**** uniqlerin spawmını ** gm
/2. Açıklama eklendi.Trezeguet demiş ki:ZSZC [Water]:![]()
Oyun kapalı açık sohbetlerinizi bu topic altından yapın.
Oyun şimdi kapandı,açıldı türünden topicler açmayınız...
Yapılan Açıklama;
Türkçe ;Dear Users,
ZSZC Water server has been set offline because of the unique spawn problem as you might have seen, tech guys are trying to get this resolved as soon as possible. Do not make topics concerning this.
Regards,
ZSZC Team
2. AçıklamaSayın kullanıcılar,
ZSZC Water aşırı unique spawn sonucu zarar görmüştür,kısa sürede çözülmesi için üzerinde çalışıyoruz. Bununla ilgili spam yapmayın.
Saygılarımızla,
ZSZC Takımı
Dear Users,
at the moment there is no specific time yet when the server will be back up, just check the client sometimes. Stop ask in forum about it, it will get you an infraction.
Regards,
ZSZC Team
Türkçe
ps ; çeviri kötü oldu ama idare edinSayın kullanıcılar,
Serverda yedekleme olacak,belirli bir zaman yok. Kural ihlal edilmiş olacak ama konu hakkında foruma danışacağım.
Saygılarımızla,
ZSZC Takımı![]()
Guathema demiş ki:ilk defa charımı bu kadar kasmak istedim
![]()
/OnlineTrezeguet demiş ki:ZSZC [Water]:![]()
Bu şekilde türkçeyi katletmediğini düşünüyorsan artık senin için söylenecek bir söz yok.pShLck demiş ki:aLıntı yapamı0rum ... o benim yazışıma baqLı . oLe diosun ama sadeCe bana bakarak yani sadece beni gorereK konusu0sun bi iki harf yuTup bi iki harfide buyuk küçüK yazınca türkÇe batmıo rhat oL . benimde işim gucum var . bna msj aTTın 4-5 saat oLdu şimdi cvp verebiLiorum . ama bn zaten buna bişey demi0rum en azından sen yoksan baskası var yani . zaten mod oLmak içinde uqRaşan y0k : ) biz biLgi aLmak için varıZ burda . bişeyLer payLaşmak eqLenceLi geliosa sana arkadaşım . hem sen eqLen , hemde egLenirken bizide eqLendir .
Server CheckTrezeguet demiş ki:ZSZC [Water]:![]()
/AÇIKTrezeguet demiş ki:ZSZC [Water]:![]()