Icerige atla
Extraloob

12. Nesil Deneme Mod. Alımları Başlamıştır

· 145 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 5 / 8
Yanıtlar
S
Streetwise ⭐ 19y
Evet Arkadaşlar 4. D.Mod Adaylığımda Ret Edildi.kSro, oSro, vSro , jSro , pSro ~ Özel Silkroad Bölümlerine Nasıl Faydalarım Olmuş Düşünen Yok D.Mod Olsam İlk İşim Sizin Şu Bot Meselesi İçin Birşeyler Bulmak Olucaktı Bulurum Bulamam Bilemiyorum Ama En Azından Arıyacaktım.Beni Bilen Bilir kSro, oSro, vSro , jSro , pSro ~ Özel Silkroad Bölümlerine Faydam Var Ama Bunu Göz Önüne Alan Yok. ARTIK FORUMU BIRAKIYORUM! Ben Bişey Kaybetmem EXL Sizde Yaşayabilirim. Hayatta Başarılar Diliyorum Unutmayın Oyunu Deil EXL i Bırakıyorum!...
Artık Sıkıldım RET Edilmekten Adamları D.Mod Yapıyolar Adamın Bölümde Ne Yapıldığından Haberi Yok Neyse Herkeze İyi Günler...

👋 👋 👋

Yeni üyeliğinle bekleriz... 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Evet Arkadaşlar 4. D.Mod Adaylığımda Ret Edildi.kSro, oSro, vSro , jSro , pSro ~ Özel Silkroad Bölümlerine Nasıl Faydalarım Olmuş Düşünen Yok D.Mod Olsam İlk İşim Sizin Şu Bot Meselesi İçin Birşeyler Bulmak Olucaktı Bulurum Bulamam Bilemiyorum Ama En Azından Arıyacaktım.Beni Bilen Bilir kSro, oSro, vSro , jSro , pSro ~ Özel Silkroad Bölümlerine Faydam Var Ama Bunu Göz Önüne Alan Yok. ARTIK FORUMU BIRAKIYORUM! Ben Bişey Kaybetmem EXL Sizde Yaşayabilirim. Hayatta Başarılar Diliyorum Unutmayın Oyunu Deil EXL i Bırakıyorum!...
Artık Sıkıldım RET Edilmekten Adamları D.Mod Yapıyolar Adamın Bölümde Ne Yapıldığından Haberi Yok Neyse Herkeze İyi Günler...

Sende User takıl. 😉
A
teşekkür ederim 8)

Hayırlı olsun. 😎 🤤 🎅
F
FruitFly ⭐ 18y
Ohh senin daha 4. ret benimkileri saysak bir sürü bu gün bir tane daha ret aldım , niye forumu bıraktığını anlamadım olamıyosan çalış tekrar yolla ben öyle yapıyorum 6 kere felan yolladım hepsi reddedildi ben anlıyorum ki eğer reddedilmişsem sorunu kendimde aramalıyım çalışarak sorunu çözmeye çalışıyorum ☕
P
Prophecy ⭐ 17y
Ohh senin daha 4. ret benimkileri saysak bir sürü bu gün bir tane daha ret aldım , niye forumu bıraktığını anlamadım olamıyosan çalış tekrar yolla ben öyle yapıyorum 6 kere felan yolladım hepsi reddedildi ben anlıyorum ki eğer reddedilmişsem sorunu kendimde aramalıyım çalışarak sorunu çözmeye çalışıyorum ☕

Sana Katılıyom Düsündüm ben ndn reddetmişler dedim aday gönderme formuma baktım kendimden tiksindim 😄 Bidahaki adam akıllı bir aday formu dolduracam olmasada saglık olsun dicem 🤘
D

Haklısınızda Çalışmadan REddedilse Koymaz O Bölüme Faydam Var EXL e İnat (BANLANMAZSAM) Haftaya Vsro ve JSRo Botunuz Hazır Ztn Hazırda REVBOT Ben Yapmadım Yani 😄 Skilleri Vs Çözmem Lazım Haftaya Kadar Yapmaya Çalışıcam Arkadaşlar.
S
Streetwise ⭐ 19y
@CoM3WsCoMe
Bu zihniyetle yol almaya devam edersen, yolladığın tüm başvuru formları red olarak sonuç alır. 😉
B
Beatraax ⭐ 19y
@CoM3WsCoMe
Bu zihniyetle yol almaya devam edersen, yolladığın tüm başvuru formları red olarak sonuç alır. ;)

❗ ❤️
S
SiNoPLeEe ⭐ 18y
gönderdim okan abi işl seçiliriz 😊 bu zamana kadar forumda hiç bir kötü olayım olmadı bundan sonra'da tahminimce olmaz
S
SnowFlake ⭐ 18y
CoM3WsCoMe yaptığı saygısızlık ve hakaretten dolayı tarafımdan banlanmıştır.
Örnek olsun, bir daha böyle seviyesizlikler yaşanmasın lütfen 😎
C
Castiela ⭐ 18y
bende tam 12 dk önce d.moddum 😄 şuan değilim 😁 😢
_
bende çok olmak istiyorum ama beni layık görmüyorlar global mod. luga ya da rütbeye bende layık olmaya çalışıyorum
M
Milano ⭐ 18y
bende çok olmak istiyorum ama beni layık görmüyorlar global mod. luga ya da rütbeye bende layık olmaya çalışıyorum

global modluga mı ? 😄

Secilmemek icin illa bir neden vardır yoksa burada d.modluga engel olabilecek bir şey yok. Eger secilemiyorsanız kendinizde hatay aramaya calişin.
_

global modluga mı ? 😄

Secilmemek icin illa bir neden vardır yoksa burada d.modluga engel olabilecek bir şey yok. Eger secilemiyorsanız kendinizde hatay aramaya calişin.

haklısın 🤘 🤘
_
pardon yha nerden çıktı global mod deneme mod demek istedim ^^
X
XER0 ⭐ 19y
Seçilen arkadaşlara görevlerinde başarılar.
M
muazsel ⭐ 19y
hala devam ediyor mu
P
Prophecy ⭐ 17y
hala devam ediyor mu

Evet hale devam ediyor
T
Truth ⭐ 18y
Başvurayımmi 😄
S
SaGoLeRa_ ⭐ 17y