hayırlı olması dileğiyle !
^^9. Nesil D.Moderatör Alımları^^
· 241 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 13
Yanıtlar
Yapılması gereken yapılmış.Hayırlı olsun.
9. Nesil D.modlara şimdiden görevlerinde başarılar diliyorum .
Acaba eskiden bizimle çalışan D.mod ve Moderatör arkadaşlar neden hala başvuru formu göndermiyorlar? Bizden sıkıldılar mı? Yoksa caz yapma günleri mi?
Len göndersenize mod başvurusu, hepnize tek tek msn'den mi ulaşacaz. Döverim bak,getirtmeyin beni yanınıza... 😠
😜 😁
Len göndersenize mod başvurusu, hepnize tek tek msn'den mi ulaşacaz. Döverim bak,getirtmeyin beni yanınıza... 😠
😜 😁
Acaba eskiden bizimle çalışan D.mod ve Moderatör arkadaşlar neden hala başvuru formu göndermiyorlar? Bizden sıkıldılar mı? Yoksa caz yapma günleri mi?
😜 😁
Bilgim olduğu an formu tekrar toparlayıp yolladım . 😜
9.Nesil Deneme mod olanlara hayırlı olsun.
Başarılar hepinize...
Başarılar hepinize...
😄
Ben gönderili yakşalık 10 dakika oluyor xD
banada bu güzel görevi laik gördüğünüz için çok çok teşekkür ederim.deneme modluğuma yakışır bir kişi olmaya çalışıp yapmam gereken herşeyi yapacağım... 😊 çok çok teşekkür ederim aranıza benide aldığınız için...
Hayırlı olsun CHaKaLL.
S
Streetwise
⭐ 19y
Deneme mod olan bütün herkese,yeni görevinde başarılar dilerim :mucx:
Teşekkür ederim 😊 aranıza katıldığım için inanın çok mutluyum
H
HeartLess*X
⭐ 19y
banada bu güzel görevi laik gördüğünüz için çok çok teşekkür ederim.deneme modluğuma yakışır bir kişi olmaya çalışıp yapmam gereken herşeyi yapacağım... 😊 çok çok teşekkür ederim aranıza benide aldığınız için...
Hayırlı olsun Yeni görevinde sorunsuz günler geçirmen dileğıyle:)
Çokmu resmi oldu ne 😜 😜
başarılar dilerim, görevli olduğun bölüme hakim olursan istenilen sorunlara yardımcı olursan çok sevinirim canımcım 😘
Başarılar ^^
Vatan sizinle GURUR DUYUYOR. 😜 🍺
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Oy oy sevindim D.modlugum hayırlı olsun sizlerle birlikte olmak birseyler paylasmak sevindirici
Umarım herşey sorunsuz güzel olur.. 😜
Umarım herşey sorunsuz güzel olur.. 😜
Hayırlı olsun hacım
Hayırlı olsun HeartLess ^^
S
Streetwise
⭐ 19y
Başarılar ^^
Moderatör olmuşsun Hülya hayırlı olsun 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap