Icerige atla
Extraloob

||| 6. Nesil Deneme Mod. Alımları |||

· 185 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 10 / 10
Yanıtlar
L
Leet1 ⭐ 19y
Göndereli 1 Haftayı GFecti Sanırsam ;)

O zaman yap Sorun yok
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Önemli Bilgilendirme:

Bu formu 1 hafta içinde sadece 1 kere yollayabilirsiniz. Eğer daha fazla yollarsanız, uyarı alırsınız.

Bunu Oku 😁

Yanlıs Anladın Dıyorımki Secılemedım Bı Daha Yollarsam Yıne Secılemem Cunku Aradan Fazla Zaman Gecmedı Ve O zmn Aralıgında Fazla Konu Paylasmadım Birsuru Gunluk Haber Ve 4-5 Tane Daim Haber..Ama Ben Gondersem Yıne Alınmam Dıye Dusunuorum Sencede Oylemi _CaspeR_ ❓ ❓
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Önemli Bilgilendirme:

Bu formu 1 hafta içinde sadece 1 kere yollayabilirsiniz. Eğer daha fazla yollarsanız, uyarı alırsınız.

Bunu Oku 😁

Yanlıs Anladın Dıyorımki Secılemedım Bı Daha Yollarsam Yıne Secılemem Cunku Aradan Fazla Zaman Gecmedı Ve O zmn Aralıgında Fazla Konu Paylasmadım Birsuru Gunluk Haber Ve 4-5 Tane Daim Haber..Ama Ben Gondersem Yıne Alınmam Dıye Dusunuorum Sencede Oylemi _CaspeR_ ❓ ❓

Kısmen 🤔
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

Önemli Bilgilendirme:

Bunu Oku 😁

ben birşey diyemem olumlu veya olumsuz olucak şekilde bu senin bileceğin birşey istersen yollarsın istemezsen yollamazsın senin kararın iş sende bitiyor..
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Seçilmek Cok İstiyorum Yararlı Olacagımada İnanıyorum Ama ....

Yorumlar İçin Teşekkürler ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: