Sabırlı olmayı bilceksiniz,eğer yönetimin üstüne çok giderseniz,unutun d.mod olamayı.
yönetimden değilken sende böyleydin 😎 değişmeyelim herzaman kendimiz olalım ❗
Polemik yaratmayın 😄
Kim hak ediyosa o olur d. mod...
Sabırlı olmayı bilceksiniz,eğer yönetimin üstüne çok giderseniz,unutun d.mod olamayı.
bende formu doldurup yolladım.Cevap gelmedi bir daha mı yollamam gerek.
ben nickimi değiştirdimde bu bi sorun yaratırmı başvuruda Ulucay - GriffinHeart oldum
ben nickimi değiştirdimde bu bi sorun yaratırmı başvuruda Ulucay - GriffinHeart oldum
Ben sorun yaratacağını hiç sanmıyorum , yani neden sorun yaratsın ki? Bende nick değiştirdim ve topiclere attığım eski postlarda yeni nick'im görünüyo.Buna göre başvuru formunda da yeni nick görünüyo olmalı...,
Yinede bir bilirkişiye sormanı tavsiye ederim...
Forumda kullanmış olduğunuz hesaplar: Kemalist ( Eski nickim falanca idi.)bende formu doldurup yolladım.Cevap gelmedi bir daha mı yollamam gerek.
Akradaşlar topic'i baştan sona gözden geçirin lütfen.Yapılan açıklamalara göre son başvuru tarihine kadar başvurunuz yanıtlanabilir.Yani 2. kez göndermenize gerek yok, kabul edilirse size bildirilecektir.Siz elinizden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya devam edin(ben de elimden geldiğince paylaşım yapmaya gayret ediyorum 😄 ), forum adabına uyun seçilmenizde bunlar çok büyük önem taşıyor. ☕
Sizce Bn Kabul Edilir miyim Acaba ?
Sabırlı olun arkadaşlar 😄 Ben nasolsa kabul edilmez diye yollayıp ilk kabul edilen olmuştum 😁Sizce Bn Kabul Edilir miyim Acaba ?
Kemalist in dediği gibi umarım eski nickini yazmışındır umarım Katilfasulye herkese yabancı geliyor ^^
okan abı bıse sorcam hanı en altta belırtmek ıstedıgınız kabılıyetlerınız var mı dıyo ya oraya ılla bılgısayarla ılgılı bısey mı yazmak gerekıyo??? mesela ben manyak basket ve futbo loynarım oraya yazsam bıse olurmu???
okan abı bıse sorcam hanı en altta belırtmek ıstedıgınız kabılıyetlerınız var mı dıyo ya oraya ılla bılgısayarla ılgılı bısey mı yazmak gerekıyo??? mesela ben manyak basket ve futbo loynarım oraya yazsam bıse olurmu???
Photoshop, PHP, Flash vs. , zannedersem bu 3'den birini anlama kullanma kabiliyeti olması lazım, futbol,basketbol,voleybol değil...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap