Trezeguet demiş ki:
ZSZC [Water]:

Oyun kapalı açık sohbetlerinizi bu topic altından yapın.
Oyun şimdi kapandı,açıldı türünden topicler açmayınız...

Yapılan Açıklama;
Dear Users,

ZSZC Water server has been set offline because of the unique spawn problem as you might have seen, tech guys are trying to get this resolved as soon as possible. Do not make topics concerning this.

Regards,
ZSZC Team
Türkçe ;
Sayın kullanıcılar,

ZSZC Water aşırı unique spawn sonucu zarar görmüştür,kısa sürede çözülmesi için üzerinde çalışıyoruz. Bununla ilgili spam yapmayın.

Saygılarımızla,
ZSZC Takımı
2. Açıklama
Dear Users,

at the moment there is no specific time yet when the server will be back up, just check the client sometimes. Stop ask in forum about it, it will get you an infraction.

Regards,
ZSZC Team

Türkçe

Sayın kullanıcılar,

Serverda yedekleme olacak,belirli bir zaman yok. Kural ihlal edilmiş olacak ama konu hakkında foruma danışacağım.

Saygılarımızla,
ZSZC Takımı
ps ; çeviri kötü oldu ama idare edin summer3:

/2. Açıklama eklendi.

aLıntı yapamı0rum ... o benim yazışıma baqLı . oLe diosun ama sadeCe bana bakarak yani sadece beni gorereK konusu0sun bi iki harf yuTup bi iki harfide buyuk küçüK yazınca türkÇe batmıo rhat oL . benimde işim gucum var . bna msj aTTın 4-5 saat oLdu şimdi cvp verebiLiorum . ama bn zaten buna bişey demi0rum en azından sen yoksan baskası var yani . zaten mod oLmak içinde uqRaşan y0k : ) biz biLgi aLmak için varıZ burda . bişeyLer payLaşmak eqLenceLi geliosa sana arkadaşım . hem sen eqLen , hemde egLenirken bizide eqLendir .

Biran önce açılsada girip kassak çarlarımızı sıkıldı canım zszc siz kafayi yemek üzereyim sabırsızlık işte naparsin :mrgreen:

Trezeguet demiş ki:
ZSZC [Water]:

Oyun kapalı açık sohbetlerinizi bu topic altından yapın.
Oyun şimdi kapandı,açıldı türünden topicler açmayınız...

/Online :dance:
pShLck demiş ki:
aLıntı yapamı0rum ... o benim yazışıma baqLı . oLe diosun ama sadeCe bana bakarak yani sadece beni gorereK konusu0sun bi iki harf yuTup bi iki harfide buyuk küçüK yazınca türkÇe batmıo rhat oL . benimde işim gucum var . bna msj aTTın 4-5 saat oLdu şimdi cvp verebiLiorum . ama bn zaten buna bişey demi0rum en azından sen yoksan baskası var yani . zaten mod oLmak içinde uqRaşan y0k : ) biz biLgi aLmak için varıZ burda . bişeyLer payLaşmak eqLenceLi geliosa sana arkadaşım . hem sen eqLen , hemde egLenirken bizide eqLendir .
Bu şekilde türkçeyi katletmediğini düşünüyorsan artık senin için söylenecek bir söz yok. :byes:

Konu kapanmıştır.

Adam akıllı hataları halletseler 1 günde açsınlar sonra artık ne kadar sürecekse böylede olmuyor summer4:

Yukarı Alt