Icerige atla
Extraloob

11. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 62 Yanıt · 12K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y

62 Yanıt
J
jVardin ⭐ 18y
Gelicek arkadaşlara görevlerinde başarılar. ❤️ nese:

ps : 1. sorunun cevabını ben vermiştim bi aralar ..

İpucu : offtopic bölmündeydi 😜 😁 makara:
J
JetHomme ⭐ 19y
facebook: Başlarda çok masum ve sadece eski arkadaşlarını bulmak için kullanılan bir araç olarak tanınmasına karşın şimdileri gençlerin popüler izdivaç mekanı...

twitter: Bir insan bir siteyi ne kadar çok sevebilir. ? Okuduğum bi gazete haberi şöyleydi çocuğunun havuzda boğulduğunu gören anne hemen pc başına koşdu twitter'a şöyle yazdı ' oğlum şuanda boğuluyor ona dua edin' Ne diyebilirimki...
S
SnowFlake ⭐ 18y
Bizzat ilgileneceğim alımlarla 😎
J
jVardin ⭐ 18y
Bizzat ilgileneceğim alımlarla 8)

Kolay gelsin ❤️ 🎅
A
aids ⭐ 19y
Facebook: Sosyalleşmek adına açılmış, fakat sosyalleşmenin yanı sıra çoğu zaman video dolu, farmville gibi bi bağlayıcı oyunu da olan, texas hold em gibi bir kumara sahip 30 milyon gibi dev bir üye sayısına sahip, Ve ilginçtir Üniversite öğrencilerinini arkadaşlarını bulmak için açtığı sosyal paylaşım sitesi 😊

Twitter: Bir çok ünlünün de kullandığı, Ne yaptığını nereye gittiğini, ne zaman yemek yediğinin dahi yazdığın bir site, Asıl amacı durumdan haberdar olmak olarak düşünülebilir. ''Ne yapıyorsun'' gibisinden bir kelimenin cevabını yazıp, yazanları okuduğun sosyal site:)
P
Phantoso ⭐ 18y
Facebook insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişini amaçlayan bir sosyal web sitesidir.

Twitter: Amaç sizi takip eden kişilere o anki bulunduğuz durumun bilgisini verebilmektir
B
BaSoryong ⭐ 18y
Facebook İsmail yk'nın yaptığı gereksiz bir şarkı.
Twitter: Üyelerin anlık olarak yaptıkları şeyleri kısaca yazdıkları sosyalleşme sitesi. Anlık blog gibi birşey. Aylık, Günlük değil sadece Anlık.
M

👍 🤘

Hadi ekşi okuyanlardan syler çıkar inş ^^
_
_space_ ⭐ 17y
Facebook: Dünyaca tanınmış 1 numaralı arkadaşlık sitesidir. İnsanlar kendileriyle ilgili resimler,videolar,oyunlar vb. paylaşabilir ve insanların yorumlarını yada düşüncelerini alır. Bunun yanı sırada facebook oyunları bu aralar tavana vurmuş durumda ^^ . Kısacası çok sosyal bir paylaşım sitesidir.

Twitter: Dünyada Facebook’dan hemen sonra gelen sosyal ağ 2007 yılından bu yana yılda %2800 büyüme payına sahip şirket. Tabi bunun gibi inanılması güç pek fazla rekoru var Twitter’ın. Twitter'da birçak ünlü vb. bulunabilir.Twitter çok hoş bir sosyal ağ kurumudur.
E
Expect ⭐ 17y
Facebook : İlk açıldıgında arkadaşlık sitesiydi , lakin şimdi erkekler kadın hesabı açıp beni ekleyi beni ekleyin diye saçma sapan yorumlar yazıyorlar . İlk açıldıgında sadece video paylaşımı vardı ilginç garip videolar bulabilirdik şimdi ise Sayfaların açtıgı sözler , resimlerden başka bir paylaşım yok. E ne diyelim "Türk'ler kendini her yerde belli eder"..

Twitter:hayatımda ilk kez günlük yazmaya alışmama vesile olan siteydi ki, bu sefer de beceremedim. resmen günlük gibi kullanmaya kendimi iyice kaptırmışken, "beni burda kimse göremez" diye yardırmalardayken eski sevgiliyi andım bugün. kendisine "rahmetli" benzetmesi yaptım ve az önce eski sevgiliden -ki twitter url'sini bile unutmuştum ve benim twitter kullandığımı bildiğini bile bilmiyordum- reply geldi yazdığım tweet'e, sitemkar ve kabaydı. hatta sanırım sonunda ünlem vardı. polemiğe girmedim, korktum, yazdığım tweet'i sildim.
S
Facebook:mesele facebook değil kullanmak arkadaşlık sitesini kötüye kullanmamak gerek çünkü kardeş facebook arkadaşlık sitesi abazalık sitesi değil facebook çok eğlenceli bir o kadarda süper bir site gerektiği yerde gerçekten çok güzel uygulamaları war

Twitter:Facebook la kıyaslanacak kadar sosyalleşememiş bir site ancak facebookdan hızlı gelişmesi onu önemli kılıyor twitterde facebook benzeri bir site ancak şu sıralar facebook twitterden(ç)alıntı mı yapıyor tartışmalarıda yok değil hani 😊
B
Belarj ⭐ 17y
Yeni gelicek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum 👍
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
R
Facebook:İlk zamanlarda eski arkadaşları ve eski okul arkadaşlarını bulmak için kullanılan bir site idi şimdiye kadar.:
Twitter:Facebook'tan sonra çıkan ve neredeyse facebook kadar üyeye ulaşan bir sitedir çoğu ünlüde buradadır.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
alıntı yorumlar yapmayın Türkçe'ye uygun bir dille yazın imla kurallarına dikkat edin lütfen.
P
Phantoso ⭐ 18y
alıntı yorumlar yapmayın Türkçe'ye uygun bir dille yazın imla kurallarına dikkat edin lütfen.

makara: makara: makara: Ctrl+c Open Exl Ctrl+v makara:
Z
Zeratul ⭐ 18y
benim sözlük yazarlığım var ama örnek olması açısından bende yazıyım ^^,

ipuçları : sıradışı mecaz larla dolu konu bütünlüğüne uygun cümleler kurun .

Facebook : nescafeni alıp cam kıyısında sigara içmektense bilgisayar başında arkadaşlarına konuşabileceğin ileriki yaşamdaki sexlerinin başlangıcı sayılabilecek , poker hayranlarının vazgeçemediği sanal alem ^^

Twitter : pek bilgim yok yorum yapamayacağım 😜
P
Phantoso ⭐ 18y
, poker hayranlarının vazgeçemediği sanal alem ^^

aynen öyle Texas Poker makara:
Q
Quattro ⭐ 19y

Kolay gelsin ve hayırlı olsun bu arada. 🍺
S
SnowFlake ⭐ 18y
Beyler tdk gibi tanımlar istemiyoruz eğlenceli düşündürücü ince espiri içeren yazılar bekliyorum sizden 🍺
viewforum.php?f=269
Şu bölümü takip edip yazı mantığını kavrayın lütfen ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: