Icerige atla
Extraloob

03.05.2011 Haftalık Bakım ve Duyurular<<Açıldı!

· 574 Yanıt · 35K görüntüleme · Sayfa 19 / 29
Yanıtlar
C
CosmicGate ⭐ 16y
Arkadaşlar Sakin olun R_eLa_X 😎
H
hatecrew ⭐ 15y
FeeLThePoweR yazdı:
hatecrew yazdı:
dediğim gibi burası sohbet odası değil . saçma sapan şeyler yazıyolar . beklemeyi bilmiyosan oynama oyunu . 😊

Sen kimsinki bizi uyarıyorsun ? Sananesi Millet sohbet ediyorsa burda seni ilgilendirmez.

kesinlikle katılıyorum sana .

sen kimsin bize beklemeyi öğretiyorsun , bi de oynama diyorsun . burda taxiye char koydukta bekleyemiyor değiliz birader . böyle entel entel takılanlar ellerinizi yormayın gidin başka konulara o zaman . sizi ilgilendirmez bizim burda yazmamız .

The47'nin de dediği gibi : Forumumumuzda böyle bir bölüm de var : viewforum.php?f=81
F
boş konuşma değil , zaman geçirmek deniyor buna ;)

konuşmayarak da zaman geçirenler var örnek alınmalı 😊 boşuna kirlilik yaratılıyor ayrıca burası sohbet odası felan da değil. başlıkta yazıldığı gibi haftalık bakım ve duyuru. herkes kafasına göre bişey soruyor saçmalık bence.

Canım hocacım, iyisin güzelsin amma ve lakin; Bu başlık altında "GÜNLÜK BAKIM" yüzünden muzdarip olmuş insanlar toplanır,konuşurlar.Neler geliyor olabilir,neler gidicek,neler oluyor yada az sonra kim dalgasına bir haber yapıcak diye konuşurlar.Kirlilik derken neyi kasttetin ? Eminim ki forumun Web Alanı baya geniştir,korkun olmasın. 😁 Lütfen,böyle şeylere karışmayın hocam,size dokunan neki ? Konuşmayarak geçirenlerde var,olabilir. Niye örnek alalım ? Burda sanki oyunu beklerken işleyeceğimiz suçlardan söz ediyoruz ^^... Gayet hoş bir muhabbet dönüyor ben şahsen baya güldüm şu, El Kaide bombaladı espirilerine felan. ^^ Lütfen canım hocam yapma böyle.

kardeşim benim amacım arkadaşların eğlencesini bozmak değil . Sadece başlıkta yazılan şeyin dışına çıkılması . kızdığım nokta bu . yoksa kim ne konusmus beni ilgilendirmez . ayrıca herkez gibi bende bekliyorum ama konu dışı şeyler yazmıyorum . eğer yazıcak olan arkadas varsa toplu konuşma programlarından birisini indirip istediği kadar dalga geçsin . bukadar basit..

Yahu anlamadığım sen ne hakla kızıyorsunki insanlara Konun dışına çıkılmasıda seni ilgilendirmez yetkili gelsin ne yapacaksa o karar versin. Madem öyle Okuma yorumları.
The47
The47 ⭐ 18y
Forumumumuzda böyle bir bölüm de var : viewforum.php?f=81

Al kendini canım oraya
Yeter konuyu saptırdın , lafı döndürüp döndürüp durma arkadaşım

Konuyu ben saptırdım? Önümüzdeki sene yetenek sizsiniz'e katılsana? Komiksin 😊
A
Algoritma ⭐ 15y
Hayalimdeki Silkroad

* 110 Level olduk,herşey iyi güzelde ya şimdi ? Serverda 110 levelde herkesde nova itemler mevcut PvP yapsan hemen bitiyor ve sıkılıyorsun.Tamamen rezillik.7/24 açık olan Thief vs Hunter gibi bir yer gelmeli.Aklımda çok şahane bir plan var; Şimdi kayıt oluyoruz ve bekliyoruz. 20-32 32-40 40-52 gibi level sınırları var.Levelimize göre gidiyoruz.Karma olarak her savaşa 20 kişi giriyor. Bunlardan 10'u thief. 9'u hunter 1'isi ise Trader. Trader atı alıyor malı yüklüyor.10 Thief yola pusular koyuyor.Amaç Trader malı, hunterlarla birlikte doğduğu yerden başka bir yere taşımaya çalışıyor.Map biraz büyük olabilir.Hunterlarda tradera eşlik ediyorlar ve thiefler onları kesip malları almaya çalışıyor.

Fikrim hakkındaki yorumları alayım bari bu arada. whiteangel
The47
The47 ⭐ 18y
Hayalimdeki Silkroad

* 110 Level olduk,herşey iyi güzelde ya şimdi ? Serverda 110 levelde herkesde nova itemler mevcut PvP yapsan hemen bitiyor ve sıkılıyorsun.Tamamen rezillik.7/24 açık olan Thief vs Hunter gibi bir yer gelmeli.Aklımda çok şahane bir plan var; Şimdi kayıt oluyoruz ve bekliyoruz. 20-32 32-40 40-52 gibi level sınırları var.Levelimize göre gidiyoruz.Karma olarak her savaşa 20 kişi giriyor. Bunlardan 10'u thief. 9'u hunter 1'isi ise Trader. Trader atı alıyor malı yüklüyor.10 Thief yola pusular koyuyor.Amaç Trader malı, hunterlarla birlikte doğduğu yerden başka bir yere taşımaya çalışıyor.Map biraz büyük olabilir.Hunterlarda tradera eşlik ediyorlar ve thiefler onları kesip malları almaya çalışıyor.

Fikrim hakkındaki yorumları alayım bari bu arada. whiteangel

Bu şuanda da mümkün ama yapan yok
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Tarafımdan @Kilit.
T
Herkes konuşmalarına dikkat etsin, sorunları olanlar Pm'den sorunlarını halletmeye çalışsınlar... Konu tarafımdan tekrar açılmıştır
T
Herkes konuşmalarına dikkat etsin, sorunları olanlar Pm'den sorunlarını halletmeye çalışsınlar... Konu tarafımdan tekrar açılmıştır
T
J
j1mc4rr3y ⭐ 15y
ne zaman gelcek oyun yaw bide yeni server gelcek mi?
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Yorum yok.
M
McCalebb ⭐ 15y
Çok kötü bu joymax 14 saattir resmen yatıyorlar.
M
McCalebb ⭐ 15y
Joymax.com'a göre son 55 dakika..

Türkiye saati ile serverlar 21.00 da açılacak.
I
IrGat ⭐ 19y
Site under maintenance !

Joymax.com's global site is currently undergoing maintenance.
The service will resume once the maintenance is completed.
We apologize for any inconvenience.

Anticipated Duration for Maintenance : 14:00 ~ 03:00

Süre uzadı.
E
Explosive ⭐ 17y
Şuan itibariyle "" Silkroad standart time: 02:10:50 AM ""

50 dk var açılmasına.
V
Virginity ⭐ 15y
Bu nasıl birşeydir ya ? Öğlen 2 den beri süreyi uzatıyolar hep.Başım dönmeye başladı. Bi de sbot'un sürümünü beklicez şimdi.En iyisi Pc'yi biraz dinlendirelim kaç gündür açık. Yarın öğlen girerim
R
RoqA ⭐ 17y
Şuan itibariyle "" Silkroad standart time: 02:10:50 AM ""

50 dk var açılmasına.

inş bu sefer açılır saat 4ten beri bekliyorum sarmadığım oyun kalmadı.
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Cinnet geçirdim 🤤
A
ALiCE ⭐ 18y
yani konu açılmısta update bilgisi amaçlı. bilmem kaç çarımı feda edecim falan filan işte stres atıyoruz zarttırı zurtturu 😄 kardesim alın size altın fikir beyenmeyen mario oynasın 😊 10-16 yas geyikl3rini sohbet odalarında yapın..sıkıntımız var para ve zaman kaybına ugruyorum 35 sayfa yazı var bişey anlasılmıyor bişe bilmiyorsan tesekur et geç ilginç seyler neden yazıosunuz? biz bilgilenmek için bakıyoruz bu bolume :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: