Old School
⭐ 17y
Sene 2020 olacak daha açılmadı hoaydaaaaa 😄 Saçımız sakalımız beyazladı bekleye bekleye ...
Tekrar üyelik almaya gerek ver mı beyler eski üyeliğim var onu kullanabilirmiyim peki ?
Eyvallah usta Türk Guildi arıyorum şimdiden haberleşelim başlayacaklarla discord kanalı varsa eğer !!!
Bazı twitch yayıncılarına denk geldim bol keseden cahil cahil sallıyorlar birisi diyor kimin tanıttığı beni ilgilendirmez kimisi diyor benim işim sro ben bilirim her şeyi lisans veremez açamazlar gibisinden denk gelirlerse okusunlar diye yazıyorum bunu bilginiz olmayan şeyler burnunuzu sokmayın bir şeyler biliyorum diye ortalıkta kral kesiliyorsunuz adam bilginiz sıfır. Kafanızı kendi leş çöplüğünüzden dışarı çıkartmayın. Sonra zararla çıkan siz olursunuz ☕

Bazı twitch yayıncılarına denk geldim bol keseden cahil cahil sallıyorlar birisi diyor kimin tanıttığı beni ilgilendirmez kimisi diyor benim işim sro ben bilirim her şeyi lisans veremez açamazlar gibisinden denk gelirlerse okusunlar diye yazıyorum bunu bilginiz olmayan şeyler burnunuzu sokmayın bir şeyler biliyorum diye ortalıkta kral kesiliyorsunuz ama bilginiz sıfır. Kafanızı kendi leş çöplüğünüzden dışarı çıkartmayın. Sonra zararla çıkan siz olursunuz ☕
Sanırım yine ıslak çorap kokan küflü ayak kokan yayınlara denk geldin 😄 Gel bize gel, bizde ilahi var etli pilav var gül suyu var 😄
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
yalan söylüyor inanmayın sadece bıyık ve beyaz gömlek var xd
Daha ne olsun bize bu yeter ali gibisi var mı kral adam 🫡 @alisfotograf
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Gm event takvimini yayınlamış açılışta baya event olacak kasılırken rahat akarız ! 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap