Hala yazıyorlar ya.. 😄
1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)
· 367 Yanıt · 31K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 12 / 19
Yanıtlar
23 Mar 2008 09:19
Hala hortlatmaktan ne anlıyorsunuz :?
Hala hortlatmaktan ne anlıyorsunuz :?
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Can sıkıntısı 😄 Siz de kilitleyin kardeşim alımlar bittiyse 😄
aylar önceki konuyu hortlatmak :? sonrada hortlanılan konuya yorum yazmak :? akıl arayamıyorum.
Dur daha onlar sözlük yazarı olucaklar geriden
Can sıkıntısı 😄 Siz de kilitleyin kardeşim alımlar bittiyse :D
Forumda cansıkıntısı giderebileceğiniz pek çok yer var
bkz: forum oyunları v.b
Burasının kilitlenmemesinin nedeni ayrıca bir oneminin olmasıdır
bkz:1.
Can sıkıntısı 😄 Siz de kilitleyin kardeşim alımlar bittiyse :D
Doğru canım siz isteyi biz kilitleriz.
[F New]Solo Gitarist
Son olarak şunu ekliyorum.
Sırf saçma salak konuşmak için yorum yapanı görürsem bi daha süresiz banlarım ve o ban asla kalkmaz!!
Sırf saçma salak konuşmak için yorum yapanı görürsem bi daha süresiz banlarım ve o ban asla kalkmaz!!
[F New]Solo Gitarist
Aşk,duyguların öne getirildiği varlık biçimidir. 👍
Aşırı sevgi ve bağlılık duygusu, sevi, amour
Ps:bu aralar fransızca çalışıyorum.
Ps:bu aralar fransızca çalışıyorum.
"Aşk hiç olmayan bir tanrıya inanmak gibidir" 😎
L
LoveForLife
⭐ 18y
Aşk, hiç aşık olmadığım için hakkında yorum yapamayacağım bir duygu...
Aşk elle tutulmaz gözle görülmez insanın kalbide hem acı hem sevinç uyandıran bir duydur.
Ps:Bu sözle kendime hayran kaldım 😄
Ps:Bu sözle kendime hayran kaldım 😄
Aşk hayatın bir parçası , bazıları için vazgeçilmezi , bazıları içinse olsa da olur olmasa da olurlarından biri.Her insan aşkı bir kez de olsa tadar.Hiç bir kelime ' AŞK ' duygusunu anlatamaz.Aşk her zaman onu düşünmek , onu yaşamak ve hissetmektir.Aşksız bir hayat , hayat olamaz.Aşk kendine işkencedir sevilmesende onu sevmektir.Sen aşkın peşini bırakamazsın ancak aşk seni yarı yolda bırakır.Bazen bir umut , bazen bir acı , bazen de bir hüzündür.Aşk kalplerin küt küt , küt küt diye çarpışıdır. Aşk o kara toprağı sevsede onu yüreğinde yaşatmaktır.Bazen bir göz yaşı bazen de bir tebessümdür.
Aşk aşk aşk !
...
( İnşallah Sözlük Yazarlığı için iyi bir yorumdur heyecanla bekliyorum. )
Aşk aşk aşk !
...
Aşk hayatın bir parçası , bazıları için vazgeçilmezi , bazıları içinse olsa da olur olmasa da olurlarından biri.Her insan aşkı bir kez de olsa tadar.Hiç bir kelime ' AŞK ' duygusunu anlatamaz.Aşk her zaman onu düşünmek , onu yaşamak ve hissetmektir.Aşksız bir hayat , hayat olamaz.Aşk kendine işkencedir sevilmesende onu sevmektir.Sen aşkın peşini bırakamazsın ancak aşk seni yarı yolda bırakır.Bazen bir umut , bazen bir acı , bazen de bir hüzündür.Aşk kalplerin küt küt , küt küt diye çarpışıdır. Aşk o kara toprağı sevsede onu yüreğinde yaşatmaktır.Bazen bir göz yaşı bazen de bir tebessümdür.
Aşk aşk aşk !
...
Bu topic hatıra olduğu için şu an burada.. Ileride Sözlük yazarı alımları açıldığında dene şansını.. Bu topic herhangi bir yükümlülük taşımıyor 😉
Ben öylesine yazim dedim kafama esti yine de sağol ' Sözlük Yazarı ' olmak çok istiyorum inşallah yakında alımlar başlar çok istiyorum gerçekten.
Aşk Yoktur.
Aşk Yoktur.
+999....9
Aşk Yorumlanmaz yaşanır
Aşk Bazen Dünyanın en sevindirici mutluluk verıcı dugusudur bazen ıse ınsanı en uzen en yerın dıbıne batıran duygusudur
Aşk Bazen Dünyanın en sevindirici mutluluk verıcı dugusudur bazen ıse ınsanı en uzen en yerın dıbıne batıran duygusudur
P
Passsaport
⭐ 19y
Aşk aklınla mantığının yer değiştirmesidir. Çünkü aşıksan aklının alamayacağı şeyler yaparsın; ilk defa kendinden önce başka birini düşünmeye başlarsın, ilk defa başkası için kalbin olduğu yerden fırlarcasına çarpmaya başlar ve onun yanındayken zamanın durup o anın hiç bitmemesini istersin...
S
ScorpioGlaive
⭐ 17y
Aşk aslında hiçbirşeydir, aşk bir duygu patlamasını fiziksel olarak göstermek ve kalp dediğimiz yerdeki olayları dışa vurmaktır.. Ama her zaman bir sözüm vardır , aşk "2x+y" gibi bir hadise değildir...
Aşk bazen kendini iyi hissettiren...
Ona kavuşamayınca hayatından bezdiren...
Ona kavuşunca hayatın renklenen...
Aşk bezen uçurumun kenarına sürükleyen...
Bazen doğru sonuçlar verdiren...
Bazen ise yalan söylettiren ... bir şeydir 😄
Ona kavuşamayınca hayatından bezdiren...
Ona kavuşunca hayatın renklenen...
Aşk bezen uçurumun kenarına sürükleyen...
Bazen doğru sonuçlar verdiren...
Bazen ise yalan söylettiren ... bir şeydir 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap