Icerige atla
Extraloob

11. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 62 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
J
JawBreaker ⭐ 18y
Sözlük yazarı, Paparazzi,Ps User sitedeki en havalı rütbelerdendir, tabi bu havayı yaratmak tamamen sizin elinizde. 😎 🍺

Kabul edilip Edilmediğimizi nerden öğrenebilirz :)

2-3 gün içinde bu başlıktan öğrenebilirsiniz. 👍
T
Tipsyy ⭐ 16y
Facebook: Herkesin facebooku var benim neden olmasın mantığıyla açılan ,her gün farmville,fishville gibi saçma sapan oyunların giftleri yüzünden mail kutunuzun dolup taşmasını sağlayan sözde iletişim aracıdır.

Twitter:Banyodayım,şurdayım,tuvalletteyim kısacası msn 'emo'ları için mükemmel bir site diyebilirim : )
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
Facebook:Milyonlarca kullanıcısı olan,tıklanma rekorları kıran,son 1,5 yılda hit duruma gelen sosyal paylaşım ağıdır.Ülkemizce süper popüler seviyeye gelmiştir.
Twitter:Ülkemizde daha yeni yeni adı duyulmaya başlamıştır.Basında,gazetelerde ünlülerin yazdıkları notları yayınlayarak merak haline gelmiştir.Türkçe dil desteği olmadığı için Facebook'a karşı pek rekabet ortamı yaratmamıştır.Kısacası günlük not sitesidir.
S
ikisininde amacı aynı aslında insanları sosyalleştirirken sosyal yaşamdan uzaklaştırmak
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Senius,

hoşgeldin 😎
S
Serj ⭐ 18y
@Senius,

hoşgeldin 8)

Hoşbulduk ^^

Dmod başvurusunda bulundum oda kabul olursa 10 numara olacak ^^
B
BlackQueen ⭐ 18y
Herhangi bir mesaj limiti varmı ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Senius,

hoşgeldin 8)

Hoşbulduk ^^

Dmod başvurusunda bulundum oda kabul olursa 10 numara olacak ^^

yönetim kararı yarına kadar açıklanır 😘
B
Facebook: Facebook'un açılış amacı insanların yıllarca göremediği arkadaşlarını bulmasını sağlamak, onlarla tekrar biraraya gelmesini sağlamaktı ama şuanda sadece ve sadece bir OYUNCAK olmaktan başka bir işe yaramıyor.

Twitter: Twitter ise insanların genelde sorduğu ''Ne yapıyorsun?'' sorusunun cevabıdır.
E
erdem007 ⭐ 17y
Facebook:Kişilerin birbirleriyle bilgi alışverişini ve iletişim kurmasını sağlayan bir websitedir.
Twitter:Kişinin o an bulunduğu durumu,anlık bir ileti ile paylaşmasıdır.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Facebook: Kisa surede sahip oldugu kitle ile insanlari sasirtan, cesitli kesimlere hitap eden degisik oyunlariyla zaman oldurmeye yarayan, kotu yanlarinin yani sira da gercekten insanlarin uzun zamandir gorusmedigi ya da her gun gorustugu ama eve gelip bilgisayarini acinca bir daha gorusmek istedigi kisilerle iletisim kurmasini saglayan kalabalik site iste. =p
Su tur yorumlarada yer verilebilir:
-her turlu eklentisi var, kim nerde ne yapiyor hepsini goruyoruz ama kim kimle yatmis eklentisi eksik.
onu da ekleseler tam olacak...

lakin soylenenlerin aksine kimseden ozel hayatlarina dair bilgiler zorla istenmemektedir.

Twitter: Fazla ilgilenmememe ragmen bildigim kadariyla facebooktan cok farkli olmayan, kisilerin paylasimlarinin gorulebildigi, o anda pc basinda arkadaslarinin ne yaptigini ogrenebilmeyi saglayan sosyal arkadaslik sitelerinden biri. ^^
E
exotic ⭐ 18y
Facebook : İnsanları sosyal kılan, milyonlarca üyesi olan dünyanın en çok ziyaret edilen web sitelerindendir.

Twitter : Twitter hakkında pekbi bilgim yok ama şunları söliyebilirim, insanların anlık hislerini paylaştığı, facebooktan sonra gelen gayet hoş bir web sitesidir.
X
xerneems ⭐ 17y
Facebook:Sosyal web sitesi.Nerden nereye gelmiştir bu olay.Şimdilerde facebook hesabı olmayana salak gözüyle yada cahil gözüyle bakıldığına bizzat şahit oldum.Arkadaşım x kişisiyle çıkmak için can atıyordu, gitmiş tanışmış x kişisiyle facebook hesabı olmadığını söylemiş.Bana gelip söylediği şey "amann boşver 'feysi' bile yok zaman kaybı". Böyle bir yere gelmiştir bu olay.Sosyal web sitesi ama kanımca, bizi asosyalleştiriyor.Çoğu kişi 'feysten' arkadaşının doğum gününü kutluyolar onun hakkında bilgiler öğreniyor ilişkisi olup olmadığını vs. yani konuşmaya bile gerek yok. 'Feysten' herşeyi öğreniyorsun zaten daha ne konuşcaksın twitterda böyledir.. Geçenlerde haberlerde vardı bakanlar milletvekillileri filan 'feysten' sesleniyormuş filan destekçilerine.Kısaca internet çağına girdiğimizin kanıtıdır facebook.

