Icerige atla
Extraloob

||| 6. Nesil Deneme Mod. Alımları |||

· 185 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 8 / 10
Yanıtlar
M
MoonLife ⭐ 19y
arkadaslar formu gönderdiğiniz anda cevap gelmiyor bütün cevaplar 1 hafta sonra gelecek d.mod olamayanlar için geçerli bu formu gönderirsin 3-4 gün sonra yeni yetkilerin gelir o zaman kabul edilmiş demektir ama cevap gelmesse emin olun değerlendirme altındadır 1 hafta içinde cevap gelir size bu işler anında olmuyor yani sabredin biraz 😉 🕵️ 🍺
W
Bende başvurdum ama cvp gelmedi 1haftadır..

Ya zaten 19 ağustos 09.30'Da alım başlamadı mı ☕
Niye sorun yaratıyosunuz biraz sabderin arkadaşlar ❗
G
beyler burda sürekli msj atarak milletin gözüne giremezsiniz icraat yapın biraz benden tavsiye ^^
M
MoonLife ⭐ 19y
beyler burda sürekli msj atarak milletin gözüne giremezsiniz icraat yapın biraz benden tavsiye ^^

üstat konusuyor iyi dinleyin sözlerini 😜 😆
G

doğru degilmi şuan yapabilcekleri herşey onlar için + puan ☕
M
ManlY ⭐ 18y

doğru degilmi şuan yapabilcekleri herşey onlar için + puan ☕

Aynen öyle kardeşim.
M
MoonLife ⭐ 19y
doğru tabiki ben sadece ortamı ısıtmak için söyledim 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bn Secilemedıysem Bı Olumsuz Cvp Gelse 😄
W
Bn Secilemedıysem Bı Olumsuz Cvp Gelse :D

Gerçekten baydı ya 😄 Sen elinden geldiğince paylaşım yap gerisini yönetime bırak 👍
T
Tukumas ⭐ 18y
vaay tebrik ederim kardeşim d.mod olmuşsun
S
Statuss ⭐ 18y
Ben formu yolladım cevap gelmedi bu kabul edilmedi anlamınamı geliyor yoksa daha okunmadı anlamına mı geliyor?
W
Ben formu yolladım cevap gelmedi bu kabul edilmedi anlamınamı geliyor yoksa daha okunmadı anlamına mı geliyor?

Başvuru yapan arkadaşlar lütfen topic'i baştan sona gözden geçirin... ☕
Son güne kadar cevap alabilirsiniz , hemen beklemeyin.Her zaman dediğim gibi paylaşımına devam et bu sefer olmassa bir dahakine olur!!!

F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bn Secilemedıysem Bı Olumsuz Cvp Gelse :D

Gerçekten baydı ya 😄 Sen elinden geldiğince paylaşım yap gerisini yönetime bırak 👍

Bu Arda Sory Ustekı Yorumları Okumadan Yazılmıs Bır Mesajdı Benımkısı 🙏
S
Statuss ⭐ 18y

Başvuru yapan arkadaşlar lütfen topic'i baştan sona gözden geçirin... ☕
Son güne kadar cevap alabilirsiniz , hemen beklemeyin.Her zaman dediğim gibi paylaşımına devam et bu sefer olmassa bir dahakine olur!!!

Ben paylaşıma devam ediyorum.İnşallah son gün olurum.D.mod
X
XER0 ⭐ 19y
D-mod olan arkadaşlara tebrikler 😊
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Suana Kadar Olan 1 Kişi War Sanırsam ??
W
Daha fazla kişi oldu diğe düşünüyorum.Ayrıca öyle bile olsa yönetim böyle uygun görmüş demektir!!!
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Daha fazla kişi oldu diğe düşünüyorum.Ayrıca öyle bile olsa yönetim böyle uygun görmüş demektir!!!

Yok Yanlıs Anladın...Sanırım Bır Kişi Oldu Daha Olacaklar Wardır 6.NesiL Deneme Mod Alımları 1 Kişiyle Sınırlı Kalmaz Demek Istedım...

ps , Alınan Kişi Sayısı 1 Kişi OlmayaBilir..
M
ManlY ⭐ 18y
Beyler Pazartesi sonuçlanacak deniliyor du tam olarak belli oldu mu?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Beyler Pazartesi sonuçlanacak deniliyor du tam olarak belli oldu mu?

30 Ağustos'a kadar sürecek lakin topic ilk açıldığında başvuru yapıp seçilenler yarın görevlerine getirilecekler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: