Icerige atla
Extraloob

9. NESİL EXTRA MAGAZİN PAPARAZZİ ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 25 Yanıt · 4.8K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

9. NESİL EXTRA MAGAZİN PAPARAZZİ ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

- Resim Silinmiş.

Eğer siz de kendinizde bu görevi üstlenebilecek potansiyeli görüyorsanız yapmanız gereken tek şey adaylığınızı belirtmektir.

● Bu alımlarda seçilecek paparazziler itinayla araştırılacak ve göreve uygun olup olmadığına extraloob yönetimi tarafından karar verilecektir.
● Görevini düzenli şekilde yerine getirmeyen paparazziler görevden alınacaktır.
● Lütfen gözünüze cazip göründüğü veya rengi hoşunuza gittiği için değil, bu görevi yaparken zevk alacağınızı düşündüğünüz için adaylığınızı koyunuz.
● 8. Nesil Paparazzi alımlarımız açılmıştır sizde Extra Magazin grubunun bir üyesi olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken konu altında isteğinizi bildirmektir. Bizde aranızdan uygun olanlarınızı seçip yeni Extra Magazin ekibine atayacağız.

- Resim Silinmiş.
25 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
.
H
Hayta35 ⭐ 16y
hadiyin Extra BizdenKaçmaz Ekibi İş Başına 83035633
K
Kitty ⭐ 16y
Sanırım olabilirim fakat basmakalıp sorulara bağlı kalacağımı sanmıyorum
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ben aday olabilirmiyim ? yoksa sadece userlarmı olabiliyo ?

hacım bazen dumur oluyorum sayende eekd1
D
Dark Zone ⭐ 16y
Aday olabilirmiyim ?
_
_TAu ⭐ 18y
Aday olabilir miyim?
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Yönetimdekiler hariç herkes aday olabilir.Aday olabilir miyim değil.Adayım diyin 😎
D
Dark Zone ⭐ 16y
Adayı .
T
TheBigDady ⭐ 19y
Aday adayıyım 😁 😁 😈
B
BayPipo ⭐ 16y
bende adayım haydi bağalım 🍺
R
adayım
F
fatalhere ⭐ 16y
Bende adayım ^^
M
Mirage ⭐ 19y
Bakın her mevsimde söylüyorum.Bu sefer ciddiyim.Eğer yapamayıp,savsaklayacaksanız hiç aday bile olmayın.Bu nesili didik didik kontrol edeceğim.Yani boş durarak bu mevkiide kimse kalamayacak.İşinin eri,takım çalışmasını bilen,iyi geçinebilen,biraz da asi ruhlu kişiler lazım bize.Bu özellikler varsa aday olun.
Şimdiden seçileceklere başarılar. ^^
D
Dark Zone ⭐ 16y
Bakın her mevsimde söylüyorum.Bu sefer ciddiyim.Eğer yapamayıp,savsaklayacaksanız hiç aday bile olmayın.Bu nesili didik didik kontrol edeceğim.Yani boş durarak bu mevkiide kimse kalamayacak.İşinin eri,takım çalışmasını bilen,iyi geçinebilen,biraz da asi ruhlu kişiler lazım bize.Bu özellikler varsa aday olun.

Adayım . 😎
R
Reasd ⭐ 16y
Uzun zaman sonra siteye geri geldim en azından paparazzi olmaya aday olayım iyi bir başlangıç olur
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Uzun zaman sonra siteye geri geldim en azından paparazzi olmaya aday olayım iyi bir başlangıç olur

hadi bakalım kolay gelsin makara:
D
Dark Zone ⭐ 16y

hadi bakalım kolay gelsin makara:

😱 😆
L
lnTerpoL ⭐ 19y

Adaylar kervanına bende adımı yazdırayım o zaman.
Adayım. whiteangel whiteangel whiteangel
M
Mirage ⭐ 19y
Ben peşin peşin söylüyorum.Sonra niye rütbem alındı diye gelmeyin 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: