Icerige atla
Extraloob

^^9. Nesil D.Moderatör Alımları^^

· 241 Yanıt · 22K görüntüleme
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Merhaba extraloob.com ailesi,

9. Nesil Deneme Moderatör alımlarımız başlamıştır. Bildiğiniz üzere tüm d.mod ve modların yetkileri alındı. Bu yetkileri alınan kişilerden bazıları hariç diğerlerinin extraloob ve yönetim kadrosunun onayları olur ise tekrar kadroya alınma şansları var. Bizlerde çalışmak istiyorsanız tek yapmanız gereken başvurunuzu göndermek. Tüm extraloob ailesi başvuru yapabilir. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Aşağıda ki banner'dan ve extraloob'a pm atarak bizlere iletebilirsiniz. Bakınız banner ve extraloob ikisinede atıcaksınız başvurunuzu. En önemli husus bilgilerie eksiksiz doldurmalısınız.

*Mod Başvuru formunu göndermeden önce copy/paste yapıp lütfen extraloob'ada gönderiniz

Saygılar,
241 Yanıt
P
Başvuracaklara da , aramızda katılacak olanlara da şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bu hızla büyüyen ailede bir yer edinmek ayrıcalık 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Merhaba extraloob.com ailesi,

9. Nesil Deneme Moderatör alımlarımız başlamıştır. Bildiğiniz üzere tüm d.mod ve modların yetkileri alındı. Bu yetkileri alınan kişilerden bazıları hariç diğerlerinin extraloob ve yönetim kadrosunun onayları olur ise tekrar kadroya alınma şansları var. Bizlerde çalışmak istiyorsanız tek yapmanız gereken başvurunuzu göndermek. Tüm extraloob ailesi başvuru yapabilir. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Aşağıda ki banner'dan başvurunuzu yapabilirsiniz. En önemli husus bilgilerie eksiksiz doldurmalısınız.

*Mod Başvuru formunu göndermeden önce copy/paste yapıp lütfen bana da gönderiniz

Saygılar,

baharda 10.Nesil mod alımlarına başlarız herhalde 😎
X
XER0 ⭐ 19y
hayırlı olsun.
S
SnowFlake ⭐ 18y
Hayırlı olsun ^^
L
Leader ⭐ 19y
Hayırlı Olsun ^^ 😜
S
O Kadar Emek Harcayıp Mod Oldum Ve Şimdi Mod'luğum Madem Alındı... Artık En Baştan Yani D.Mod'luktan Başlamaya Gerek Duymuyorum.
Bütün Emeklerim Tek Tıkta Yok Edilebiliyorsa Burada Yanlış Giden Bazı Şeylerin Olduğuna İnanıyorum.
Ve Bu Yanlışlar Düzelene Kadar Elveda Diyorum. Burada Hoş Vakit Geçirmeme Sebep Olan Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum.
Bazı Hatalarımın Olduğunu , Bazı Arkadaşlarımı Kırdıgımı Biliyorum Ve Hepsinden Özür Diliyorum.

Bu Yanlışlıklar Düzelene Kadar Elveda ...

Tekrar Aranıza Dönmeyi Bekleyen ve Eğer Dönemesse Bile Sizi Unutmayacak Olan StarkDrache
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
O Kadar Emek Harcayıp Mod Oldum Ve Şimdi Mod'luğum Madem Alındı... Artık En Baştan Yani D.Mod'luktan Başlamaya Gerek Duymuyorum.
Bütün Emeklerim Tek Tıkta Yok Edilebiliyorsa Burada Yanlış Giden Bazı Şeylerin Olduğuna İnanıyorum.
Ve Bu Yanlışlar Düzelene Kadar Elveda Diyorum. Burada Hoş Vakit Geçirmeme Sebep Olan Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum.
Bazı Hatalarımın Olduğunu , Bazı Arkadaşlarımı Kırdıgımı Biliyorum Ve Hepsinden Özür Diliyorum.

Tekrar Aranıza Dönmeyi Bekleyen ve Eğer Dönemesse Bile Sizi Unutmayacak Olan StarkDrache

işte aramızda boyle köstebek zihniyetli arkadaşları istemiyoruz güle güle gitme koşa koşa git ve gelme bir daha 👋

görüyorsunuz değil mi adam ne kadar gereksiz yazmış sanki bizle işi yokta sitedeki özel alanlar için burada bir çırpıda çekip gidiyor...
B
Black Rain ⭐ 19y
Hayırlı olsun ^^
S
shneZee ⭐ 18y
Hayırlı Olsun Basvurumu Yapmak Ve aranızda Olmak İsterim ama Bugüne Kadar Yaptığım paylasımlar yok denecek kadar Az .
Basvurupda secilecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
J
Journalist ⭐ 19y
yeni atanacak olan d.mod'lara şimdiden görevlerinde başarılar
S

işte aramızda boyle köstebek zihniyetli arkadaşları istemiyoruz güle güle gitme koşa koşa git ve gelme bir daha 👋

görüyorsunuz değil mi adam ne kadar gereksiz yazmış sanki bizle işi yokta sitedeki özel alanlar için burada bir çırpıda çekip gidiyor...

Okan Abi ; Emin Ol Mod Olup Olmamamın Hiç Bir Önemi Yok. Sadece Hiç Bir Açıklama Bile Yapılmaya Gerek Duyulmadan Onca Emeğimin Tek Tıkta Yok Edilmesine Sinirlendim.
Böyle Bir Ortamı Rutbelerim İçin Terk Edemem Etmem. Bunca Zamandır Rutbemi Kullanpta Kimseye Üstünlük Sağlama Gibi Bi Düşüncem Olmadı Çünkü Mod'lk İçin Burada Değilim Sizi Sevdiğim İçin Buradayım. Ama Öyle Görünüyorki Artık Burada Olamıyacagım Hemde Bir Hiç Yüzünden 🎭
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
aranızda köstebek vardı ve bunu yapmalıydım, uzun uzun yazamayacağım bu gibi durumlarda söylediklerim bellidir...

gelene git, gidene kal demedim demeyeceğim.
J
Journalist ⭐ 19y
aranızda köstebek vardı ve bunu yapmalıydım, uzun uzun yazamayacağım bu gibi durumlarda söylediklerim bellidir...

gelene git, gidene kal demedim demeyeceğim.

Kralsın ❤️

bu sözü çok seviyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kralım tabi hemde disko kralı 😜
_
_BeYZaDe_ ⭐ 19y
Okan Abi Bizi Diskoya Götür 😁 🍺 😘
P
Prisoners ⭐ 18y
Hayırlı olsun ^^

🍺