__pandorabox__ demiş ki:
cezasoft demiş ki:
sENIN Gibi oYunun ben taaa aaaaaa
Madem bu oyuna küfür ediyosun oynama sana kimse oyna demiyor .

Tamam bende kızgınım ama GM'lerde zevkten kapamıyorki oyunu ?

Bizlere daha güzel bir oyun sunabilmek için bakıma alıyorlar.
SAAT 17.34 OYUN C9 VERIOR DAHA NE DIYIM KARDEŞİM.Bumu daha iyi oyun Bize sundugu oyun bumu sin: sin: sin: sin:

cezasoft demiş ki:
SAAT 17.34 OYUN C9 VERIOR DAHA NE DIYIM KARDEŞİM.Bumu daha iyi oyun Bize sundugu oyun bumu sin: sin: sin: sin:
Arkadaşım siz ne bekliyorsunuz ayıptır sorması ?.Biz size zorla gelin oynayın demiyoruz.Size serverın özelliklerini sunuyoruz paylaşımını yapıyoruz oynamak size kalmış.Burası paylaşım platformu (Forum) ' adı üstünde burada paylaşımlar yapılıyor paylaşım platformu olduğundan dolayı.İstemiyorsanız oynamayın ozaman.Oyunu kuran,yapan biz olsak haklısınız bize istediğiniz kadar azar çekebilirsiniz :buddha: .Birazcık bu yorumuna sinirlendim şahsen biz burda koskocaman bir aileyiz.Kimsenin kimseye azar çekme hakkı yok burada. :thumbsup:
PS: Serverda hiç bir sorun yoktur. daral:

Bn Ne böyle gm ne böyle oyn gördüm adam 10 tane unige atıyo herdefanasında check vereceni bile bile tekrar atıyo sornra sw çarşaf

sonra bekleeee ne bekle sw bakım öle aptal bi gm olmasa böle bi sorun olmazzz farklı yerlere atısn 2 şerli 8 pt lerle dalsak daha iii

zerkle 1 tane vuramadım ayıptır da

Yukarı Alt