Rev6 nın saati bozulmuş.Zamana pek aldırış etmeyin
Sorry seem like time left estimation was broken...
03.05.2011 Haftalık Bakım ve Duyurular<<Açıldı!
· 574 Yanıt · 35K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 18 / 29
Yanıtlar
Sorry seem like time left estimation was broken...
Hahahah bize bilmediğimiz birşeyler yazsalar ya , daha tatmin edici 😄
Hahahah bize bilmediğimiz birşeyler yazsalar ya , daha tatmin edici 😄
boş konuşma değil , zaman geçirmek deniyor buna ;)
konuşmayarak da zaman geçirenler var örnek alınmalı 😊 boşuna kirlilik yaratılıyor ayrıca burası sohbet odası felan da değil. başlıkta yazıldığı gibi haftalık bakım ve duyuru. herkes kafasına göre bişey soruyor saçmalık bence.
Canım hocacım, iyisin güzelsin amma ve lakin; Bu başlık altında "GÜNLÜK BAKIM" yüzünden muzdarip olmuş insanlar toplanır,konuşurlar.Neler geliyor olabilir,neler gidicek,neler oluyor yada az sonra kim dalgasına bir haber yapıcak diye konuşurlar.Kirlilik derken neyi kasttetin ? Eminim ki forumun Web Alanı baya geniştir,korkun olmasın. 😁 Lütfen,böyle şeylere karışmayın hocam,size dokunan neki ? Konuşmayarak geçirenlerde var,olabilir. Niye örnek alalım ? Burda sanki oyunu beklerken işleyeceğimiz suçlardan söz ediyoruz ^^... Gayet hoş bir muhabbet dönüyor ben şahsen baya güldüm şu, El Kaide bombaladı espirilerine felan. ^^ Lütfen canım hocam yapma böyle.
Arkadaşlar tartışma içerikli cevaplar vermeyin, forum kurallarına aykırı bu yaptığınız. Ceza alabilirsiniz dikkat edin derim ben.
Sro ekibi keşke hiç bakım yapmasa her bakımdan sonra gecikmeler lag vs. vs.
dediğim gibi burası sohbet odası değil . saçma sapan şeyler yazıyolar . beklemeyi bilmiyosan oynama oyunu . :)
Sen kimsinki bizi uyarıyorsun ? Sananesi Millet sohbet ediyorsa burda seni ilgilendirmez.
kesinlikle katılıyorum sana .
sen kimsin bize beklemeyi öğretiyorsun , bi de oynama diyorsun . burda taxiye char koydukta bekleyemiyor değiliz birader . böyle entel entel takılanlar ellerinizi yormayın gidin başka konulara o zaman . sizi ilgilendirmez bizim burda yazmamız .
saati kırmışlar:D::D:D daral:
Arkadaşlar konuyu kilitlemek zorunda bırakmayınız.Herkes üslubunu ve konuşma tarzını bilsin.Konuyu amacından saptırmayın.Bizde bekliyoruz.Sadece sabır.İyi forumlar.
Forumumumuzda böyle bir bölüm de var : viewforum.php?f=81
F
FeeLThePoweR
⭐ 18y
dediğim gibi burası sohbet odası değil . saçma sapan şeyler yazıyolar . beklemeyi bilmiyosan oynama oyunu . :)
Sen kimsinki bizi uyarıyorsun ? Sananesi Millet sohbet ediyorsa burda seni ilgilendirmez.
kesinlikle katılıyorum sana .
sen kimsin bize beklemeyi öğretiyorsun , bi de oynama diyorsun . burda taxiye char koydukta bekleyemiyor değiliz birader . böyle entel entel takılanlar ellerinizi yormayın gidin başka konulara o zaman . sizi ilgilendirmez bizim burda yazmamız .
İşte heryerde böyle dengesiz insanlar çıkıyor. Eğer site yetkilisi rahatsız oluyorsa konuyu kilitler.
FeeLThePoweR denen vatandaş müslüm tapanlı nın ta kendisidir yetkililer görünce direk şutlucaklardır zaten şimdiden babayyy diyim sana tapanlı hırsızoglu.
Sro ekibi keşke hiç bakım yapmasa her bakımdan sonra gecikmeler lag vs. vs.
Katılıyorum arkadaşım bu bakımlardan sıkıldık artık yani , çok uzatıyolar bugun izinliydim sro oynarım dedim ama malesef bişey yapamadık daral:
Arkadaşlar konuyu kilitlemek zorunda bırakmayınız.Herkes üslubunu ve konuşma tarzını bilsin.Konuyu amacından saptırmayın.Bizde bekliyoruz.Sadece sabır.İyi forumlar.
😘
-Oyun içindeki İtem Mall silinecek
Bu ne demek ya anlam veremedim:S
Bu ne demek ya anlam veremedim:S
Şu silkroad'ın yönetimini bana verceklerdiiiiii....Ne planlarım var ağzınız açık kalır burada söylesem. ^^
Rev6 ya göre 10 dakika var ama siz onu kafadan bir 100 sayın 😆
boş konuşma değil , zaman geçirmek deniyor buna ;)konuşmayarak da zaman geçirenler var örnek alınmalı 😊 boşuna kirlilik yaratılıyor ayrıca burası sohbet odası felan da değil. başlıkta yazıldığı gibi haftalık bakım ve duyuru. herkes kafasına göre bişey soruyor saçmalık bence.
Canım hocacım, iyisin güzelsin amma ve lakin; Bu başlık altında "GÜNLÜK BAKIM" yüzünden muzdarip olmuş insanlar toplanır,konuşurlar.Neler geliyor olabilir,neler gidicek,neler oluyor yada az sonra kim dalgasına bir haber yapıcak diye konuşurlar.Kirlilik derken neyi kasttetin ? Eminim ki forumun Web Alanı baya geniştir,korkun olmasın. 😁 Lütfen,böyle şeylere karışmayın hocam,size dokunan neki ? Konuşmayarak geçirenlerde var,olabilir. Niye örnek alalım ? Burda sanki oyunu beklerken işleyeceğimiz suçlardan söz ediyoruz ^^... Gayet hoş bir muhabbet dönüyor ben şahsen baya güldüm şu, El Kaide bombaladı espirilerine felan. ^^ Lütfen canım hocam yapma böyle.
kardeşim benim amacım arkadaşların eğlencesini bozmak değil . Sadece başlıkta yazılan şeyin dışına çıkılması . kızdığım nokta bu . yoksa kim ne konusmus beni ilgilendirmez . ayrıca herkez gibi bende bekliyorum ama konu dışı şeyler yazmıyorum . eğer yazıcak olan arkadas varsa toplu konuşma programlarından birisini indirip istediği kadar dalga geçsin . bukadar basit..
F
FeeLThePoweR
⭐ 18y
FeeLThePoweR denen vatandaş müslüm tapanlı nın ta kendisidir yetkililer görünce direk şutlucaklardır zaten şimdiden babayyy diyim sana tapanlı hırsızoglu.
Birde burdan yak. Neden senin gibi dengesizler hep beni bulur anlamiş değilim.
Rev6 ya göre 10 dakika var ama siz onu kafadan bir 100 sayın 😆
💃
Forumumumuzda böyle bir bölüm de var : viewforum.php?f=81
Al kendini canım oraya
Yeter konuyu saptırdın , lafı döndürüp döndürüp durma arkadaşım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap