Seçilmek O kadar önemli değil seçilmesenizde sürekli yardım etmek için uğaraşın.İsminizin açık mavi ile yazması değil sizin herkese yardımcı olmanızdır önemli olan onun için seçilmesenizde herkese yardımcı olmaya çalışın.Bu dediklerimin ben ve tüm arkadaşlar için geçerlidir bence
12. Nesil Deneme Mod. Alımları Başlamıştır
· 145 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 8
Yanıtlar
S
Still Life
⭐ 17y
Herkez filozof oldu ^^
bide biz sansımızı deneyelim bakalım..
aynisini ben ExcLusivE adli uyemiz yazmadan once yazımda belırttım 😊
ama ExcLusivE dediğin gibi hak edenlerin kazanması dileğiylen 😊
ama ExcLusivE dediğin gibi hak edenlerin kazanması dileğiylen 😊
Katılacak Arkadaslara başarılar , seçilecek olan arkadasları şimdiden tebrik ederim 😊
aynisini ben ExcLusivE adli uyemiz yazmadan once yazımda belırttım 😊
ama ExcLusivE dediğin gibi hak edenlerin kazanması dileğiylen :)
Herkez öle oLmasını istiyor bekliyoruz bizde .
İnşallah siteye yararı olacak kişiler seçilir .
L
Lampard_08
⭐ 17y
bu deneme modlar neye ve kimlere göre seçiliyor ben anlamadım.. ❗
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
yolladım inş. olurum çok istiyorum çünkü... inş. seçilirim tanrım
Sanırsam aldığı görevleri layıkıyla yerine getiricek forum içi huzuru bozan davranışları engelliyicek .
Yardım isteklerine karşı açıklayıcı ve işe yarar bilgiler paylaşıcak .
Türkiye'nin en büyük Silkroad Paylaşım sitesinde görev aldığının bilincinde olacak kişiler alınacakdır .
Tabi bu benim düşüncem yönetim nasıl düşünür bilemem . 👍
Ben de yolladım haydi hayırlısı.
L
Lampard_08
⭐ 17y
Sanırsam aldığı görevleri layıkıyla yerine getiricek forum içi huzuru bozan davranışları engelliyicek .
Yardım isteklerine karşı açıklayıcı ve işe yarar bilgiler paylaşıcak .
Türkiye'nin en büyük Silkroad Paylaşım sitesinde görev aldığının bilincinde olacak kişiler alınacakdır .
Tabi bu benim düşüncem yönetim nasıl düşünür bilemem . 👍
seni kırmak istemem lakin benimde adminlik yaptığım siteler oldu.eğer bi başvuruda bulunduğunda olumlu ya da yada olumsuz tüm forumu(modluk başvurusunda ki olan kısım) dolduran herkeze 2 türlü mesaj atılır.
1-Deneme modluğunuz kabul edilmiştir.Yeni görevinizde başarılar dileriz.
2-Üzgünüz deneme modluk görevine atanamanız şu şu(artık gerekce ne ise) sebeplerden dolayı yada direk kriterlere uymuyorsunuz.
Neyse ..
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
bunda ne cvp gelıo ne bişey :S
yeni katılımcıları bekliyoruz, değerlendirmeler halen devam etmektedir anormal bir yoğunluk yaşıyoruz party halen devam ediyoruz ve haftasonuna kadar bekleyin diyoruz.
C
Charles Darwin
⭐ 18y
bunda ne cvp gelıo ne bişey :S
Sende o zaman bil ki cevap gelmeyince Deneme Mod olamıyorsun 😉 ama illah bi ÖM atarlar veya buraya Dnm Mod olanlar ve Başvurusu kabul olmayanlar yazılır 😘 ❤️
Başvurusu sonuçlanan herkese bilgi verilir.
Şimdiden sabretmeyen beklemeyen bir D.Mod adayı bir sorunla karşılıaşdığında nasıl sabredicek .
Bence Moderatörlük gayet de sabır ve anlayış gerektiren bir görevdir .
O kadar katılımcı var anında çözümlenmesinin imkansız olduğunun bilincinde olmalısınız 😉
Bence Moderatörlük gayet de sabır ve anlayış gerektiren bir görevdir .
O kadar katılımcı var anında çözümlenmesinin imkansız olduğunun bilincinde olmalısınız 😉
Bu D.mod aday formunu adam akıllı gönderemedim haftaya daha iyi şekilde gönderecem inş haftaya kbl edilir
D
Dark Fortress
⭐ 18y
Evet Arkadaşlar 4. D.Mod Adaylığımda Ret Edildi.kSro, oSro, vSro , jSro , pSro ~ Özel Silkroad Bölümlerine Nasıl Faydalarım Olmuş Düşünen Yok D.Mod Olsam İlk İşim Sizin Şu Bot Meselesi İçin Birşeyler Bulmak Olucaktı Bulurum Bulamam Bilemiyorum Ama En Azından Arıyacaktım.Beni Bilen Bilir kSro, oSro, vSro , jSro , pSro ~ Özel Silkroad Bölümlerine Faydam Var Ama Bunu Göz Önüne Alan Yok. ARTIK FORUMU BIRAKIYORUM! Ben Bişey Kaybetmem EXL Sizde Yaşayabilirim. Hayatta Başarılar Diliyorum Unutmayın Oyunu Deil EXL i Bırakıyorum!...
Artık Sıkıldım RET Edilmekten Adamları D.Mod Yapıyolar Adamın Bölümde Ne Yapıldığından Haberi Yok Neyse Herkeze İyi Günler...
Artık Sıkıldım RET Edilmekten Adamları D.Mod Yapıyolar Adamın Bölümde Ne Yapıldığından Haberi Yok Neyse Herkeze İyi Günler...
C
Charles Darwin
⭐ 18y
teşekkür ederim 😎
Evet Arkadaşlar 4. D.Mod Adaylığımda Ret Edildi.kSro, oSro, vSro , jSro , pSro ~ Özel Silkroad Bölümlerine Nasıl Faydalarım Olmuş Düşünen Yok D.Mod Olsam İlk İşim Sizin Şu Bot Meselesi İçin Birşeyler Bulmak Olucaktı Bulurum Bulamam Bilemiyorum Ama En Azından Arıyacaktım.Beni Bilen Bilir kSro, oSro, vSro , jSro , pSro ~ Özel Silkroad Bölümlerine Faydam Var Ama Bunu Göz Önüne Alan Yok. ARTIK FORUMU BIRAKIYORUM! Ben Bişey Kaybetmem EXL Sizde Yaşayabilirim. Hayatta Başarılar Diliyorum Unutmayın Oyunu Deil EXL i Bırakıyorum!...
Olamaz.Exl çökecek. 😱 😱 😢
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap