welcome ^^
^^9. Nesil D.Moderatör Alımları^^
· 241 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 10 / 13
Yanıtlar
Teşekkürler.extraloob.com ailesi,benide aranıza aldığınız için. 🍺 ❤️
hayırlı olsun.
Hypnos tebrikler.
Bakırköy´ün neresindensin?
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Hypnos tebrikler.
Özel sorularınızı öm aracılığıyla sorarsanız forumdaki başlıklar amacının dışında kullanılmamış olur.
Ooo Okan darbe yapmış.. Kabine yenileniyor demek 😊 Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel gençleri görmek isteriz açık mavi koyu mavi yazıyla..
Hâlâ bekliyoruz. 🙄
Yaw gitti yetkiler 😄 Sorun oldu heralde..Kabul edildim deneme mod oldum sonra gitti 😞 Açıklama lütfen...
Tarafımdan yapılan araştırma ve gözlemler sonucu D.mod kriterlerine uygun olmadığınız anlaşılmıştır. Gereği yönetimce tartışıldı ve D.mod olamayacağınıza kanaat getirildi.
Bunu normal olarakta söyleyebilirdiniz..Direkt yetki almaya gerek yoktu..Gerekli yerlerdeki yetkilerimi burası için bırakabilirdim ama sağlık olsun yapacak birşey yok...
EXL | SRO | İŞKOLİK
deneme mod deildim ben önceden başvurabilrmym? post falan gereklimi?
Cevabımı sabırsızlıkla bekliyorum.3.gün oldu 😄
hmm ii hadi bakalm
hayırLı oLsn Onur... 😘 😘
Hepiniz sağolun,arkadaşlar. 😘
Başvuru yaptık ama cevap qeLmediqine göre elendik ... ! 😄 😄 😄 😄 😜 😳 😳 😢 😢
Bende Aranızda Yeniyim Başvuru Yapıcam Ama Paylasımlarım Sağlamdır!!! Kabul Olunmasa Bile Razıyım Extraloob'u yeni tanıdım... Cok Güzel Bir Site!!!
Cevabımı sabırsızlıkla bekliyorum.3.gün oldu :D
S
Streetwise
⭐ 19y
Bu göreve uygun görülenlerin zaten renkleri değişicek.O kadar başvuru var ki hepsine yetişmeye çalışıyoruz.Sabır lütfen 😉
Bu göreve uygun görülenlerin zaten renkleri değişicek.O kadar başvuru var ki hepsine yetişmeye çalışıyoruz.Sabır lütfen ;)
Evet Haklısınız... Zaten Secilemeseler Bile Cokta Onemli Değildir... Çünkü Exl Ailesi alımlar bittikten sonrada eminimki doğru kişi yani hakkeden kişiye hakkettiği yetkiyi vericektir!.. Sabredemeyen arkadaslarımda sizlerde bekleyin böyle bir sitede yetkili olmak cok güzel bir duygu olduğu kadarda sorumluluk ve deneyimde ister!.. Herkez hakkettiği yetkiyi alır!.. Sabır! 👍
Onur'a katılıyorum.Herkese çok teşekkürler... 😘 ❤️ ❤️
Hayırlı olsun ozzy. 🍺
yeni katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz umarım başarılarınızın sürekliliğini sağlarsınız.
alımlarımız halen devam etmektedir sizlerde bizlerle çalışmak isterseniz buyurun sizi de bekliyoruz.
alımlarımız halen devam etmektedir sizlerde bizlerle çalışmak isterseniz buyurun sizi de bekliyoruz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap