Icerige atla
Extraloob

^^9. Nesil D.Moderatör Alımları^^

· 241 Yanıt · 22K görüntüleme · Sayfa 4 / 13
Yanıtlar
.NET
.NET ⭐ 19y
Yeni gelecek olan arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar.
[F New]Solo Gitarist
M
MrsRome ⭐ 18y
Yeni gelecek olan arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar.

Evet.Bende başvurumu yaptım ama olmadı sanırım.. neyse sağlık olsun.İyi forumlar.
S
SilenTT ⭐ 19y
ben gönderdiğim forma nerden ulaşabilrim extraloob' a da göndermek için 😞
P
Prestij ⭐ 18y
Site için çok şey yapmak isterdim, bir çok öneride bulundum ama ne yazıkki çoğuna olumlu veya olumsuz yorum bile yazılmadı. Ama yinede denemek bile güzeldi. Tek üzüldüğüm nokta yaklaşık 1 ay gibi bir sürede bu sonucun çıkması. Uzun bir yol var diyordum önümüde; herşeyi paylaşacak, geliştirecek, değişimi yakalayacak. Ne yapalım buraya kadarmış. Yinede tekrar teşekkürler, devam eden arkadaşlara başarılar.
R
Rhea ⭐ 19y
bu sefer form göndermeyeceğim artık 16. nesil deneme mod alımında d.mod olurum sitede o kadar çok paylaşım var ki paylaşçak bişey bulamıyorum
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yaw gitti yetkiler 😄 Sorun oldu heralde..Kabul edildim deneme mod oldum sonra gitti 😞 Açıklama lütfen...
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yaw gitti yetkiler 😄 Sorun oldu heralde..Kabul edildim deneme mod oldum sonra gitti 😞 Açıklama lütfen...

ben uygun görmüştüm ama, yönetim uygun görmedi 😉
M
Bende D.mod olmak için başvurucaktım fakat başvuru formundaki;

Daha önce görev aldığınız forumlar
Bu zamana kadar forumda yaptığınız paylaşımlar neler

sekmelerini görünce vazgeçtim çünkü benim ne bi paylaşımım var nede bir başka forumda görev almışlığım.(nede mesaj sayım buna müsait olmaz.çünkü gereksiz mesaj atmayı sevmem?!).
Velhasıl

Silkroad Online'ı yaklaşık 2.5 senedir oynuyorum.Şu ana kadar kullamadığım çar türü kalmadı sayılır.Bu yüzden kendi tecrübelerimi forum kullanıcıları ile paylaşmak ve onların hatalarını düzeltmek isterim.
Dediğim gibi başvuru formunu doldurmadım çünkü bu yazdıklarımın hiç birini oraya geçiremezdim.Bende size burda başvuru yapmak istedim umarım yazım ciddiye alınır NOKTA ;)

Özellikle sen başvuru formu gönderirmisin ?
M
Milano ⭐ 18y
mesaj gelmedi bende elendim galiba ^^
0
0live ⭐ 19y
Tüm Adaylara Başarılar...
T
Tarantella ⭐ 19y
hayırlı olsuuun efenim.
hepinize görevlerinizde başarılar.umarım en kısa sürede kendinizi gösterip mod mertebesine ulaşırsınız..
X
Xanthos ⭐ 19y

Tarafımdan yapılan araştırma ve gözlemler sonucu D.mod kriterlerine uygun olmadığınız anlaşılmıştır. Gereği yönetimce tartışıldı ve D.mod olamayacağınıza kanaat getirildi.
C
ChosenOne ⭐ 18y
Tekrar şansımı deniyorum. Umarım kabul edilir.. 😄
X
Xanthos ⭐ 19y
Site için çok şey yapmak isterdim, bir çok öneride bulundum ama ne yazıkki çoğuna olumlu veya olumsuz yorum bile yazılmadı. Ama yinede denemek bile güzeldi. Tek üzüldüğüm nokta yaklaşık 1 ay gibi bir sürede bu sonucun çıkması. Uzun bir yol var diyordum önümüde; herşeyi paylaşacak, geliştirecek, değişimi yakalayacak. Ne yapalım buraya kadarmış. Yinede tekrar teşekkürler, devam eden arkadaşlara başarılar.

Hala anlamamakta ısrar eden arkadaşlara çok teşekkürler.

Bizim kapımız size hala açık. Lakin bizi sırtımızdan vuran gammazlara kapalı. Kendisini bu sıfata layık görenler zaten yüzsüzlük edip başvuru formu dolduramazlar.Diğer arkadaşların başvuruları tereddütsüz kabul edilecek. Bilmem anlatabildim mi?
P
Prestij ⭐ 18y

Bizim kapımız size hala açık. Lakin bizi sırtımızdan vuran gammazlara kapalı. Kendisini bu sıfata layık görenler zaten yüzsüzlük edip başvuru formu dolduramazlar.Diğer arkadaşların başvuruları tereddütsüz kabul edilecek. Bilmem anlatabildim mi?

Site Manager olman insanlara ulu orta laf yapıştırma yetkisi vermiyor sanırım sana. Aynı şeyi daha öncede yapmıştın. Ben sadece kısa süre içinde buna karar verilmiş olmasına üzüldüğümü belirtmek istedim.
M

Site Manager olman insanlara ulu orta laf yapıştırma yetkisi vermiyor sanırım sana. Aynı şeyi daha öncede yapmıştın. Ben sadece kısa süre içinde buna karar verilmiş olmasına üzüldüğümü belirtmek istedim.

Neden bu kadar olumsuz ve karamsar yaklaşıyorsunuz.?
Neden verilen tavsiyeleri kişiliğinize yapılmış hakaret gibi algılıyorsunuz.?

Yapın başvurunuzu sonra istediğinizi söyleyin..
M
Milano ⭐ 18y
Başvuruyu yaptım sıra bana geldi mi acaba ^^
D
Hayırlı olsun..
R
RhanniThos ⭐ 18y
hayırlı olsun
X
Xanthos ⭐ 19y
hayırlı olsun

hoşgeldin