Icerige atla
Extraloob

1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)

· 367 Yanıt · 31K görüntüleme · Sayfa 11 / 19
Yanıtlar
R
Redefine ⭐ 19y
Aşk,bir kişinin bir şeye olduğu aşırı bağımlılıktır.En sade anlatımı budur.
B
Black Rain ⭐ 19y
Aşk,bir kişinin bir şeye olduğu aşırı bağımlılıktır.En sade anlatımı budur.

eet hoş olmuş 😄
B
Bloodia ⭐ 18y
Küçük bir esintiyle büyük bir fırtınaya kapılmaktır aşk. Bütün duyguları içinde bulunduran umut , mutluluk ve en önemlisi acıyı bize yaşatan bir duygudur aşk.Hayatımızı paylaşıcak kişiyi bulduğumuzda ise artik o heves olmaktan çıkıp aşk olup yeni denizlere yelken açmaya başlamaktır..

Bütün üyelere başarılar dilerim ❗
Q
Quxera ⭐ 19y
Aşk insanlar arasında oluşan bir çeşit elektrik alış-verişidir. İnsanların birbirine karşı duyduğu hayranlıktır.Aşk bir tutkudur.Aşk insan beyninde oluşan bir düşüncedir.Aşık olduğunu düşünen kişi eğer "Olmassa yaşayamam!" gibi düşünürse bu bir aşkın başlangıcıdır.Aşk bir hevestir, ama bu heves geçmek bilmeyen bir hevestir. aradan aylar , yıllarda geçse aşık olduğun kişiyi gördüğünde içindeki heyecanın ilk günkü gibi alevlenmesidir.

Herkese başarılar !
Q
Quxera ⭐ 19y
zamaman + para kaybıdır 😈

Biri bunu editledimi ?
S
ShootEmUp ⭐ 19y
İnsanın sevgisinin dışa vurdğu bir duygu Ve sonunda Sİneanın arka koltuklarının olduğu insanımsı bir özellik...
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Aşk Nedir ?

Aşk hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir, bu yüzden de kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildir. Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz.Aşk; en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o, adı kendisidir zaten...
C
ChrsNYC ⭐ 18y
Aşk Nedir ?

Aşk hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir, bu yüzden de kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildir. Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz.Aşk; en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o, adı kendisidir zaten...

eski konuyu madem uplucan neden alıntı yaparak upluosun 😁 🙏
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Eski konumu bu pardon 😄 Alıntıda yapmadım Googleden buldum 😄 zuahuuahuhahua
I
iwontcry4u ⭐ 19y
"A.Ş.K bir kısaltmadır, açılımı ise Acil Şifalar Kurumu." 😜 ne alakaysa xD
S
SnowFlake ⭐ 18y
Bir inanış şekli.
N
Aşk;ruhunu,kalbini terk edebilmektir..Bu terk ediş bir sonun değil,o ana kadar alamadığın ya da sadece aldığını sandığın soluğun başka bir tende kalp atışı olarak can bulmasıdır.Bu atan,eskiden küçücük, aşkına verdiğin anda kocaman olan,ve hücrelerine dahi adını ezberletebileceğin kadar güçlü duyguları taşıyandır..
Kendini hic ruyada gibi hissettiğin oldu mu? ya da gunlerinin tek anlami sadece onu düşünmekse ve hayat sadece onun varlığını bildiğin için yaşamaya değerse,her nefes alışında soluğundan çok onun sesini duymak,adını yankılatmak teninde,kokusunu,saçlarını rüzgarda yakalamak ya da yıldızlardan yaptığın hayaline,hasretinden delirircesine,zaten delice sevdiğini en iyi bilircesine yalnız başına dağın tepesinde oturduğun banktan aklını kaçırmış edasıyla acaba yakalayabilir miyim düşüncesiyle zıplayıp bir peri misali hayal ettiğin sevgilini tutmaya calışmak ulaşamasan da yılmadan kahinatın en kaliteli ancak hammaddesi sadece içinde bulunan malzemeleriyle yeniden yeniden çizmeye çalışmaktır gökyüzüne..
D
DaHope ⭐ 19y
aşk

aşk bir köreltidir insanın gözünü kör eder o kadar ki arkadaşlarını bile bazen tanıyamazsın
şuan aşığım ve gözüm kör aşkımdan başka hiç bir şeyi görmüorum 😳
A
Aşk; yanındaki sevgili ağlarken ağlayabilmek, o gülerken gülebilmek ve onun kusurlarına Pollyanna misali yaklaşmaktır.
H
HeRq3Le* ⭐ 18y
Aşk Nedir diye benim yorumlamama gerek yok herhalde ?!!!!!!..

Benim için eqlencedir gibi söyledin.. 😄 🍺
B
Band'Eros ⭐ 17y
Aşk, saçlarda başlayıp topuklarda biten bir gezintidir.

Kısa Ve Öz ☕
Windy
Windy ⭐ 19y
aylar önceki konuyu hortlatmak :? sonrada hortlanılan konuya yorum yazmak :? akıl arayamıyorum.
A
Aşk; yanındaki sevgili ağlarken ağlayabilmek, o gülerken gülebilmek ve onun kusurlarına Pollyanna misali yaklaşmaktır.

Bir tanım daha müsadenizle: "Aşk, rus ruletinde 5 kere boş mermi sesini duyduktan sonra 6. yı kafana sıkabilmektir." diye düşünüyorum naçizhane 😄
H
HeRq3Le* ⭐ 18y
aylar önceki konuyu hortlatmak :? sonrada hortlanılan konuya yorum yazmak :? akıl arayamıyorum.

😈
S
Aşk,ilk Çktıgı Dönemlerde Bir Kaç Kişinin Birlesip Adlarının Baş Harflerinin Koyarak Olusturdugu Bir Kavram Olup Günümüzde Her Kesin Agzına Düşmüş Güzel Bir Duygudur...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: