Icerige atla
Extraloob

80 CAP CH & EU Official Silkroad Geliyor! AÇIK BETA 12.12.2019

· 163 Yanıt · 78K görüntüleme · Sayfa 3 / 9
Yanıtlar
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

@Skrillex Kanka oynuyor musunuz serverda? Online sayısı nasıl?

Kurulu ama oynamıyorum kapalı betada şuan oyuncu sayısının bir önemi yok zaten çarları silecekler önemli olan açılışı
Old School
Old School ⭐ 17y
Usta auto hunt özelliğini sadece silk yükleyenler mi kullanabiliyor burada ?
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Usta auto hunt özelliğini sadece silk yükleyenler mi kullanabiliyor burada ?

Kapalı beta diye açık şuan ama normal sürümde paralıya çevirirler mi bilmiyorum.
Ama isroda silkle açılıyor.
Old School
Old School ⭐ 17y
Çünkü bir kaç gündür auto hunt aktifti sonra pasif hale geldi kullanılmıyor o özellik şuan bende.
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Çünkü bir kaç gündür auto hunt aktifti sonra pasif hale geldi kullanılmıyor o özellik şuan bende.

Bende aktif şu an oyundayım bir sorun yok
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y
Oyunu ingilizce media yapamayanlar için ufak bir video hazırladım izleyerek yapabilirler.

Old School
Old School ⭐ 17y
Resmi olarak ne zaman açılacak bilgi var mı ?
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Resmi olarak ne zaman açılacak bilgi var mı ?

3 4 güne belli olur bekleyin biraz 😊
Old School
Old School ⭐ 17y
Beklemedeyiz heyecanla... 😄
A
Amentess ⭐ 7y

Kurulu ama oynamıyorum kapalı betada şuan oyuncu sayısının bir önemi yok zaten çarları silecekler önemli olan açılışı

oyunun durumu nedir bilgi verebilir misiniz , kervan ve alchemy eski sistem mi exp sp rate isro gibi mi bot kullanılıyor mu kullanılıyorsa paralı bot mu ?
Old School
Old School ⭐ 17y
Sro Macro diye bir bot var oto pot,skill,saldırı yapıyor 72 ye kadar gold yok token sistemi var onla npc den item alıyosun ve exp ve sp orijinal sro gibi ...
A
Amentess ⭐ 7y
Kervan sistemi ve alchemy ne durumda peki eski sistem mi yeni sistem mi ?

Sro Macro diye bir bot var oto pot,skill,saldırı yapıyor 72 ye kadar gold yok token sistemi var onla npc den item alıyosun ve exp ve sp orijinal sro gibi ...
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y
@Amentess kervanı filan yeni sistem
A
Amentess ⭐ 7y
Üyelik oluşturdum yanlız oyuna girip id pw yazınca c7 hatası alıyorum çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Üyelik oluşturdum yanlız oyuna girip id pw yazınca c7 hatası alıyorum çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı

2. sayfada paylaştım çözümünü ama okumadığınız belli 😄

[URL unfurl="true"]https://sro.digeam.com/post_1108-1/

Digeam üzerinden üyeliğinize girin sonra bu linkten açılan kısımda Silkroad Online sözleşmesini kabul edin oyuna girersiniz.
A
Amentess ⭐ 7y

2. sayfada paylaştım çözümünü ama okumadığınız belli 😄

[URL unfurl="true"]https://sro.digeam.com/post_1108-1/

Digeam üzerinden üyeliğinize girin sonra bu linkten açılan kısımda Silkroad Online sözleşmesini kabul edin oyuna girersiniz.

sorun çözüldü teşekkür ederim
Old School
Old School ⭐ 17y
Türkler toplanalım resmi açılışta guild kurarız çan çin çonlardan geçilmiyor ortalık 😄
vsroeditor.com
Şunlar hiç bir zaman eskisi gibi, buram buram emek kokan sistem açmayacak. Hep içine yeniden bişeyler katıp lanetleyecekler oyunu :d
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Old School
Old School ⭐ 17y
Zaten yeni açılan oyunlar 2005 yılında ki gibi olmaz ne yapalım idare ediyoruz bunlarla özledik o yılları...
vsroeditor.com

Zaten yeni açılan oyunlar 2005 yılında ki gibi olmaz ne yapalım idare ediyoruz bunlarla özledik o yılları...

2009'dan beri kayıtlı olup 9 postunun olması nasıl bi duygu anlatsana biraz? bot indirmek için girip çıkmışsın heralde :p

ben aççam yakında arkanıza yaslanın.
ps. hali hazırda açık olan var bknz; silkroad royale
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: