R Rhea OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Çok değişik bir stadyum ilk baş gerçek sandım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #2 tam diyecektim alianz arena'yı yapmışlar son fotoda gördük orasının lego modeli olduğunu adamlar aşmış harbiden diyecek söz yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #3 Şahane yapmışlar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bur_ak ⭐ 18y 17 yil once #4 10 nömre TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #5 Ne zaman gelicek bunları yıkıcak o şeytan çocuk ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Infinity ⭐ 18y 17 yil once #6 muazzam. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 17 yil once #7 alianz arene tek geçerim en kral statlar arasında en üstlerde bence 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiveForever ⭐ 17y 17 yil once #8 eed bende gerçek sandım xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Redefine ⭐ 19y 17 yil once #9 Bir tekmeye bakar. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metamorph ⭐ 19y 17 yil once #10 Bir tekmeye bakar. 😁lol 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prophecy ⭐ 17y 17 yil once #11 Bir tekmeye bakar. 😁Haklısın 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #12 Şahane yapmışlar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #13 Süper bişey TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A angela ⭐ 19y 17 yil once #14 süper ötesi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #15 Yemin ederim üstüne basım kırasım geldi.Ayy ayy. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FoundeR ⭐ 18y 17 yil once #16 muhteşem 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #17 tam diyecektim alianz arena'yı yapmışlar son fotoda gördük orasının lego modeli olduğunu adamlar aşmış harbiden diyecek söz yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Funny Child ⭐ 18y 17 yil once #18 1 Milyon numero 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 17 yil once #19 superr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Young7 ⭐ 17y 17 yil once #20 cok güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil