Trezeguet demiş ki:
ZSZC [Water]:

Oyun kapalı açık sohbetlerinizi bu topic altından yapın.
Oyun şimdi kapandı,açıldı türünden topicler açmayınız...

/Kapalı
Dear Users,

ZSZC Water went in check mode again, it will be up as soon as possible.
Tech guys are trying to fix that crashed still, any new thread about ZSZC Water in check will recieve an Infraction.

Regards,
ZSZC Team

Dear Users,

Tech guys are trying to fix that crashed still, any new thread about ZSZC Water in check will recieve an Infraction.

Regards,
ZSZC Team
Sayın kullanıcılar,

ZSZC Water yeniden bakımda , kısa bir süre sonra kullanıma açılacaktır.Teknik adamlar hala oyundan atma sorununu düzeltmeye çalışıyorlar , ZSZC Water bakımıyla ilgili yeni konu açanlar kuralları ihlal etmiş sayılacaklar.

Hürmetler,
ZSZC Takımı

UnknownForce demiş ki:
Dear Users,

Regards,
ZSZC Team
Sayın kullanıcılar,

ZSZC Water yeniden bakımda , kısa bir süre sonra kullanıma açılacaktır.Teknik adamlar hala oyundan atma sorununu düzeltmeye çalışıyorlar , ZSZC Water bakımıyla ilgili yeni konu açanlar kuralları ihlal etmiş sayılacaklar.

Hürmetler,
ZSZC Takımı
:muck: Konuya ekliyorum :beer:

Suan check 18 eylül saat 10.11 Yine kapalı Yıne kapalı Bu Duzeltmeyi yapmayın artık ya ZSZC TAKIMI SİZE SESLENIORUM Yeter artık Daha oynamıcam Hergun check İcine ettiniz ama Oyuna gıreriz lag başlar dk başı dc yeriz Gene check yapar Gece olur gene check Duzgun kasamıoruz bile . Carı kasarken Car bi donuor herkesde oluor hp mp basmıor mobs vuruor sana sen oyle mal gıbı bakıon boylemi bu oyunun kurallarız yapacaksanız adam gıbı oyun yapın ark larım hep fire ve retroya gecıolar yada bırakıolar Yapacagınız oyunu duzgun yapın kardeşim.......

ZSZC WATER bLacKsiT 102 lv 7-1 hybrd spear msn mailto:[email protected]

Yaziktir Gunahtir Yaa.. 4-5 saatte bir oyunu kapatiyorlar Verdigimiz emeklere yazik.. Boyle olacagini bilseydim hic Baslamazdim

şımardı iyice zszc takımı ne cnp server kurmuşlar yaf durmadan kapatıyolar sin: daral:

O kadar bakım yapıyolar ama yine aynı sorun devam ediyo.Private serverlerin bu yönünü sevmiyorum yenilik geldikçe oyun daha da kötüye gidiyo yine ettiler oyunun içine -.-

Arkadşalar Bu Privte Sw ZSZC WATER Kesin kapaanır gıbıme gelıor. Bnnla ilgili bir acıklama yapalım Lutfen ZSZC TAKIMIIII

ECSRO da böyle oldu yok o yeniliği getircez yok bu yeniliği getircez server battı gitti.1000 tane bug çıktı...

Serverın bakımda olmasını GM'lerde istemez tabiki.Sonuçta onlarda bu işten para kazanıyorlar.Ama şu konuda oyuncular haklıdır; Adam gibi ne varsa 1-2 günde halletsinler böyle zırt bırt serverın kapanması çok sinir bozucu.Eski ecsro kapanma olayı joymax'in dava açması sonucu oldu diye biliyorum.

cezasoft demiş ki:
sENIN Gibi oYunun ben taaa aaaaaa
Madem bu oyuna küfür ediyosun oynama sana kimse oyna demiyor .

Tamam bende kızgınım ama GM'lerde zevkten kapamıyorki oyunu ?

Bizlere daha güzel bir oyun sunabilmek için bakıma alıyorlar.

Yukarı Alt