Twitter: Bana kalırsa 'feysten' fazla farkı yok. Popüler olma sebebi bence amerikanların çok kullanması programlarda filan görürsünüz bir keresinde conan o'brien last night showda stüdyoya gelen bir izleyiciyi seçmişlerdi amaçları program bitene kadar kaç tane takipçisi olucağıydı başlamadan önce sadece 7 tane takipçisi varken, program biterken 26 milyonmuydu neydi yanlışta hatırlıyo olabilirim.. 'feyste' söylediğim gibi buda internet çağına girdiğimizin kanıtımsı gibi birşeyi .. 🎭
V
Von Dutch ⭐ 17y
Facebook uzun zamandır görmediğin ilkokuldaki sınıf arkadaşlarını bulup konuşmadığın tek yerdir facebook yolda görüp selam vermeyen kişilerin seni arkadaş listesine eklediği tek yerdir facebook dilini bilmediğin kişilerin seni listesine ekleyip baktığı tek yerdir facebook bir kızla erkek için ayrılık sebebidir facebook kim bakmış? kim kimi parmaklamış ? gibi uygulamaların davetini alabileceğin tek yerdir facebook insanların siyasi fikirlerinin reklamını yaptığı yerdir facebook gereksiz bir çok oluşumun bulunduğu tek yerdir örnek : satanizm,tayyip baş örtüsünü üniversite değil götüne sok gibi gereksiz insanların bilgi sahibi olmadan açtığı gruplar facebook tanımadığın birisiyle durup dururken kavga edebileceğin tek yerdir facebook listene 100 den fazla insanı ekleyip hiç biriyle konuşmamaktır facebook sosyal platform adı altında amacı dışında kullanıldığı için gereksiz bir sitedir facebook aslında zamanını gereksiz şekilde harcayabileceğin tek yerdir

2 . Nihayetinde Twitter ülkemizde beklenen popülerlik seviyesine ulaştı. Bu noktada basın camiasının büyük emeği (!) bulunuyor. Onların açtıkları yolu ünlü ünsüz birçok kişi takip etti. Twitter’ın popüler hâle gelmesiyle birlikte basında bu sosyal medya servisiyle ilgili olumsuz şeyler de duymaya başladık. Hatta Twitter sanatçıların, yazarların polemik yarattıkları yeni bir ortam haline geldi. Bundan hoşlandığımı söyleyemeyeceğim. Yine de, bunlara bir yasak yok, çünkü Twitter’ı kullanmanın belli bir kuralı yok.
E
Expect ⭐ 17y
Çok teşekkür ederim umarım faydalı olabilirim bu güzel rütbeye..
Q
QuoteLife ⭐ 17y
Herkze başarılar...
S
SLeRockche ⭐ 18y
Tekrardan yazma gibi bir şansımız var mı?
M
Mojito ⭐ 18y
Facebook:Kendi özünden uzaklaşmış.insanların yeni geyik mekanı.
Twitter:Bana göre hale seviyesini yitirmemiş,kendi içinde harika bir sosyal ağ dır.
S
SLeRockche ⭐ 18y
Ben tekrardan yazayimde seçilirse seçilir,seçilmezse seçilmez.

Facebook:Eskiden 18 yaş üstü insanların bulunduğu eski arkadaşlarını bulabilmek için kullanılan bir siteydi.Şimdi ise 7 yaşındaki çocuk bile üye olabiliyor.Facebookta fotoğraflarınızı,anlık iletilerinizi,videolarınızı vebirçok şeyinizi paylaşa biliyorsunuz.Burda artık web tabanlı oyunlar oynanabiliyor Farmville özellikle en çok rahbet gören web tabanlı oyunu hatta artık oyunun hilesi bile var artık insanlar bana göre saçma olan bu oyuna para yatırıyorlar.Ayrıca burda poker,tavla,okey gibi oyunlarda oynayabiliyorsunuz.Tabi bu oyunlar başka amaç içinde de kullanıldığı oluyor. Okeyde kız veya erkek tavlamak içinde kullanılıyor özellikle Mimoza ve Yakamoz odalarında böyle şeyler çok oluyor. 😁

Twitter:İnsanların kendine ait bloglarının olduğu sosyal bir sitedir.Ünlülerin çok kullandığı bir sitedir.O an ne yapıyorlarsa oraya onu yazan insanların bulunduğu bir sitedir.Örneğin;kahvaltı yapmaya gidiyorsanız oraya kahvaltı yapmaya gidiyorum yaza biliyorsunuz.
L
Laistrogon ⭐ 17y
Facebook: An itibariyle girebildiğim; okuması zevkli, konuları çok hızlı değişen bir site. Herhangi birşey hakkında yorum aradığımda ilk adresim zaman zamanda oturup saatlerce gülebildiğim güzel bir adres. Fakat şimdilerde fake hesap açıp ben kızım diyerek milleti kandırmaya çalışan abazalarla dolu bir site olma yolunda ilerliyor.
Twitter Kişilerin birbiriyle yaşadıkları anlık zevkleri, yaşamdan aldıkları tatları bir an için paylaşmalarıdır. Twitter hakkında çok da fazla bilgiye sahip değilem gurban 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: