herkes aynı anda update yapmaya çalışıyo ama belli sayıda download sağlaya sunucu var
herkes sırasını beklicek 😁
yani update için bi sunucunun açılmasını bekliceksiniz ve download ediceksiniz... veya bi download eden arkadaşınızdan msn den flan alın işte 🎭
🍿 🍿 🍿
bütün o konuların da silinmesini istiyorum
en son baktıgım konu screen bölümüne açılmıştı . kafayı yicem 🤘
🤤 🤤 🤤 🤤
milyon tane konu açıldı . hepsini silin . açıklama burda...
· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
nsl ve nerden indirecegiz??
arkadaşın update yapabildiyse ondan alırsın
ama çok fena kotaya girebilir 😄
ama çok fena kotaya girebilir 😄
sen update yapdiysan bana yolladiyecem ama bu forumda MSN ADRESS wermek yasak ... -.-"
G
GangstaStyLe
⭐ 17y
cant create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later diyordu az kalsin uninstall cekcektm anlamini cikarmak aklima gelmedi ^^ EXL bakim dedim sorunumun cozumunu buldum cok tesekkurler...
Peki media.pk2 damaged dior simdi napmaliyim?...? 😕
cant create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later diyordu az kalsin uninstall cekcektm anlamini cikarmak aklima gelmedi ^^ EXL bakim dedim sorunumun cozumunu buldum cok tesekkurler...
bi kaç kez reset atıp dene
kesin çözüm istiyosan update den önce yedeğini al mediapk2 nin 👴
Konu sahibi arkadaşım üslubun benim hiç hoşuma gitmedi .
Bence başlığı değiştirmelisin .
Burda bir aileyiz emreder gibi "hepsini silin" diye bir cümle kullanmamalısın .
İstersen başlığını editle . 😉
Bence başlığı değiştirmelisin .
Burda bir aileyiz emreder gibi "hepsini silin" diye bir cümle kullanmamalısın .
İstersen başlığını editle . 😉
herkes aynı anda update yapmaya çalışıyo ama belli sayıda download sağlaya sunucu var
herkes sırasını beklicek 😁
yani update için bi sunucunun açılmasını bekliceksiniz ve download ediceksiniz... veya bi download eden arkadaşınızdan msn den flan alın işte 🎭
🍿 🍿 🍿
bütün o konuların da silinmesini istiyorum
en son baktıgım konu screen bölümüne açılmıştı . kafayı yicem 🤘
🤤 🤤 🤤 🤤
Bu sitede görev alan arkadaşlarında işleri güçleri var değilmi ? senin emirlerine göre hareket etmelerinimi bekliyorsun ? Daha kibar bir şekilde söyliyebilirdin...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap