :{
@Sw33Ty
Warrior da nereden çıktı canım?Var yerine war kullanmışsın bu sayfanın başında lütfen ama :{
Zamanın da bende çok dikkat ederdim harf kullanımına,ne yazık ki kişiyi değiştiremiyorsun el alışkanlığı olmuş artık v yerine w kullanmak k yerine q kullanmak 🎭
@Sw33Ty
Zamanın da bende çok dikkat ederdim harf kullanımına,ne yazık ki kişiyi değiştiremiyorsun el alışkanlığı olmuş artık v yerine w kullanmak k yerine q kullanmak 🎭
O zaman özür dileyeyim kendisinden hmm...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap