Icerige atla
Extraloob

80 CAP CH & EU Official Silkroad Geliyor! AÇIK BETA 12.12.2019

· 163 Yanıt · 78K görüntüleme · Sayfa 6 / 9
Yanıtlar
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Acık beta bitiş var mı ona göre kasalım yoksa kapanacaksa hemen takılalım

O konu hakkında bilgim yok hacım bilgi edinirsem konuya eklerim 😄
Old School
Old School ⭐ 17y
Bir sıkıntı çıkmadığı sürece kapatmazlar kapalı betada raylar yerine oturmuştu çünkü . Event olması iyi oldu !
Old School
Old School ⭐ 17y
Kış prensesi , Beyaz Atlı Şovalye ve Kardan Adam kesince hediye veriyo güzel !
RanstaMonsta
16 Ocak'a kadar etkinlik devam edecekmiş sanırım beta safhalarını bu kadar uzun tutmalarının sebebi yeni sistemi bilmeyen oyuncuların yeni sisteme alışması ve diğer oyunculara bilgi olarak yetişmesi.
AlbertHein

16 Ocak'a kadar etkinlik devam edecekmiş sanırım beta safhalarını bu kadar uzun tutmalarının sebebi yeni sistemi bilmeyen oyuncuların yeni sisteme alışması ve diğer oyunculara bilgi olarak yetişmesi.

Gayet güzel bir düşünce, grand opening için herhangi bir tarih belirtilmiş mi acaba?
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Gayet güzel bir düşünce, grand opening için herhangi bir tarih belirtilmiş mi acaba?

Denk gelmedim ama bilgi edindikçe güncellerim burayı ☕
M
Sa arkadaşlar oyunu oynuyor musunuz güzel mi başlanırmı ne diyorsunuz
Old School
Old School ⭐ 17y
12 Aralık perşembe açık betası var güzel kaliteli server beğendim !
A
aknkya ⭐ 7y
şahsen benim için önemli olan tek şey vip sistem gibi, paraya dayalı olaylar var mı bir çok kişi için böyledir. bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Old School
Old School ⭐ 17y
Kapalı betada oyunu indirenlerin sadece güncellemesi yeterli perşembe sabah 8-9 arası server açılır Tayvan bizden 6 saat ileride çünkü.
Old School
Old School ⭐ 17y
nese:summer1::dance:makara: Evet millet heyecan dorukta son saatler !!!
Jeremi1994

nese:summer1::dance:makara: Evet millet heyecan dorukta son saatler !!!

selam yarin sabahmi aciliyor yoksa nezaman
Old School
Old School ⭐ 17y
Yarın sabah saat 9 da açılır Tayvan bizden 6 saat ileride çünkü .
M
mmv4 ⭐ 15y
Oyuna gelecekler nicklerini yazarsa irtibata geceyim , cok eskilerden biri olarak 231231 sene sonra ilk defa yaziyorm..
Orijinal bir server bekledik geldi oynayalim o zaman dil destegi vardir olmasada oyunu ezbere biliyoruz sorun degil 😊
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Oyuna gelecekler nicklerini yazarsa irtibata geceyim , cok eskilerden biri olarak 231231 sene sonra ilk defa yaziyorm..
Orijinal bir server bekledik geldi oynayalim o zaman dil destegi vardir olmasada oyunu ezbere biliyoruz sorun degil 😊

Dilin çözümü şu postta; 90 CAP CH & EU Official Silkroad Geliyor! AÇIK BETA 12.12.2019
M
mmv4 ⭐ 15y
gotcha 😊
Jeremi1994
selam oyuna baslayacak arkadaslar discord adresi varmi ?
Old School
Old School ⭐ 17y
Var buyur kardeşim beklerim !
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y
İşteyim bakamıyorum açıldımı oyun beyler 🍿
M
Oyun açıldı mı ya ilk izlenimler neler kalabalık mı güzel bi ekip kurarız inşallah

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: