Icerige atla
Extraloob

||| 6. Nesil Deneme Mod. Alımları |||

· 185 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 6 / 10
Yanıtlar
W
Sabırlı olmayı bilceksiniz,eğer yönetimin üstüne çok giderseniz,unutun d.mod olamayı.

yönetimden değilken sende böyleydin 😎 değişmeyelim herzaman kendimiz olalım ❗

Polemik yaratmayın 😄
Kim hak ediyosa o olur d. mod...
S
Streetwise ⭐ 19y
Sabırlı olmayı bilceksiniz,eğer yönetimin üstüne çok giderseniz,unutun d.mod olamayı.

yönetimden değilken sende böyleydin 😎 değişmeyelim herzaman kendimiz olalım ❗

Ben yönetimde değilken 1 kere başvuru yaptım onunda cevabı gelmedi yani seçilmedim.Sonra birdaha başvuru yapmadım.İlerleyen zamanlarda beni bu göreve layik gördüler ve seçtiler.Önceki d.mod alımlarda beni gördün mü hiç benide seçin,benide seçin diye?Neyse senin dediğin gibi kapatalım konuyu...!
S
SilenTT ⭐ 19y
ben aday d.modluk için başvurdum.Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😈
G
ben nickimi değiştirdimde bu bi sorun yaratırmı başvuruda Ulucay - GriffinHeart oldum
S
Statuss ⭐ 18y
bende formu doldurup yolladım.Cevap gelmedi bir daha mı yollamam gerek.
|
|O²| ⭐ 19y
Neresine tıklıcaz bunun ❓ ^^ tıklayamıyorum.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Sizce Bn Kabul Edilir miyim Acaba ?
|
|O²| ⭐ 19y
Bldım tmm ^^
W

Akradaşlar topic'i baştan sona gözden geçirin lütfen.Yapılan açıklamalara göre son başvuru tarihine kadar başvurunuz yanıtlanabilir.Yani 2. kez göndermenize gerek yok, kabul edilirse size bildirilecektir.Siz elinizden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya devam edin(ben de elimden geldiğince paylaşım yapmaya gayret ediyorum 😄 ), forum adabına uyun seçilmenizde bunlar çok büyük önem taşıyor.
G
ben nickimi değiştirdimde bu bi sorun yaratırmı başvuruda Ulucay - GriffinHeart oldum
W

Ben sorun yaratacağını hiç sanmıyorum , yani neden sorun yaratsın ki? Bende nick değiştirdim ve topiclere attığım eski postlarda yeni nick'im görünüyo.Buna göre başvuru formunda da yeni nick görünüyo olmalı...,
Yinede bir bilirkişiye sormanı tavsiye ederim...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Ben sorun yaratacağını hiç sanmıyorum , yani neden sorun yaratsın ki? Bende nick değiştirdim ve topiclere attığım eski postlarda yeni nick'im görünüyo.Buna göre başvuru formunda da yeni nick görünüyo olmalı...,
Yinede bir bilirkişiye sormanı tavsiye ederim...

Görünmüyor .

Sizin için eski nickleriniz'le yollamanız daha iyi . Neden ?

Biz sizin eski nicklerinizi tanıyoruz yeni nickiyle birisi gelip'te başvuru yaparsa " adamı forumda görmedim " gibi geyikler ortaya çıkabiliyor .

Onun için yeni nickinizle başvuru yapacaksınız , başvuruda bulunan forumda kullandığınız diğer hesaplar bölümünü ;

Forumda kullanmış olduğunuz hesaplar: Kemalist ( Eski nickim falanca idi.)

Şeklinde doldurun ki boşu boşuna olumsuz oy almayın.
S
Statuss ⭐ 18y

Akradaşlar topic'i baştan sona gözden geçirin lütfen.Yapılan açıklamalara göre son başvuru tarihine kadar başvurunuz yanıtlanabilir.Yani 2. kez göndermenize gerek yok, kabul edilirse size bildirilecektir.Siz elinizden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya devam edin(ben de elimden geldiğince paylaşım yapmaya gayret ediyorum 😄 ), forum adabına uyun seçilmenizde bunlar çok büyük önem taşıyor.

Anlaşıldı.
M
MoonLife ⭐ 19y
bende aptallığımdan dolayı banlanmıştım 1 aylığına d.mod dum yetkiler gitti.Tekrar bir başvuru gönderdim inşallah kabul edilir.
M
Macro ⭐ 19y

Sabırlı olun arkadaşlar 😄 Ben nasolsa kabul edilmez diye yollayıp ilk kabul edilen olmuştum 😁

Kemalist in dediği gibi umarım eski nickini yazmışındır umarım Katilfasulye herkese yabancı geliyor ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Sabırlı olun arkadaşlar 😄 Ben nasolsa kabul edilmez diye yollayıp ilk kabul edilen olmuştum 😁

Kemalist in dediği gibi umarım eski nickini yazmışındır umarım Katilfasulye herkese yabancı geliyor ^^

fatalaty yazmıstım 😁 😁
G
okan abı bıse sorcam hanı en altta belırtmek ıstedıgınız kabılıyetlerınız var mı dıyo ya oraya ılla bılgısayarla ılgılı bısey mı yazmak gerekıyo??? mesela ben manyak basket ve futbo loynarım oraya yazsam bıse olurmu???
S
Streetwise ⭐ 19y
okan abı bıse sorcam hanı en altta belırtmek ıstedıgınız kabılıyetlerınız var mı dıyo ya oraya ılla bılgısayarla ılgılı bısey mı yazmak gerekıyo??? mesela ben manyak basket ve futbo loynarım oraya yazsam bıse olurmu???

Photoshop, PHP, Flash vs. , zannedersem bu 3'den birini anlama kullanma kabiliyeti olması lazım, futbol,basketbol,voleybol değil...
G
d.modlugum siteye hayırlı olur inş ^^
G

Photoshop, PHP, Flash vs. , zannedersem bu 3'den birini anlama kullanma kabiliyeti olması lazım, futbol,basketbol,voleybol değil...

ok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: