Icerige atla
Extraloob

^^9. Nesil D.Moderatör Alımları^^

· 241 Yanıt · 22K görüntüleme · Sayfa 11 / 13
Yanıtlar
S
Spare_ ⭐ 18y
Hayırlı Olsun Okan Abi Bende Aranıza Katılmak İstiyorum Ama Yeniyim Umarım Sorun Olmaz Siteye İlk Girdiğim Andan Beri Azım Açık İzliyorum Cok Güzel Bir Bilgi Ve Paylasım Sitesi... Ö.M Atamıyorum 20 Msj Sınırlaması Var.
.NET
.NET ⭐ 19y
Başvuru yaptık ama cevap qeLmediqine göre elendik ... ! 😄 😄 😄 😄 😜 😳 😳 😢 😢

Forum kurallarını okumanı öneririm. Orada yazı dili ile ilgili bir bölüm var. Ya okumadın, ya da okudun da kaçırdın...
Anladın sen ne demek istediğimi.
[F New]Solo Gitarist
C
ChosenOne ⭐ 18y
2 gün önce başvurdum. 😄 Cevaı ne zaman gelir Okan abi ❓ Orda işler karışıktır tahmin edebiliyorum ama sorayım bir dedim. 🙄
S
Spare_ ⭐ 18y
2 gün önce başvurdum. 😄 Cevaı ne zaman gelir Okan abi ❓ Orda işler karışıktır tahmin edebiliyorum ama sorayım bir dedim. 🙄

Arkadaşım Ben Cevap Veriyim Dedim;
@Quantum
Arkadasım Dmod Alımları Başladığı İçin Herkez İstek Yapıyor... Bu Yüzden Hemen Cevap Alamazsınız Gelen Butun Teklifleri EXL Yonetimi Kontrol Ediyor... Uygun Olanlara Görüldüğü Gibi Veriliyor.. Uygun Gorulmeyenler İse Sonradan Acıklama Yapılacaktır!.. Bende Yaptım Az Once Bekliyorum Yeniyim Ama Yetnekliyim Cok Beyendim Forumu Sende Bence Paylasım Yapmaya Devam Et... Beklemekten İyidir!..
C
ChosenOne ⭐ 18y

Arkadaşım Ben Cevap Veriyim Dedim;
@Quantum
Arkadasım Dmod Alımları Başladığı İçin Herkez İstek Yapıyor... Bu Yüzden Hemen Cevap Alamazsınız Gelen Butun Teklifleri EXL Yonetimi Kontrol Ediyor... Uygun Olanlara Görüldüğü Gibi Veriliyor.. Uygun Gorulmeyenler İse Sonradan Acıklama Yapılacaktır!.. Bende Yaptım Az Once Bekliyorum Yeniyim Ama Yetnekliyim Cok Beyendim Forumu Sende Bence Paylasım Yapmaya Devam Et... Beklemekten İyidir!..

Bak tartışma yaratmak değil derdim. Sadece sana bir açıklama yapacağım;

Ben Neredeyse 1 yıldır buradayım. Bu sitede ne nasıl yürür senden iyi biliyorum. Bu konudaki yorumununda yanlış olduğunu söylemiyorum. Bunu bende biliyorum. Ama yinede sormak istedim. Tekrar söylüyorum amacım kesinlikle tartışma yaratmak değil sadece bir açıklama yaptım. 😉
S
Spare_ ⭐ 18y
Tamam Arkadasım;
Eğerki Yanlıs Birşeyler Soylediysem Özür Dilerim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Quantum,

hemen ilgileniyorum başvurunla güzelim.
A
alez ⭐ 19y
d.mod. lara başarılar ^^
C
ChosenOne ⭐ 18y
Tamam Arkadasım;
Eğerki Yanlıs Birşeyler Soylediysem Özür Dilerim.

Hayır yanlış birşey söylemedin. Sadece bir açıklama yapmak istedim ben. 😄

@Quantum,

hemen ilgileniyorum başvurunla güzelim.

Çok sağol Okan abi. Lütfen değerlendirirken bol bol düşün... 🎭
C
ChosenOne ⭐ 18y
Okan abicim benim yarın okula gideceğim için şimdi yatmam lazım. Sen mesajı gönderirsin ben sabaha bakarım. Herkese iyi geceler. 👋 😴
S
Spare_ ⭐ 18y
İyi Geceler Umarım Senide Yonetime Alırlar! Alırlarsada darısı başımıza...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ooo Okan darbe yapmış.. Kabine yenileniyor demek 😊 Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel gençleri görmek isteriz açık mavi koyu mavi yazıyla..

kuzum nerelerdesin sen wallahi arayı çok açtın özletme kendini en azından bana pm at bi slm ver ok canımcım ciao baby 😜
I
Intensify ⭐ 18y
bende başvuru yaptım okan abi inşallah seçilirim
C
ChosenOne ⭐ 18y
İyi Geceler Umarım Senide Yonetime Alırlar! Alırlarsada darısı başımıza...

Sağol..
T
Tuxedoed ⭐ 18y
ben de başvurdum modlarım ve adminlerim inşallah en kısa zamanda cevabı alıcam 😄
S
Seppuku ⭐ 18y
ben de başvurdum modlarım ve adminlerim inşallah en kısa zamanda cevabı alıcam :D

inş alırsın güzel cevab ını kardeş nasipse bende üye oldum bende bekliyorum sabırla 🙏 🙄
O
onder1 ⭐ 19y
ne zaman açıklanacak sonuçlar
S
Seppuku ⭐ 18y
bilmiyorum ama sabırla bekliyorum 🙄 sanada tavsiye ederim kardeşim ... 👍 🤘 🤘 😆
S
Spare_ ⭐ 18y
Sonuclar Zaten Kontrol Ediliyor Sonra Eğer Uygunsa Direk Yetki Veriliyor Bende Dun Basvuru Yaptım Bakalım
C
ChosenOne ⭐ 18y
Banada cevap geldi galiba şimdi bakacağım.. Kesin kabul edilmedim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: