Icerige atla
Extraloob

||| 6. Nesil Deneme Mod. Alımları |||

· 185 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 7 / 10
Yanıtlar
W
H. olsun GriffinHeart
A
d.modlugum siteye hayırlı olur inş ^^

Hayırlı olsun 😊
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
okan abı bıse sorcam hanı en altta belırtmek ıstedıgınız kabılıyetlerınız var mı dıyo ya oraya ılla bılgısayarla ılgılı bısey mı yazmak gerekıyo??? mesela ben manyak basket ve futbo loynarım oraya yazsam bıse olurmu???

Photoshop, PHP, Flash vs. , zannedersem bu 3'den birini anlama kullanma kabiliyeti olması lazım, futbol,basketbol,voleybol değil...

Bnde PS Calısıyorum ( Suan Acemıyım )...Ve Spor'a We Spor Haberlerine Cok Ilgılıyım Yazmıstım 😈
W
okan abı bıse sorcam hanı en altta belırtmek ıstedıgınız kabılıyetlerınız var mı dıyo ya oraya ılla bılgısayarla ılgılı bısey mı yazmak gerekıyo??? mesela ben manyak basket ve futbo loynarım oraya yazsam bıse olurmu???

Photoshop, PHP, Flash vs. , zannedersem bu 3'den birini anlama kullanma kabiliyeti olması lazım, futbol,basketbol,voleybol değil...

Bnde PS Calısıyorum ( Suan Acemıyım )...Ve Spor'a We Spor Haberlerine Cok Ilgılıyım Yazmıstım 😈

Umarım seçilirsin sende 👍
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Secılemedım Galıba 😄 Hala Cvp Gelmedi ;(
X
XER0 ⭐ 19y
Secılemedım Galıba 😄 Hala Cvp Gelmedi ;(

Heyecanlı bekleyiş 😆
M
MoonLife ⭐ 19y
arkadaslar formu gönderdiğiniz anda cevap gelmiyor bütün cevaplar 1 hafta sonra gelecek d.mod olamayanlar için geçerli bu formu gönderirsin 3-4 gün sonra yeni yetkilerin gelir o zaman kabul edilmiş demektir ama cevap gelmesse emin olun değerlendirme altındadır 1 hafta içinde cevap gelir size bu işler anında olmuyor yani sabredin biraz 😉 🕵️ 🍺
S
Streetwise ⭐ 19y
arkadaslar formu gönderdiğiniz anda cevap gelmiyor bütün cevaplar 1 hafta sonra gelecek d.mod olamayanlar için geçerli bu formu gönderirsin 3-4 gün sonra yeni yetkilerin gelir o zaman kabul edilmiş demektir ama cevap gelmesse emin olun değerlendirme altındadır 1 hafta içinde cevap gelir size bu işler anında olmuyor yani sabredin biraz 😉 🕵️ 🍺

Çok güzel bir açıklama yapmışsın hacım 🍺
B
Black Rain ⭐ 19y

Başvuru Yapıldığı Anda Oylama Yapılır... Ben Başvurdum 2-3 saat sonra D.Mod Oldum 😘
Ama O anda d.mod olmassan takip altına alınıp alınmadığını bilmiyorum...
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
bende yolladım inşallah olurumm.Eski hataları yapmıycam artık 😉 bu sefer olursam görevimi en iyi şekilde yaparım...8)

İyi Forumlar
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
W
Acaba gözlem süresi gibi bişi war mı?
Örn ; xxxx adlı üye başvurur ve siz ona haber vermeden davranışlarını gözler , belirli bir süre sonunda başvurusunu yanıtlarsınız?
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hee Anladım Bnm Gondereli Daha 1 Hafta Olmadı BowAttack Dedıgı Gibi Heyecanlı Bekleyıs Dewam Edıyor..İnş Olurum 😄
W
Bende basvurdum elimden geldğince paylaşım yapmaya felanda çalışıyorum(fotolu haberler, rehberler fln) bunda olmasa bile hedefim 7. nesil ya da arada felan alınmak!!!
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Acaba gözlem süresi gibi bişi war mı?
Örn ; xxxx adlı üye başvurur ve siz ona haber vermeden davranışlarını gözler , belirli bir süre sonunda başvurusunu yanıtlarsınız?

Deneme mod başvurusun'u değerlendirirken bir gözlem süresi gibi şeylere başvurmuyoruz. Değerlendirenler (Bizler) ordan burdan seçilmiş siteyle alakası olmayan kişiler değiliz. Sizi forumda tanıdığımız kadarıyla değerlendiriyoruz.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
bende eksıksız basvurdum ben fatalaty ım arkadaslar KatiLFasuLye yeni nick im
L
Leo ⭐ 18y
Bende başvurdum ama cvp gelmedi 1haftadır..
G
bekleyin mutlaka bi cevap gelecektir evet yada hayır böle fazla cevap gelmedi demekde iyi degil kanımca.
.NET
.NET ⭐ 19y
Olumsuz cevap neden bekliyorsunuz? Ama illa bana yolla derseniz yollarım 😄
[F New]Solo Gitarist
B
bannedddd ⭐ 19y
1 haftadan beri hala cevap gelmemişse yanıtımız olumsuzdur arkadaşlar..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bende başvurdum ama cvp gelmedi 1haftadır..

19 Ağu 2008 12:54

Açık tarih görebiliyoruz . Onun için yazacağınız şeyi 2 kere düşünün.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: